Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prada paradoks kullananların yorumlarını merak ediyorum birçok parfüm kullandım ama şimdi bunun araştırması içindeyim . Bulunduğum yerde Sephora şubesi yok deneyemiyorum
çok severek kullandığım bir parfüm. Eşim hediye almıştı bana. Bayılmıştım. Üst notalarda narenciye kokusu alıyorsunuz ama alttan gelen amber ve vanilya ise kesinlikle karakter katıyor. Bu arada şekerli kokuları sevmeyen birisiyim, içindeki vanilya kokusu asla rahatsızlık vermedi bu yanı da çok güzel. Bu kokunun sevmeyeni de var, siz beğendiğiniz kokuların muhteviyatı ile paradoxu karşılaştırırsanız kararınız netleşir diye düşünüyorum
şekerli koku hayatta kullanamam ama bu başka. parfüm yorumlamayı pek bilmiyorum. dinamik mutlu bir koku. ofiste sıktığımda hep sorulur. beğenmeyene denk gelmedim