- 19 Temmuz 2012
- 92
- 75
- 38
çokkk teşekkürler canım benim bende senden güzel haberleri bekliyorum inşlh darısı sana olacak, yarın gene kan testi yaptıracam ve doktora gidecem, inşlh sağlıklı bi gebeliktir sorunsuz olur. Bu arada senin mens gününe kaç gün kaldı ?
Kızlarrr bugün kan testi yaptım sonuç pozitif 119 çıktı şoktayım Doktor iki gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi sağlıklı bi gebelikmi kesin anlamak için inşlhhh sağlıklı bi gebelik oluşmuştur kızlar dualarınızı bekliyorum Ve darısı benim gibi bekleyenlere olsun inşl
Sinefel cok sevindim ben de suan regl oldum ve dokrora gitcem yarindan sonra. Ve yumurtlamamda kullancam jeli bakalim bana nasil etki etcek cook cokk sevindim allah bizlere de gostersin insallah
bu arada anlatsana biraz belirtilerini , farklı birşeyler oldumu?
inşaAllah canım, ama bütün kalbimle söylüyorum o kadar çok sevindim ki namazda bile aklıma geldin dua ettim,, Allahın izniyle bebişine sağlıkla kavuşacaksın hep güzel düşün güzel olsun sakın olumsuz düşünme. Benim 10 günüm kaldı heyecanla bekliyorum :)) preseed belki bu ay ikimize de vesile olmuştur. Allah herkezin gönlüne göre en hayırlısını versin. Dr sonucunu yaz mutlaka olurmu
hopealways bence sen de kesin hamilesin canım içime doğuyo mutlaka yaz ama. sinefel sen de bizim için dua et lütfen en kısa zamanda biz de kalalım hamiş
hopealways bence sen de kesin hamilesin canım içime doğuyo mutlaka yaz ama. sinefel sen de bizim için dua et lütfen en kısa zamanda biz de kalalım hamiş
canım benim inşlhhhhhhhhh ikinizinde güzel haberlerini alırım burdan Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklısından dualarımdasınız bende bugun test yapacam değerin sağlıklı bi şekilde artmış olması gerekiyor inşlh öyledir ve kalp atışını duyarsam biraz rahatlayacam
#goncali inşaAllah canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim içine sağlık böyle destekler güzel moral oluyor, senden de güzel haberler alıcaz duamdasınız, tüm annelik duygusunu yaşamak isteyenlere Rabbim nasip etsin. #sinefel sende lütfen kötü birşey düşünme bebişini alacaksın kucağına sağlıkla inşaAllah, bize de bol bol dua et, durumlarımızı haberdar edelim.
yarın doktora gidiyorum. iyi bir doktor buldum. doktor tedavisi ve yumurta takibiyle inşallah tutsa artık. çook istiyoruz.
yarın doktora gidiyorum. iyi bir doktor buldum. doktor tedavisi ve yumurta takibiyle inşallah tutsa artık. çook istiyoruz.
inşlh canım sende mutlaka durumu yaz buraya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlhhh güzel haberlerinizi bekliyorum
günaydın,, varmı bir gelişme canım_??
Günaydın canım biraz önce doktordan geldim tekrar test yaptım daha çok yeni 607 çıktı henüz kese görünmüyo haftaya cumaya kadar belli olur inşlh sağlıklı bir gebeliktir dualarınızı bekliyorum
Merhaba kızlar dun doktora gittim. bi türlü fırsat bulup size yazamadim. Doktor bende bi sorun olmadigini soyledi. Ama tatmin oldugumu soyleyemem acikcasi. Doktor bayan yasliydi biraz guvenemedim. Öbür hafta ozel bi hastaneye gitcez esimle. Ama bu arada bugun yarin preseedi siparis vericem kullanalim bakalim bu ay nasil olacak.
Merhaba canım bizim de hiç sorunumuz yok ama 2 senedir olmadı bu jeli nereden aldınız fiyati ne kadar kaç kere kullanmam gerekiyorCanım bencede preseedi kullanmaya başla zaten bi problem yoksa preseedle olma ihtimali daha yüksek olur hadi inşlh güzel haberler alırız sağlık gebeliklerimiz olur inşlhhhhhh
Günaydın canım biraz önce doktordan geldim tekrar test yaptım daha çok yeni 607 çıktı henüz kese görünmüyo haftaya cumaya kadar belli olur inşlh sağlıklı bir gebeliktir dualarınızı bekliyorum
Merhaba kızlar dun doktora gittim. bi türlü fırsat bulup size yazamadim. Doktor bende bi sorun olmadigini soyledi. Ama tatmin oldugumu soyleyemem acikcasi. Doktor bayan yasliydi biraz guvenemedim. Öbür hafta ozel bi hastaneye gitcez esimle. Ama bu arada bugun yarin preseedi siparis vericem kullanalim bakalim bu ay nasil olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?