Preesed jel kullananlar

inşaAllah canım, ama bütün kalbimle söylüyorum o kadar çok sevindim ki namazda bile aklıma geldin dua ettim,, Allahın izniyle bebişine sağlıkla kavuşacaksın hep güzel düşün güzel olsun sakın olumsuz düşünme. Benim 10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum :)) preseed belki bu ay ikimize de vesile olmuştur. Allah herkezin gönlüne göre en hayırlısını versin. Dr sonucunu yaz mutlaka olurmu

bu arada anlatsana biraz belirtilerini , farklı birşeyler oldumu?

Sinefel cok sevindim ben de suan regl oldum ve dokrora gitcem yarindan sonra. Ve yumurtlamamda kullancam jeli bakalim bana nasil etki etcek cook cokk sevindim allah bizlere de gostersin insallah

Sinefel cok sevindim ben de suan regl oldum ve dokrora gitcem yarindan sonra. Ve yumurtlamamda kullancam jeli bakalim bana nasil etki etcek cook cokk sevindim allah bizlere de gostersin insallah

Çok teşekkürler canım inan benim hiç umudum yoktu bir buçuk yıldır korunmasız deniyoruz tedavi oldum sık sık sonuç alamadım jeli çok büyütmedim gözümde ama gerçekten etkisini gördüm beklemediğim halde darısı sana ve hopealwaysa inşlh bence mutlaka kullanmalısın hayırlısıyla olur inşlh

bu arada anlatsana biraz belirtilerini , farklı birşeyler oldumu?

Canım aslında ben pek bi belirti yaşamadım halada yaşamıyorum sadece afedersin biraz kabızlık ve baş ağrım olmuştu ve normal mens ağrılarım oldu birazda leke gördüm o yüzden hep hasta olacağım diye bekledim hastaneye gittim normal troit testim var aylık yaptığım onu yapınca hazır kan vermişken bhcg istedim mens olmam gereken gün yaptım bunları ve sonuç pozitif çıktı şok oldum tabi inşlh sağlıklı bi gebeliktir Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik nasip eder yarın tekrar test yapıp Cumartesi doktora gidecem, canım benim benimde dualarım seninle inşlh sendende güzel haberler alırım mutlaka yaz olurmu

hopealways bence sen de kesin hamilesin canım içime doğuyo mutlaka yaz ama. sinefel sen de bizim için dua et lütfen en kısa zamanda biz de kalalım hamiş

hopealways bence sen de kesin hamilesin canım içime doğuyo mutlaka yaz ama. sinefel sen de bizim için dua et lütfen en kısa zamanda biz de kalalım hamiş

canım benim inşlhhhhhhhhh ikinizinde güzel haberlerini alırım burdan Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklısından dualarımdasınız bende bugun test yapacam değerin sağlıklı bi şekilde artmış olması gerekiyor inşlh öyledir ve kalp atışını duyarsam biraz rahatlayacam

#goncali inşaAllah canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim içine sağlık böyle destekler güzel moral oluyor, senden de güzel haberler alıcaz duamdasınız, tüm annelik duygusunu yaşamak isteyenlere Rabbim nasip etsin. #sinefel sende lütfen kötü birşey düşünme bebişini alacaksın kucağına sağlıkla inşaAllah, bize de bol bol dua et, durumlarımızı haberdar edelim.

inşlh canım sende mutlaka durumu yaz buraya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlhhh güzel haberlerinizi bekliyorum

yarın doktora gidiyorum. iyi bir doktor buldum. doktor tedavisi ve yumurta takibiyle inşallah tutsa artık. çook istiyoruz.

günaydın,, varmı bir gelişme canım_??

Günaydın canım biraz önce doktordan geldim tekrar test yaptım daha çok yeni 607 çıktı henüz kese görünmüyo haftaya cumaya kadar belli olur inşlh sağlıklı bir gebeliktir dualarınızı bekliyorum

Sen ne yaptın canım kaç günün kaldı varmı belirtilerin falan anormal bi durum

Merhaba kızlar dun doktora gittim. bi türlü fırsat bulup size yazamadim. Doktor bende bi sorun olmadigini soyledi. Ama tatmin oldugumu soyleyemem acikcasi. Doktor bayan yasliydi biraz guvenemedim. Öbür hafta ozel bi hastaneye gitcez esimle. Ama bu arada bugun yarin preseedi siparis vericem kullanalim bakalim bu ay nasil olacak.

Canım bencede preseedi kullanmaya başla zaten bi problem yoksa preseedle olma ihtimali daha yüksek olur hadi inşlh güzel haberler alırız sağlık gebeliklerimiz olur inşlhhhhhh

Canım bencede preseedi kullanmaya başla zaten bi problem yoksa preseedle olma ihtimali daha yüksek olur hadi inşlh güzel haberler alırız sağlık gebeliklerimiz olur inşlhhhhhh
Merhaba canım bizim de hiç sorunumuz yok ama 2 senedir olmadı bu jeli nereden aldınız fiyati ne kadar kaç kere kullanmam gerekiyor

MaşaAllah bak yükselmiş kesede görünecek inşaAllah içini ferah tut. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım. 12 kasım günüm daha var ama ufak tefek kasık ağrılarım var ama adet zamanı da oluyor diye çok takılmıyorum. Sadece dünden beri çok başım ağrıyor ona da lodos etkisi diyorum :) hayal kırıklığı yaşamamak adına hepsine bir kılıf buluyorum anlayacağın , bugün çok midem bulanıyor ona henüz bir kılıf bulamadım :))) dualarını eksik etme Rabbim hiç birimizin umudunu boşa çıkarmasın inşaAllah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

bence de kullanmalısın, yan etkisi olmadığı konusunda çok metin okudum , denemekten birşey çıkmaz, vesile olur belki , güzel haberler verirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…