Preesed jel kullananlar

tamam canım hemen başlıyorum teşekkür ederim inşaallah faydasını görürüm.

çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı uğurlu olsun inşaallah

Insallah canim hayrli saglikli evladin olur bende bu ay adet olursam eger bu jeli deneyecem bi dahaki ay icin bat 15 kasim yarin ama umudum yok gbi aralik ayina kaldik sanki :)

Insallah canim hayrli saglikli evladin olur bende bu ay adet olursam eger bu jeli deneyecem bi dahaki ay icin bat 15 kasim yarin ama umudum yok gbi aralik ayina kaldik sanki :)
amin. canım. darısı her isteyene inşallah. Dualarım sizlerle. ama umutlarınızı tuketmeyin lütfen. bizde 1.5 yıldır uğraşıyorduk dr. gittik hsg filmine kadar herşey yaptırdım eşim aynı şekilde gitti herşey normal olduğu halde olmadı ve tesadüf jel ile ilgili yorumlar çıktı bir gün nette gezerken ve aynı gün sipariş ettim ve 4-5 kez kez kullandım ve şuan hamileyim. c.tesi dr. randevumuz var ne kadarlık vs. hayırlısı bakalım... Rabbim herkesin gönlüne göre versin (amin)

canım merhaba. nasıl kullandın bize de anlatır mısın?sizde kimde vardı sorun?kaç kez kullandın,malum ben de kullancam bu ay bakalım inşallah hayırlı haberlerle yazcam ilerleyen günlerde.
#Anastasia günaydın canım. kullanım zaten prospektüsünde de yazıyor. 5 kez felan kullandım ve sonuç pozitif :) Rabbim sizin sevincinizi de paylaşmayı nasip etsin inşallah. Önce Rabbime sonra Pre-Seed

Aldiginiz ay içinde mi 4 5 kez kullandnz. Bende bu ay almayi dusunuyorm 1 yil oldu bizimde bugun yne regl oldum kafam allah bullak canm skkn hormon degerlerim normal cikmisti tekrar baktrsam mi bilmyrm napacgmi

cnm şöyle söyleyeyim eşimde de bende de sorun yoktu çok şükür. bende çok az pcos vardı. haziran ayında bu jeli kullandım ama düşük oldu. düşükle beraber pcos ta yok olmuştu :) temmuz ayında düşük kanamam biter bitmez rahim filmi çekildim.ve bu jeli yine tahmini yumurtlama haftamda on gün boyunca ilişki öncesi kullandım. kullanım miktarı orda yazıyor ona dikkat etmen yeterli ) bir de ek tavsiye olsun eşime bu iki ay boyunca sürekli keçiboynuzu pekmezli süt içirdim yatarken.kim bilir hangisi vesile oldu bebeğime.ama ben çok dua ettim rabbim de verdi. darısı başınıza olsun inşaAllah diyorum :)

Bende kullanicqm da bu ay..nasil ve kacinci gunlerde kullandin canim tarif edermisin

Kacinci gunlerde kullandin canim

Kizlar bu jel daha sonra enfeksyon falan her hangi bir yan etki yapiyormu

ben geçen ay kullandım bir herhangi bir enfeksiyon yada başka bir rahatsızlık vermedi, ama bünyeden bünyeye değişirmi bilmiyorum yada mevcut bir rahatsızlık varsa onu tetiklermi bir fikrim yok

Aldiginiz ay içinde mi 4 5 kez kullandnz. Bende bu ay almayi dusunuyorm 1 yil oldu bizimde bugun yne regl oldum kafam allah bullak canm skkn hormon degerlerim normal cikmisti tekrar baktrsam mi bilmyrm napacgmi
ewet canım aynı ay içerisinde kullandım. rabbim tez zamanda dualarımızı kabul edenleden eylesin inşallah.

kızlar bende pko var ya geçen gün doktora gittim yumurtama baktırdım sol tarafımda olmuş yumurtam ve 12 mm olmuş haftaya tekrar gel dedi çatlaması ne durumda diye bakacak galiba. çarşamba tekrar gidip baktırcam. ona göre jeli çarşamba günlerinde falan başlıcam artık kullanmaya. o zaman ilişki sonrası soluma yatmam daha iyi olcak gibi.

kizlar merhaba bu ayda adet olursam bu jeli almak istiorum sizler internettenmi aldiniz yoksa eczanelerde oluyormu. bide internette sahtesi falan olurda enfeksiyon olurmu diye cekindim netten almaya sizler nerden aldiniz

kizlar merhaba bu ayda adet olursam bu jeli almak istiorum sizler internettenmi aldiniz yoksa eczanelerde oluyormu. bide internette sahtesi falan olurda enfeksiyon olurmu diye cekindim netten almaya sizler nerden aldiniz

Merhaba canim ben preseed jel yazinca orijinal satan distributuru cikiyo ordan sstin aldim. Bence denemekte fayda var.

evet canım ama ben paket halinde aldım ovilasyon testi ve hediyesi de var gebelik testiyle beraber 158 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…