Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
eda çok kısa kaldı bu dünyada ama kalbimizde sonsuza kadar yaşıcak annesi üzülme :)))

canım görüşelimde nasıl ne şekil olur bilmemki ..taşınma işini haledeyim buluşalım canım görüşelim:)))

ay evet en küçük benım fındık demi kızlar bana kocaman oldu geliyor artık ağırlaştığını hisediyorum eskiden kuş gibiydi:))) kucağada alınmıyordu yaa:))))))) neyse artık ele kola baya iyi geliyor:))

şimdi yiyin kızlar.:)))

adres neydi taksideyim geliyorum hatta kapıdayım yemeye geldimmm canımmmm ŞenizŞeniza.s.:1hug::asigim::asigim::sm_cool::sm_cool:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:sırnaşık şeysırnaşık şey

gözün aydın canım sağlıkla büyüt meleğini inşallahopuyorumnanaktan

ayrıca miniğini resimlerini gördüm maşallahı var prensinin allah sağlık versin ömrü boyunca. ayrıca nasıl ekledin bilgi verirmisin bende kızımın resimlerini ekliyeyim.

41 kere maşalah kuzuna..Allah bağışlasın..resim ekleme olayını nasıl yaptın..bu arada kızklar bebişinize yemek yedirme taktiği veriyim..bi sinek buluyosunuz..:jeyyar:siz mamasını yedirirken o etrafınızda dolaşıcak..bebişiniz ona dalıp ağzını açtımı siz ağzına tepiceksinizemuszemus.benim kızın etrafında sinek vardı ona bakarken ilk defa beni zorlamadan bi kase çorba içtiopuyorumnanaktan..bi sinek bulup eğitmeyi düşünüyorum:roflol::roflol:

alemsin arzucum walla. benim kızımda o taktik yatar hiç etrafıyla ilgilenmiyor malesefmafoldumben

üzülme lütfenlmaz:beterin beteri var..her halimize şükür:Saruboceq:Allah büyük bi bakmışsın bi anda rabbim derman vermiş..:Saruboceq:daha ii olucak buna inanıyorum..o yanaklarından ısırıyorum pamuk şekerininopuyorumnanaktan

inşallah tatlım ya artık bir gelişimi var diyebilmeyi çok istiyorum sürekli kendimimi kandırıyorum bilmem her şey iyi olucak her zaman dr ları bile yanıltıcak benim kızım diyorum ya bakalım zaman benmi hayalde yaşıyorum görücez.

bu arada minik ayşenur çok büyümüş banyo sefası fotoğrafına bayıldım badem gözlü nasılda bakmış.

nerdeysa yaşına giricek.20 temmuz doğum günü gülümünopuyorumnanaktan

cokacimcoook
bir yedirme yöntemide ben söyleyim sakız çiğneyin balon yapın o bakarkende ağzına tıkın...bir sonrakı balonu zaten heycanla bekliyorrrrr

ay canım :))) gel tabi nedemek bugün akşam şehriye çorbası ve karnıyarık vardı:) yerdik kız:)) senın bebişde çorbadan içerdi:))))))

ayrıca miniğini resimlerini gördüm maşallahı var prensinin allah sağlık versin ömrü boyunca. ayrıca nasıl ekledin bilgi verirmisin bende kızımın resimlerini ekliyeyim.

gelişmişi tıklıyorsunuz...sonra açılan yerde yazı tipi boyut falan yazıyor yaa orda eklentiler menüsüde var -0 - şu şekilde ordan gözaltdan bilgisayarınızdakiresimlere girip yüklüyorsunuz sonra mesajın en alt kısmındaki göndere tıklıyorsunuz ilk cevaplaya değil daha aşağıda cevapla var ona tıklıyorsunuz eklentilerle birlikde çııyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…