Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
annemi de babamıda kaybettim ben allah sizlere uzun ömür versin

canım yaaaaaa..çok üzüldüm..başın sağ olsun..ne diyebilirim ki .çok kötü bişey..Rabbim sana ve kızına ömür versin.. :çok üzgünüm:a.s.

günaydın arkadaşlar allah sana ve kızına uzun ve sağlıklı ömür versin yumy cim. ayşenur ve derinide kokluyorum o mis gibi kokularını.

küçük kızlar kulubunu adını değiştirdimmmm
yemiyen küçük kızlar kulubu günayyydddııınnn
beril ayşenur defne derin uraz-onat ceren barış bekliyoruzzz

küçük kızlar kulubunu adını değiştirdimmmm
yemiyen küçük kızlar kulubu günayyydddııınnn
beril ayşenur defne derin uraz-onat ceren barış bekliyoruzzz

kesinlikle katılıyorum canım...kaşınmaya başladı bunlar...prametürelikten çıkıp..bize kök söktürme dönemine girdiler..kaydirigubbakcemile Allah yardımcımız olsun..kafamçokkarıştı

kesinlikle katılıyorum canım...kaşınmaya başladı bunlar...prametürelikten çıkıp..bize kök söktürme dönemine girdiler..kaydirigubbakcemile Allah yardımcımız olsun..kafamçokkarıştı
ne prematuresi ya yememmemature bunlar .mesele yemek yemiyenler içinde küvöz olsaklava:klava::1hug:a.s.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ne yapcam her sabah düşün durfisfisfis

aynı fikirdeyim az önce annem aradı yemiyor kızın bak yine sonra bana yediremedin yok mamasına yumurtasını az koydun çok koydun deme dedi yüzünü gözünü kaşıyormuş benim cadım mama yememek için ağlıyormuş

izmire bi gelsem ben yapıcağımı biliyoruuumm deriiiiinn beerrriiill ayşeeenuuurrrr anladınız beni sizz dimiiiiii bak bağırdım işte

yap teyzesi millet ne bulduysa besler ufaklıkları her şeyi yer bitirir biz özen gösterelim aman organik reyolardan alalım diye dikkat edelim bize karşılığı bu olsun.

kızlar kızımın test sonucu buugün çıkdı down sendromu yok 46 kromozonlu...çok şükür zaten ben rahatdım 5 gün çok ağlamışdım..ama allahı şükür iyi çıkdı gerçi daha genetikçiye göstyermedşk ama raporu okuduk az ççok anlıadık...hepinizi çok çok öpüyorum...

çok sevindim canım..yerimseniben gözünüz aydınzemuszemus sağlıkla sıhhatle büyür inşallah cimcime.:ecrin_bebek:

çok öptüm çok sevindim iyi herşeyi tamsa getir ben yiyim onu:))cokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile:1hug:a.s.

evet fazlamız yok tamız kızlar..ama olsada o benım kızım o benım herşeyim ..anne olmak çok farklıymış...annelik duygusu çok farklı yaaa anlatılmaz yaşanır değilmi kızlar...tek dualarımız bebişlerimizin sağlıklı olması ..herkezin bebeğini allah anasına baabsına bağışlasın

canım çokkk sevindim ömrü boyunca sağlıklı sıhatlı olsun...yüzü hep gülsün senide güldürsün...

dibircik kardeş nasılsın yemek yiyomu barışcıka.s.Şenizalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

barış yemek yiyor teyzesi kızma ona emi...ama kendi yemiyor annesi soksun ağzınaaaa...işte tipik erkek hazır gelsin herşeyyy.sizinle görüşelim bir gün ama açık hava olsun kapalı yerler çok bunaltıcı...plan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…