siz kendinizi avutun böle..bunlar cadı size ne oluyo ben evlencem:umursamaz: dedimi öle bakakalırsınız:1shok::roflol::roflol:
bari içgüveysi alalım kızlarımız hep dibimizde olsunlar
en keyif aldığım oyuncağım:icecream:
en keyif aldığım oyuncağım:icecream:
kızlar dün kvalidem geldi burda oturmuyor telefonda hemen çok işim var 10 günde bitmezzz başladı hemen bekar oğlunda kalıyo.yani bana taş atıyo sakın beneden yardım isteme..zaten ne yardımı seni istemiyorum ben gıcık((
kreşleri anlatıyorum bana diyo ki aman iyi bi kreş bulun hiç şöyle can kulağıyla dinledğini hissetmedin bweni kadının bişey umtunda mı bide millet obaksın diyo o hiç bakar mı şekerim onunkimseyi sevdiği filan yok oğluna yaransın diye yalandan ağız yapıyo ama o konuda çokm başarılı benim diyen adam yapamaz o yalancı ağzı
genelde yalan konusunda ustalar o lafları nasıl bir cambazlıkla kıvırıp ta şık bir şekilde aleyhimize dönüştürdüklerini hiç anlamıyorum bizimkide ben bakıcam anneannesi artık dinlensin diye ortaya bir kıvılcım atıyo benim de eşim bunu yiyo sonra bana abuk subuk şeyler anlatıyo yok ben çok iyi bakarım ben bakınca dr lar eve teşekküre gelir yiğenlerime ben baktım her gün beril e beyinler alıp ezip yediricekmiş akşam üzerleri ballı yoğurtlar ben duyunca asla baktırmam diyorum buda eşimle savaş anlamına geliyor oda karşıdan durup keyifleniyor bu kavgalara.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?