yiyin benim kızı:)))))
şimdi yiyin kızlar.:)))
kızlar kızımın test sonucu buugün çıkdı down sendromu yok 46 kromozonlu...çok şükür zaten ben rahatdım 5 gün çok ağlamışdım..ama allahı şükür iyi çıkdı gerçi daha genetikçiye göstyermedşk ama raporu okuduk az ççok anlıadık...hepinizi çok çok öpüyorum...
41 kere maşalah kuzuna..Allah bağışlasın..resim ekleme olayını nasıl yaptın..bu arada kızklar bebişinize yemek yedirme taktiği veriyim..bi sinek buluyosunuz..:jeyyar:siz mamasını yedirirken o etrafınızda dolaşıcak..bebişiniz ona dalıp ağzını açtımı siz ağzına tepiceksinizemuszemus.benim kızın etrafında sinek vardı ona bakarken ilk defa beni zorlamadan bi kase çorba içtiopuyorumnanaktan..bi sinek bulup eğitmeyi düşünüyorum:roflol::roflol:
adres neydi taksideyim geliyorum hatta kapıdayım yemeye geldimmm canımmmm ŞenizŞeniza.s.:1hug::asigim::asigim::sm_cool::sm_cool:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:sırnaşık şeysırnaşık şey
ayrıca miniğini resimlerini gördüm maşallahı var prensinin allah sağlık versin ömrü boyunca. ayrıca nasıl ekledin bilgi verirmisin bende kızımın resimlerini ekliyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?