annemi de babamıda kaybettim ben allah sizlere uzun ömür versin
küçük kızlar kulubunu adını değiştirdimmmm
yemiyen küçük kızlar kulubu günayyydddııınnn
beril ayşenur defne derin uraz-onat ceren barış bekliyoruzzz
ne prematuresi ya yememmemature bunlar .mesele yemek yemiyenler içinde küvöz olsakesinlikle katılıyorum canım...kaşınmaya başladı bunlar...prametürelikten çıkıp..bize kök söktürme dönemine girdiler..kaydirigubbakcemile Allah yardımcımız olsun..kafamçokkarıştı
çok öptüm çok sevindim iyi herşeyi tamsa getir ben yiyim onu:))cokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile:1hug:a.s.kızlar kızımın test sonucu buugün çıkdı down sendromu yok 46 kromozonlu...çok şükür zaten ben rahatdım 5 gün çok ağlamışdım..ama allahı şükür iyi çıkdı gerçi daha genetikçiye göstyermedşk ama raporu okuduk az ççok anlıadık...hepinizi çok çok öpüyorum...
kızlar kızımın test sonucu buugün çıkdı down sendromu yok 46 kromozonlu...çok şükür zaten ben rahatdım 5 gün çok ağlamışdım..ama allahı şükür iyi çıkdı gerçi daha genetikçiye göstyermedşk ama raporu okuduk az ççok anlıadık...hepinizi çok çok öpüyorum...
dibircik kardeş nasılsın yemek yiyomu barışcıka.s.Şenizalkisalkisalkisopuyorumnanaktancanım çokkk sevindim ömrü boyunca sağlıklı sıhatlı olsun...yüzü hep gülsün senide güldürsün...
ankaradaymışınız bir buluşmaya gelmediniz yayiyin benim kızı:)))))
dibircik kardeş nasılsın yemek yiyomu barışcıka.s.Şenizalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?