Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok teşekkürler arzucum ve yumy cim sizin prenseslerde aynı güzellikte allah onlara nasıl bir şey veriyorsa hepsi çok tatlılar insanın içine sokası geliyor. allah hepimizin kızlarına kısmet etsin gelinlikli görmeyi önce sağlık versinde hep mutlu olsunlar.

3 ünede hemen ayarlıyayım ben hep yalvarıyorum beril e büyüme annecim daha doymadım bebeğe ben diye iyi fikir turşusunu kurmak

o beril le ayşenuru üstüste koyuyosun araya bir kat mama birkat arzunun çorbasından üzerini iyice yoğurtlayıp muzla süsüleyip yiyosun böylece evlenemiyolarrr (yanında garnitür olarak derin koyuyoruz)

siz kendinizi avutun böle..bunlar cadı size ne oluyo ben evlencem:umursamaz: dedimi öle bakakalırsınız:1shok::roflol::roflol:

en keyif aldığım oyuncağım:icecream:

Eklentiler

• $can.webp
    10 KB · Görüntüleme: 37
ya kızlar bende 18 yaşına kadar odamda yatırcammm oğluşumudelikafaduldenyaz gelince odasını ayıracaktım yokkkkkk olmuyo ayrılamıyorum...

bunlarda son resimlerim

Eklentiler

• $ca.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $canı.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
günaydııııınnnn küçük kızlarrrrr onlarııınnn uykusuzzzz yedirici anneleriiiii
arzu kız çok şeker

günaydan bebişler ve annelerisengözlerimebaksanab kahvaltı yaptı benim ki şimdi çıngırakla oynuyo..arkadaşlarına selamıvargamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:

kızlar dün kvalidem geldi burda oturmuyor telefonda hemen çok işim var 10 günde bitmezzz başladı hemen bekar oğlunda kalıyo.yani bana taş atıyo sakın beneden yardım isteme..zaten ne yardımı seni istemiyorum ben gıcık((
kreşleri anlatıyorum bana diyo ki aman iyi bi kreş bulun hiç şöyle can kulağıyla dinledğini hissetmedin bweni kadının bişey umtunda mı bide millet obaksın diyo o hiç bakar mı şekerim onunkimseyi sevdiği filan yok oğluna yaransın diye yalandan ağız yapıyo ama o konuda çokm başarılı benim diyen adam yapamaz o yalancı ağzı

genelde yalan konusunda ustalar o lafları nasıl bir cambazlıkla kıvırıp ta şık bir şekilde aleyhimize dönüştürdüklerini hiç anlamıyorum bizimkide ben bakıcam anneannesi artık dinlensin diye ortaya bir kıvılcım atıyo benim de eşim bunu yiyo sonra bana abuk subuk şeyler anlatıyo yok ben çok iyi bakarım ben bakınca dr lar eve teşekküre gelir yiğenlerime ben baktım her gün beril e beyinler alıp ezip yediricekmiş akşam üzerleri ballı yoğurtlar ben duyunca asla baktırmam diyorum buda eşimle savaş anlamına geliyor oda karşıdan durup keyifleniyor bu kavgalara.kötükedihüso

ne bakması şekerim bişey anlatıyorum kreşlerle ilgili hiç dinlemiyo sırf oğluna yaransın diye seviyomuş gözüküyo niye o zaman ben bakıyım demiyo zaten al bak diyeceksin bak nasıl tutuşuyo 2 yüzlükötükedihüsokötükedihüso:umursamaz::umursamaz:klava:klava:klava::tomato::tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…