pregnly ignesi yaptirip ve sonuc bekleyenlet

ne yazık ki hasta oldum canım :KK43: ben artık çok yoruldum ve üzgünüm. nerde sıkıntı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
tahmin edebiliyorim yasadiklarini cunku aynisini bende yasiyorum ama sunu dusun biz uzuldukce hersey daha kotu oluyo vicudumuz daha kotu oluyo vicudumuzdaki sorunlar artiyo

tahmin edebiliyorim yasadiklarini cunku aynisini bende yasiyorum ama sunu dusun biz uzuldukce hersey daha kotu oluyo vicudumuz daha kotu oluyo vicudumuzdaki sorunlar artiyo
haklısın. hepimiz aynı şeyleri yazşıyoruz ama elimde değil. hamilelik fikrini aklımdan çıkarmak istiyorum. stres yapmak daha kötü oluyor ama beceremiyorum:( Allah yardımcımız olsun..

haklısın. hepimiz aynı şeyleri yazşıyoruz ama elimde değil. hamilelik fikrini aklımdan çıkarmak istiyorum. stres yapmak daha kötü oluyor ama beceremiyorum:KK43: Allah yardımcımız olsun..
amin canim sunu dusun cok sukurki asla mumkun degil cocugunun olmasi demiyorlar dimi ya oyle olsa ya mesela sana yapilan igneler ise yaramasa en azindan sen elinden geleni yapiyorsun gerisi allaha kalmis

amin canim sunu dusun cok sukurki asla mumkun degil cocugunun olmasi demiyorlar dimi ya oyle olsa ya mesela sana yapilan igneler ise yaramasa en azindan sen elinden geleni yapiyorsun gerisi allaha kalmis
haklısın canım. çok şükür ki öyle bişey yok. işte şükretmek lazım ama adet günü çıldırıyorum böyle Allahım affetsin. hadi bakalım önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize. :)

haklısın canım. çok şükür ki öyle bişey yok. işte şükretmek lazım ama adet günü çıldırıyorum böyle Allahım affetsin. hadi bakalım önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize. :)
insallah canim hayirlisiyla basladim bu ayda bakalim nolucak

canım ya ben yanlış hesaplamışım. bugün 13.günüm. pazartesi yapmayı planlıyorum. kasık ağrısı falan da kalmadı. zaman da geçmek bilmiyor zaten. sen de test yaparsan haber verir misin :)
nasil gidiyo igneni nezaman olucaksin canim

Sen beler yaptin bu donemde nelere dilkat ettin aetik tecrubelisin bu ay son kez bu yontemi denicek doktorum olmazsa tup bebege gecicez hayirlisiyla
günaydın canım..siz klomen pregnly mi yaptınız? iğne tedavisine geçtiniz mi hiç? eğer iğneye geçmediyseniz 1 ay da iğne ile deneyin sonra tüp bebeğe geçin derim ben..

çok yumurtam vardı öğlen iğnemi vurdum çatlatmayı ovitrelleydi yalnız, akşamına sancıdan ağlıyordum hepsi biden çatlamış oturamıyordum bile... o halde ilişki olsun dedik çatladığı belliydi öyle böyle olabildi hemen ayaklarımı diktim ağrıdan uyuyaklmışım ..ertesi gün de ilişki oldu yine ben sancılı tabi öyle 2 hafta bulaşık yıkamak dışında elimi hiç bişeye vurmadım vuramadım zaten uzanmam gerkiyordu..yani sıkıntılı bi süreç oldu..zaten bu ay tutmasaydı gelecek ay biz de aşılamaya geçecektik..

şimdi kasığımdan karnımdan çok göbek çevrem ve midem ağrıyor midem şiş nefes alırken de zorlanıyorum inşallah bı sıkıntı olmasan kesesini de görürüz kalbini de duyarız çok sancılı bi dönem oldu benim için..

Back
X