Preesed jel kullananlar

ben 1,5 yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın esımde sperm sayısı ve hareketlı az. ılac tedavısı goruyor. bı yandanda herguın kecı boynuzu kuru , aktardan yaptırdıgımız bı karısım kullanıyor, fındık fıstık cevız bol mıktarda. ben sogan ve havuc kuru yaptım ama sıkıntı esımden kaynaklandıgı ıcın heralde bısı olmadı. bu ay klomen kullandım ve ayın 7 sınde ıgne yapıldı ve doktor ılıskı gunu verdı ama pek degerlendıremedık bız o gunlerı, sımdıde bat 21 kasım beklıyorum bakalım
umut yok ama beklemeye devam ya tutarsa dıye

hayırlısı olsun canım. proxeede başladık kocama ama sperm için kocana ne yedirip içirirsen 72 gün sonraki spermleri etkilermiş yarını değil yani.

valla benım kı yaklasık 3 aydır proxeedeı ıcıyo dedıgım kurlerıde hemen hemen 1,5-2 aydır ıcıyor. zaten bu ayda olmazsa doktor asılama denıyelım dedı.

Off yaa cok zor bu isler allah hepimize sabır versin insallah gelismeleri hep beraber paylasalim

ewet canım aynı ay içerisinde kullandım. rabbim tez zamanda dualarımızı kabul edenleden eylesin inşallah.
Amin canm ins doktora gttim klomen kullancm bu ay da bkalim jeli kullanma smdi zatn ilac alcksin yumurtalarıni uyaricz dedi bnde almiyrm smdi bkalm ins gerek kalmadan olur ya

Selam kizlar gelismelerden haberdar edeyim dedim. cumartesi ovilasyon testi yaptim silik cikti ikinci cizgi, o gun preseed den kullandik 3g seklinde sonra dun doktorda kontrolum vardi yumurta takibi yaptirdim doktora gitmeden once zaten kasigimda agri vardi. sizliyodu sonra biraz seffaf akinti gibi bisey geldi. zaten doktor randevuma 2 saat kalmisti o durumdan sonra. doktora gittigimde yumurtan catlamis dedi. bugun ve carsamba olsun mutlaka dedi. dun 4g seklinde kullandik ve is yerinden izin aldim bu hafta evdeyim yatiyorum sirf tutunsun diye kizlar dualarinizi esirgemeyim nolur ben de size çok dua ediyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin..

Ayy canım benim hadi bakalım insallah sağlıklı bir şekilde bebegin tutunur. Dualarım seninle camım. Bat ne zamandı?

Teşekkür ederim kızlar. Bat 15 aralik. 42 gunde bir oluyo adetim cok duzensiz ama duzensiz duzenli diyebilirim. Yani 45 demez bakalim ben o tarihe kadar bekleyemem. Ayin 10 u gibi yaparim erken gebelik testi var,preseedi alirken paket halinde almistim ovilasyon testinin yaninda hediye geldi,yoksa beklerdim ama zaten bu tarihten o 10u na kadar baya beklemis olcaz dimi kizlar. %90dogru bisey cikar heralde

Her ikisi de canim hem yumurtlama doneminde hem de iliskiden en gec 15 dk once kullanmak gerek

C
canim sadece yumurtlama gunlerindemi kullandin ?

N
Nasil kullandin canim

Bende aldm bu jeli...ilkdefa kullancm daha kullanmadm..ama hiç umudum yok ...insallah yarar bana da ya dua edin lutfen

1 bucuk yıl oldu haziranda dusuk yasadm ...5 aydr yine bekliyorum zaten zor olmuştu ilaçla falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…