sinefel belki hamilesindir. hemen umutsuzluğa kapılma. bizi haberdar et mutlaka. iyi ya da kötü haber ver lütfen umutsuluğa kapılma hemen..kimyacı87 letu nedir ilaç mı. nasıl kullandın. sorun sadece sende mi peki
preseed bende kullandım bu ay, ovulasyon takibi ile beraber, sonucu size yazarım. Allah herkezin gönlüne göre versin bebişleri kucaklarımıza hayırlısı ile almayı nasip etsin.
hadi inşlh ikimizinde tutmuştur umarım ve bekleyen herkesin :) benim 5 gün kaldı bekliyorum
hopealways. sizin ne şikayetiniz vardı. hiçbir sorun yokken mi tutmadı yoksa benim gibimisiniz? pko ve eşte varikosel gibi durum. ne kadardır uğraşıyosunuz? bi de inşallah hayırlı haberlerinizi alırız
ovulasyon testini idrardan olanla mı yaptınız. ben tükürükten bakılan sınırsız kullanımlı olanlar varmış ondan almayı düşünüyorum. bununla ilgili bilgisi olan yazabilir mi?
valla bende burda olumlu sonuç alanları görünce umutlanıyorum ve jeli aldığımda bu ay için çok umutluydum bilmiyorum elimde değil ama iki gündür sancılarım başladığı için umutsuzluğa kapıldım her ay olan belirtiler oldu gene inşlh yanılıyorumdur güzel haberi burda paylaşırım
okuduğum ve duyduğum kadarı ile gebelik ve adet sancıları birbirine benziyormuş, umutsuz olma bence ama çokta kafana takma, jeli 6 ay düzenli kullanım öneriliyor, Allah mutlaka nasip edecektir bilemeyiz ne zaman bizim için hayırlı olan vakit. Elinden geleni hepimiz gibi sende yapmışsın gerisi Rabbimin lütfu. İnşallah bebişin seninledir, ama olmazsa bile lütfen üzülme çünkü stres bebişlerin gelmemesi için büyük etkenmiş. Dualarım seninle..güzel haberlerin gelecek inşallah
çok teşekkürler canım Rabbim ikimizede ve bizim gibi olan herkese hayırlısıyla nasip etsin ben jeli ilk defa kullandım inşlh sonuç olumludur ama olmazsa eğer bir ay daha kullanacam o zamanda olmazsa nasipse aşılama yaptıracaz çünkü tam bir buçuk yıldır uğraşıyorum her ay hayal kırıklığı yaşamak biraz umutsuz olmaya itti beni sanırımböyle gün sayıncada günler geçmiyo
yumurtlama takibi yaptın mı? güzel dilek ve temennilerine yürekten amin canımhayal kırıklığı ve umutsuzluk yok bak göreceksin en kısa zaman bebişini alacaksın kucağına inşallah.
yumurtlama takibi yaptın mı? güzel dilek ve temennilerine yürekten amin canımhayal kırıklığı ve umutsuzluk yok bak göreceksin en kısa zaman bebişini alacaksın kucağına inşallah.
kızlar hadi ama haberler nasıl?
evet canım yaptım ovülasyon testi yaptım bende ona göre kullandım jeli, inşlh ikimizinde olur ve hamilelik konusunda bilgi alışverişi yaparız hayırısıyla aminnnnnn
varmı bir gelişme ?
Kızlarrr bugün kan testi yaptım sonuç pozitif 119 çıktı şoktayım Doktor iki gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi sağlıklı bi gebelikmi kesin anlamak için inşlhhh sağlıklı bi gebelik oluşmuştur kızlar dualarınızı bekliyorum Ve darısı benim gibi bekleyenlere olsun inşl
o kadar mutlu oldum ki anlatamam, inşaAllah bebeğini alacaksın kucağına.. Allahım yardımcın olsun inşaAllah.. Dualarım seninle .. lütfen güzel sonucu bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?