Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
oy oyyooyyyy oyyyo naaapiiiyyiiimmm bbeeennn buuunuuu (ben bağırark seviyorumda) yiiiiyceeemmmm ayyyyy ayyy süt kuuuzzzuuu b.klu kuzuuuuuum anneee kuzzuuuum aşk kuzzzuuummm:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::asigim::dance::dance:cokacimcoookcokacimcoookŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şey:teselli::teselli::teselli:

mıncık mıncık muck muck artık öpüp sıkıp ısrıp yiyoyum prematürelik bittti:)))

defne ayşenur derin beril ceren barış uraz onat anneleri uyandırdıkmı yemekleri yemiyerek çıldırttıkmı mızzzmızzmızz gürültü yaptıkmı iyi tamam demekki güne başladık hadi hayırlısı:))))

günaydın canım..son fotoları çook güzel ama görüntülenmiyooo.:umursamaz:nasıl yükleyebilirim teyzesibuyrunnnnnnnnn

valla benim teknolojiyle olan en yakın ilşikim çamaşır ve bulaşık makinesi kıvamında olduğu için hiç bilmiyorum:))))

yada şöyle yapıyosun:bir kutu alıp içine kızı koyup kamyona yükleyip üzerine ankara yaıyosun bana geliyooooo bende onu yiyorumm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC00004.webp
    28 KB · Görüntüleme: 71
kuvesten çıktığım ilk gün

Eklentiler

• $BEBİS4.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 66
maşallah ayşenura çok şeker görünüyor helede o banyosunu yapmış keyiflenmiş hali bıcırıkın cimcimeyi çok öpüyorum

yummy cim bizdede erken başlıyor hayat malesef minik kızımda benim mesai saatlerime uymak zorunda kalıyor anneannesi arabayla yarım saatlik bir yolda ve iş yerimde apayrı ters bir yerde 3 ilçe değiştiriyorum sabahları miniğimi sadece bir damla olan sütümü veriyorum hadi çantaları puseti yüklen arabaya anneme kapıdan paet servis beril i bırak tam gaz işe gel bu aralar böyle. anneannemiz dayanamıyor evin sıcaklığına çocukta iştahmı kalı sonra 10 gibi arıyor annem yemedi kızım beril yemeğini haberin olsun diye altı üst oluyorum işte o telefonla iş performansıda 0 içimdende diyorum sanki hafta sonu yapabiliyormuşum gibi ben olsam bir şekilde yedirirdim diye. birde anneme haksızlık yapıyorum.

prensesimin bazı fotoğraflarını yükledim bende

Eklentiler

• $100_0077.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $100_0081.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $100_0123.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $100_0467.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $100_0502.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 56
aman Allahım çook tatlı maşallahgözümü alamadım avartada ki resmini değiştir..şu pembe kıyafetli resmini koy bayıldım..hele beyazlar içinde olan..Rabbim gelinlik içinde görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan

arzucum ebrizm şimdi bir büyük boy sirke kocaaamaann bir küp tuz su filan alıyosunuzzz bu kızların turşusunu kuruyosunuzzzzz sonrada bana yolluyosunuzzzz (ne gelinliği turşu yapıp saklıcam ben onları)

sarı tulumlularda evimize gelir gelmez acemi anne altını açınca üstünü ıslatmıştı hemen değiştirmiştik ama ne minicikti korkudan bacaklarını tutamıyordum.

Eklentiler

• $BIMG0311.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $BIMG0316.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $BIMG0326.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…