- 19 Temmuz 2012
- 92
- 75
- 38
canım sabah akşam yemeklerden önce bir soğanı dörde bölüp 5 dk boyunca kaynatıyosun ve suyunu süzüp ılıyınca içiyosun bir su bardağı olacak şekilde kaynatırsan dökmek zorunda kalmazsın ben mens olduğum gün başladım içmeye 15 gün boyunca devam etmiştim yani farklı şekilde yapanlar varmı bilmiyorum ben bu şekilde yapmıştım .
Günaydın hanımlar...
evde yaptığım ikinci test pozitiffff çıktı. bende sevinçimi paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin. İkincisi olacak ama sanki bunda daha çok heyecan yaşadım. Ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum tabikide bu hafta dr. arayışındayım. ilerleyen zamanlarda güzel günlerde görüşmek ve sizlerinde sevincini de paylaşmak dileğiyle sevgiyle kalın...
yaşasın pre-seed jelll...
Insallah canim hayrli saglikli evladin olur bende bu ay adet olursam eger bu jeli deneyecem bi dahaki ay icin bat 15 kasim yarin ama umudum yok gbi aralik ayina kaldik sanki :)teşekürler canım darısı sana ve isteyen herkese olsun bende burda tanıştım preseedle eczaneden aldık tabi onlar sipariş üzerine ecza deposundan istetiyorlar bende uzun zamandır bekliyordum hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen gebelik oluşmuyodu preseedi ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım daha çok yeni inşlh sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olur darısı bekleyen herkese olsun inşlh.
amin. canım. darısı her isteyene inşallah. Dualarım sizlerle. ama umutlarınızı tuketmeyin lütfen. bizde 1.5 yıldır uğraşıyorduk dr. gittik hsg filmine kadar herşey yaptırdım eşim aynı şekilde gitti herşey normal olduğu halde olmadı ve tesadüf jel ile ilgili yorumlar çıktı bir gün nette gezerken ve aynı gün sipariş ettim ve 4-5 kez kez kullandım ve şuan hamileyim. c.tesi dr. randevumuz var ne kadarlık vs. hayırlısı bakalım... Rabbim herkesin gönlüne göre versin (amin)Insallah canim hayrli saglikli evladin olur bende bu ay adet olursam eger bu jeli deneyecem bi dahaki ay icin bat 15 kasim yarin ama umudum yok gbi aralik ayina kaldik sanki :)
#Anastasia günaydın canım. kullanım zaten prospektüsünde de yazıyor. 5 kez felan kullandım ve sonuç pozitif :) Rabbim sizin sevincinizi de paylaşmayı nasip etsin inşallah. Önce Rabbime sonra Pre-Seedcanım merhaba. nasıl kullandın bize de anlatır mısın?sizde kimde vardı sorun?kaç kez kullandın,malum ben de kullancam bu ay bakalım inşallah hayırlı haberlerle yazcam ilerleyen günlerde.
#Anastasia günaydın canım. kullanım zaten prospektüsünde de yazıyor. 5 kez felan kullandım ve sonuç pozitif :) Rabbim sizin sevincinizi de paylaşmayı nasip etsin inşallah. Önce Rabbime sonra Pre-Seed[/QUOTE
Canim allah hayirlisini ve kucagina hayirlisiyla almayi nasip etsin insallah. Ben de bu ay 4 kez falan kullanmayi düşünüyorum suan doktora gidiyoruz. Insallah hayirli sonuclar bakalim
Aldiginiz ay içinde mi 4 5 kez kullandnz. Bende bu ay almayi dusunuyorm 1 yil oldu bizimde bugun yne regl oldum kafam allah bullak canm skkn hormon degerlerim normal cikmisti tekrar baktrsam mi bilmyrm napacgmiamin. canım. darısı her isteyene inşallah. Dualarım sizlerle. ama umutlarınızı tuketmeyin lütfen. bizde 1.5 yıldır uğraşıyorduk dr. gittik hsg filmine kadar herşey yaptırdım eşim aynı şekilde gitti herşey normal olduğu halde olmadı ve tesadüf jel ile ilgili yorumlar çıktı bir gün nette gezerken ve aynı gün sipariş ettim ve 4-5 kez kez kullandım ve şuan hamileyim. c.tesi dr. randevumuz var ne kadarlık vs. hayırlısı bakalım... Rabbim herkesin gönlüne göre versin (amin)
cnm şöyle söyleyeyim eşimde de bende de sorun yoktu çok şükür. bende çok az pcos vardı. haziran ayında bu jeli kullandım ama düşük oldu. düşükle beraber pcos ta yok olmuştu :) temmuz ayında düşük kanamam biter bitmez rahim filmi çekildim.ve bu jeli yine tahmini yumurtlama haftamda on gün boyunca ilişki öncesi kullandım. kullanım miktarı orda yazıyor ona dikkat etmen yeterlicanım merhaba. kaç ölçü kullandın enjektördeki yazandan bahsediyorum bi de eşinde ya da sende bi sorun varmıydı. adetlerin düzenli mi ne kadardır uğraşıyosunuz çocuk için bi de kac kez jel kullandın ve kaç ay. biraz çok sordum ama kusura bakma cevaplarsan sevinirim şimdiden cevabın için teşekkür ederim canım
Bende kullanicqm da bu ay..nasil ve kacinci gunlerde kullandin canim tarif edermisinteşekürler canım darısı sana ve isteyen herkese olsun bende burda tanıştım preseedle eczaneden aldık tabi onlar sipariş üzerine ecza deposundan istetiyorlar bende uzun zamandır bekliyordum hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen gebelik oluşmuyodu preseedi ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım daha çok yeni inşlh sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olur darısı bekleyen herkese olsun inşlh.
Kacinci gunlerde kullandin canimGünaydın hanımlar...
evde yaptığım ikinci test pozitiffff çıktı. bende sevinçimi paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin. İkincisi olacak ama sanki bunda daha çok heyecan yaşadım. Ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum tabikide bu hafta dr. arayışındayım. ilerleyen zamanlarda güzel günlerde görüşmek ve sizlerinde sevincini de paylaşmak dileğiyle sevgiyle kalın...
yaşasın pre-seed jelll...
Yumurtlama gümlerinde diye biliyorum canımKacinci gunlerde kullandin canim
Kizlar bu jel daha sonra enfeksyon falan her hangi bir yan etki yapiyormu
ewet canım aynı ay içerisinde kullandım. rabbim tez zamanda dualarımızı kabul edenleden eylesin inşallah.Aldiginiz ay içinde mi 4 5 kez kullandnz. Bende bu ay almayi dusunuyorm 1 yil oldu bizimde bugun yne regl oldum kafam allah bullak canm skkn hormon degerlerim normal cikmisti tekrar baktrsam mi bilmyrm napacgmi
kizlar merhaba bu ayda adet olursam bu jeli almak istiorum sizler internettenmi aldiniz yoksa eczanelerde oluyormu. bide internette sahtesi falan olurda enfeksiyon olurmu diye cekindim netten almaya sizler nerden aldiniz
Merhaba canim ben preseed jel yazinca orijinal satan distributuru cikiyo ordan sstin aldim. Bence denemekte fayda var.
tamam canım sok saol, adet olursam eger alıcam bende. ınsallah olmam gerek kalmazevet canım ama ben paket halinde aldım ovilasyon testi ve hediyesi de var gebelik testiyle beraber 158 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?