- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
ben 1,5 yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın esımde sperm sayısı ve hareketlı az. ılac tedavısı goruyor. bı yandanda herguın kecı boynuzu kuru , aktardan yaptırdıgımız bı karısım kullanıyor, fındık fıstık cevız bol mıktarda. ben sogan ve havuc kuru yaptım ama sıkıntı esımden kaynaklandıgı ıcın heralde bısı olmadı. bu ay klomen kullandım ve ayın 7 sınde ıgne yapıldı ve doktor ılıskı gunu verdı ama pek degerlendıremedık bız o gunlerı, sımdıde bat 21 kasım beklıyorum bakalım
umut yok ama beklemeye devam ya tutarsa dıye
Amin canm ins doktora gttim klomen kullancm bu ay da bkalim jeli kullanma smdi zatn ilac alcksin yumurtalarıni uyaricz dedi bnde almiyrm smdi bkalm ins gerek kalmadan olur yaewet canım aynı ay içerisinde kullandım. rabbim tez zamanda dualarımızı kabul edenleden eylesin inşallah.
Ayy canım benim hadi bakalım insallah sağlıklı bir şekilde bebegin tutunur. Dualarım seninle camım. Bat ne zamandı?Selam kizlar gelismelerden haberdar edeyim dedim. cumartesi ovilasyon testi yaptim silik cikti ikinci cizgi, o gun preseed den kullandik 3g seklinde sonra dun doktorda kontrolum vardi yumurta takibi yaptirdim doktora gitmeden once zaten kasigimda agri vardi. sizliyodu sonra biraz seffaf akinti gibi bisey geldi. zaten doktor randevuma 2 saat kalmisti o durumdan sonra. doktora gittigimde yumurtan catlamis dedi. bugun ve carsamba olsun mutlaka dedi. dun 4g seklinde kullandik ve is yerinden izin aldim bu hafta evdeyim yatiyorum sirf tutunsun diye kizlar dualarinizi esirgemeyim nolur ben de size çok dua ediyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin..
Günaydın hanımlar...
evde yaptığım ikinci test pozitiffff çıktı. bende sevinçimi paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin. İkincisi olacak ama sanki bunda daha çok heyecan yaşadım. Ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum tabikide bu hafta dr. arayışındayım. ilerleyen zamanlarda güzel günlerde görüşmek ve sizlerinde sevincini de paylaşmak dileğiyle sevgiyle kalın...
yaşasın pre-seed jelll...
canim sadece yumurtlama gunlerindemi kullandin ?Günaydın hanımlar...
evde yaptığım ikinci test pozitiffff çıktı. bende sevinçimi paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin. İkincisi olacak ama sanki bunda daha çok heyecan yaşadım. Ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum tabikide bu hafta dr. arayışındayım. ilerleyen zamanlarda güzel günlerde görüşmek ve sizlerinde sevincini de paylaşmak dileğiyle sevgiyle kalın...
yaşasın pre-seed jelll...
Ne kdr suredr bekliyorsn canim .bnm de kurtajdan sonra4 ay oldu;(regl oldum bugün kızlar... umutlar önümüzdeki aya inşaAllah
Nasil kullandin canimslm hanımlarrr bende 10 yıllık evliyim ve 8 yaşında bir kızım var. kardeşe ihtiyacımızın olduğunu düşündük ve 1 yılı geçti hamile kalamadım. burada pre-seed jeli okudum ve aynı gün sipariş ettim. 10 kasım 2016 itibari ile 3 gün geçti. test yaptım bugün c koyu t silik çıktı ... haydi hayırlısı bakalım..:)olabilirim !!
Ne kdr suredr beklemedesn canimBende aldm bu jeli...ilkdefa kullancm daha kullanmadm..ama hiç umudum yok ...insallah yarar bana da ya dua edin lutfen
Sorun ne peki1 bucuk yıl oldu haziranda dusuk yasadm ...5 aydr yine bekliyorum zaten zor olmuştu ilaçla falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?