Pre-par kullananlar ??

aslında bugün tanıdık bi eczacım var gidip sorayım dedim ama sonra benimde içime sinmedi dr habersiz birşey yapmak.dediğin gibi ben pimpirik yapıyorum sanki.nst ye bağladı beni yarım saat dinledi ama bende gördüm sonuç temizdi.bayramda sonra allah nasip ederse gidip tekrardan kontrol olacağım.olmazsa sorarım kullanabilirmiyim diye.seninle haftalarımız aynı.sırt üstü yattığımda karnım sertleşiyo.sendede oluyomu bu

Sirt ustu yattigimda da oluyo,merdiven ciktigimda,uzanip birden ayaga kalktigmda oluyo zaman zaman,bebislerimle könusunca duzeliyo:-) ins.en iyi noktaya kadar sabrederler

Merhabalar. 36 haftalık hamileyim bikaç gündür kullanıyorum bu ilacı ve kasılmalarım ağrılarım dahada çoğaldı. Aynı şikayeti yaşayanlar varmı aranızda

benimde kasılmalarım var ama dr buna nedense bi türlü dikkate alıp bakmıyor.doktorumu çok seviyorum aslında ama o benimkinin psikolojik olduğuna inanıyor.senin ne problemin varki dr bu ilacı verdi.artık bende gidip eczaneden kendim alıcam bu ilacı o raddeye geldim.kasılmalarım rahatsız ediyor beni

Arkadaslar ustunden cok gecmis ama ayni sey brnde de var 21. Haftaligim. Doktor birsey vetmedi cok endiselendiriyor beni biraz fazla sayida olunca:( birseyler soyleyen olur mu bana nolur:( nasil seyrettin gebeliginiz sizin kasilma acisindan?

benimde kasılmalarım oluyor.Ama doktor ilaç vermedi.20 haftalık hamileyim.nst ye baktılar ama o zaman kasılmam olmadı.belli olur mu acaba kızlar nst ile.hergün muhakkak kasılmalarım oluyor.nst baktıkları zaman karnımda kasılma yoktu.özellikle yatarken dinlenirken oluyor.

benimde kasılmalarım var ama dr buna nedense bi türlü dikkate alıp bakmıyor.doktorumu çok seviyorum aslında ama o benimkinin psikolojik olduğuna inanıyor.senin ne problemin varki dr bu ilacı verdi.artık bende gidip eczaneden kendim alıcam bu ilacı o raddeye geldim.kasılmalarım rahatsız ediyor beni

Arkadaslar ustunden cok gecmis ama ayni sey brnde de var 21. Haftaligim. Doktor birsey vetmedi cok endiselendiriyor beni biraz fazla sayida olunca:( birseyler soyleyen olur mu bana nolur:( nasil seyrettin gebeliginiz sizin kasilma acisindan?

Back
X