- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
bende aynı rahatsızlıkdan dolayı 29 haftalıkken bebğimi sezeryanla aldılar ...şimdi bebeğim küvezde kilo almayı bkliyor....kötü bir tecrübe oldu benım için ama kader bunu yaşayacakmışım...şuan dualarım bebeğimle kilo alınca evime getireceğim günü hayal ediyorum....1070 kilo doğdu 11 şubatda şuan 1300 oldu umarım kilo alımı yerinde ve sağlıklı olur...amin.
geçmiş olsun canım bendede tansiyon tiroit ve yüksek nabız var her hafta kontroldeyim benim bebekde geç gelişiyo ama ne yapalım sağlıklı olsunda..
yerimden bile kalkmıyorum neredeyse ev hapsindeyim..
sana özelede mesaj attım bebek nasıl gelişimi nasıl?
ne kadar iyi yapmışsınız bu başlığı açmakla bende preklampsi geçirdim ama şükrler olsunki 37yi gördüm .Görmesine gördüm ama işte yüksek tansiyondan dolyaı bebeğim karnımda kilo alamadı tansiyon yüksek olunca bebeğe giden kan akımlarında direnç oluşurmuş 37. haftada olmasına rağmen 2070 gram doğdu sağlıklı çok şükür.Benim 32. haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu gayet güzel gidiyordu ama sonra doktor kontrollerinde 14-9 çıkmaya başladı doktor takip yapalım dedi evde normal seyrediyordu ama işte birazda stres sıkıntı gibi nedenlerden tansiyon hapı almama rağmen 15-10dan aşağıya inmiyordu yattığım halde nitekim 17-11 ile doğuma girdim kızlar aslında çok tehlikeli bir hastalık anne organlarını böbreklerini ne biliyim gözlerini bile kaybedebilirmiş ve doktorum 2. hamileliktede risk olduğunu söyledi çok korkyorum ama gerçekten Allahıma şükrediyorum ya 20lş haftalarda başıma gelseydi çok zor bir durum şimdi 2. bebek istemiyorum daha doğrusu korkuyorum aynı şeyler başıma gelir diye ama oğlumunda kardeşsiz kalmasını da istemiyırum çaresi yokmu acaba
alsebe ilaç kullanıyor musun tansiyonun için? suyu soğuk içmeyi denedin mi ben normalde hiç soğuk su içemezdim ama gebelikte bi tek soğuk su bana iyi geliyordu kusmalarım çok fazlaydı benim de..
lütfen çok iyi bir takip yaptır gebeliğin süresince..
bir de ilk gebeliğin mi?
ebrizm canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin diğer yavrun için..
ikiz gebelikte preklemsi yaşamak çok daha kötüdür eminim.. ama böylesi bir doktor hatası kabul edilemez.. bişey yapmadınız mı doktora dava açamadınız mı?
inşallah diğer kuzun iyi olacak canım..Allah şifasını versin..
en az bundan birkaç yıl önce handanı istediğim kadar istiyorum canım:sm_cool:gönüll yerim ben o kuzuyuu.. sen şimdilerde istiyor musun kardeş hakkaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?