Merhaba o jeli ben de aldım siz nisanda yazmışsınız nasıl son durum etkisi oldu muMerhaba hanimlar. Ben 1 bucuk yildir evliyim ve esimde sperm sayisi cok az. Hamile kalma cabalarim tam gaz devam:)
Simdi sitede gezinirken preseed jeli ogrendim daha once hic duymamistim. Cogu kisiye fayda saglamis acaba bana da bir yarari olur mu kullananlar varsa eger bilgilendirirse cok sevinirim.
Yumurtlama donemimi yakalarsam 3 gun ustuste iliskiye girdim diyelim 3 gunde de o jel kullaniliyor mu mesela? Bilgilendirir misiniz
Merhaba o jeli ben de aldım siz nisanda yazmışsınız nasıl son durum etkisi oldu mu
Evet geçen ay kullandım bi sonuç alamadık bu ay klomen kullandım ayrıca jeli de kullanıyorumMerhaba siz kullandınız sanırım süreçten ve sonuçtan bahsedermisiniz, bende bugun preseed jeli aldım mens dönemindeyim şuanda bittiğinde kullanmaya başlayacağım inşlh yorumunuzu okuyunca sizin durumu merak ettim??
Evet geçen ay kullandım bi sonuç alamadık bu ay klomen kullandım ayrıca jeli de kullanıyorum
ay biri bana anlatsin bu nedir ne ise yarar kim sürer:)İnşlh bu defa hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınız, bende iki ay klomen+çatlatma iğnesi bir ayda femera+çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım sonrasında bu jelle karşılaştım bakalım kullanacam inşlh sonuç güzel olur olmazsa aşılama denicez artık Rabbim bizede isteyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin evlat sahibi olmayı
ay biri bana anlatsin bu nedir ne ise yarar kim sürer:)
Biraz açıklar mısın canım yaGebe kalmaya yardımcı bir jel bende yeni tanıştım Ayy inşlh işe yarar bu ay umutluyum
merhaba kızlar. ben de şuan kocakarı ilacı derler ya oyle bir uygulamaya başladım. her hafta gidip geliyorum kadının yanına. eşimde varikosel var bende de piko var. kocam ameliyat olmadan hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay kocakarı yöntemiyle ham,le kalamazsam diğer yumurtlamamda yumurta takibiyle beraber jeli kullanıcam. ben inanıyorum bu jelin işe yarayacağına. doktor aşılama harici çocuğunuz olmaz dedi. zaten 1 çocuğum var 7 buçuk yaşında şimdi de biraz uğrascaz artık. Rabbim öyle uygun görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?