- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
slm ben fulya bu hastalık feci bişi yeni atlattım bebeğime bişi olcak die çok korktum allaha şükür minik doğdu ama sağlığı yerinde
slm arkadaşlar bende ilk bebeğimi yüksek tansiyondan kaybettim 29 haftalık doğum yaptım 22 tansiyonla preklemsi olmuşum.ikinci olunca gözetim altında sürdürdüm ama yinede tansiyon oldu ama 36.hafta yükseldi hemen doğuma aldılar bu kez oğlum oldu şu anda çok iyi maaşalla.YANİ İLK PREKLEMSİ OLANLARDA İKİNCİDE OLUYOR AMA GÖZETİM ALTINDA OLUNCA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ.çünkü bu preklemsi sinsi şeklinde yada yavaş yavaş yükselirmiş.anne adayları dikkatli olsunlar tuzdan sakınsınlar hergün tansiyon ölçsünler proteyin tahlili yaptırsınlar allahhım nasip etsin tüm isteyenler
40+5 haftalık hamileyim 22. haftadan beri yüksek tnsiyon için ilaç kullanıyorum.dün yaptırdığım idrar tahlilinde protein 100 çıkmış bu çok ciddi bir durum mu?tahlil sonuçlarını doktoruma faxlamadım daha o yüzden henüz görüşmedik doktorumla
defne5,bende sadece ödem ve tansiyon yuksekliği oldu...idarda proteinse çıkmadı..tam 1 gunluk idrar toplanıp ona göre değerlendirilecekti ki kızım dünyaya geldi..
bu arada ben henüz 5 haftalık hamileyim yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?