Preesed jel kullananlar

inşallah çok çok amin.

Ne kdr

Ne kdr suredr bekliyorsn canim .bnm de kurtajdan sonra4 ay oldu;(

uzun zamandır giremedim siteye yoğunluktan kusura bkma cnm geç gördüm, bizim 7 ay oluyor bu aydan sonra ama preesed kullanmaya başlayalı 2 ay oldu bakalım bu ay netice ne olacak beklemedeyim. sen ne zamandır bekliyrosun cnm?

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif. Bat 15 aralık. İdrardan olan erken gebelik testi yaptım sizce sonuç doğru mudur?

Kızlar preseed kullaniyorum ama henüzbi belirti yok bat 17 aralik ...dua edin Allah rızası icin

Yok canım kullanmadım ama benim regl 42 günde bir olur normalde ama bu kez 35. Gün oldu. Genele vurursan normalde bekarkenki boyleydim heralde eski duzenime dönüyorum.Bugün 35. gün döngüde

Yok canım kullanmadım ama benim regl 42 günde bir olur normalde ama bu kez 35. Gün oldu. Genele vurursan normalde bekarkenki boyleydim heralde eski duzenime dönüyorum.Bugün 35. gün döngüde
Hmm bende de oluyor normalde 23 günde bir olurken ewlendgmden beri 32.günleri bile gördüm .tabii doktorun verdiği ilaclar .yaptığım kürler ......

Kızlar merhaba bende 8 aylık evliyim 6 ay vajinusmusla uğraştım kayganlaştırıcı kullanarak yenebildim iki aydır da korunmadan ilişkiye girdik bebek istiyoruz. Eşimde sperm saysı az ve morfoloji düşük bazı kirler deniyoruz bunun yanında e vitamini almaya başlayacak. Bende vajinal muayene oldum ama herhangi bir sorun yokmuş bu preseed jel etkili mi benim gibi olup kullanan ve hamile kalan var mı cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…