Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aynen katılıyorum eşim bişey desin koltukları kabarıyo ya böyle gıcık gelir gelmez bailadı ay çok işim var şöyle böyle zaten ne yardımı seni istemiyorumki ben ((

ne söylesen olut olmaz döndürüp dolaştırıp kendine çevirme huyu var ya valla süperler 1 deli kuyua taş atmış biz aakıllılar çıkaramıyoruz sonında ben ona bi taş atıcam da görücek gününü

yok şekerim onlar bizi delirtirler ama onlara hiç bir şey olmaz içindekini atıyorlar biz malesef içimizde tutmak zorunda kalıyoruz

valla kayınvaliden filan yardım gelmez..benim ki yakın oturuyo ama arada gelir geldiğindede tv izler..samanyolunda tek türkiye vs.. filen var sırayala onları izliyo gidiyo..bu rada yarın mevlüt vericem.. siteye giremeye bilirim.

allah kabul etsin kız içinmi bende istedim yapamadım ya kimi çağırıyım insanın kimsesi olmayınca gönlü bişey istemiyo hep eşimin ailesi sanki dünya yı bunlar kurmuş

son cümleye bayıldım:roflol::roflol::roflol:kötükedihüso

arzu cum insanı çıldıtıyo bunlar yaa çizgi filim yapıcam onu görücek pokemon gibi fırlatıcam camdan uça uça gidecek evine

allah kabul etsin kız içinmi bende istedim yapamadım ya kimi çağırıyım insanın kimsesi olmayınca gönlü bişey istemiyo hep eşimin ailesi sanki dünya yı bunlar kurmuş

evet canım..bende pek kimseyi çağırmıcam..apartmandakileri çağırıcam..annem ablam..bizim sülale denizliye gidicek kuzenin düğünü var.naniknanik

hayırlısı olsun şeker yaptınmı kıza süslü söyleseydin evde bişey yapar yollardım çeşit olurdu hemde hatıra

kızlar yaa sizin pirelerde sık hastalanıyomu yaa psikolojimi bozdu sürekli ateş sürekli kulak enfeksiyonu 6 aydan beri böle iğnelerin şurupların haddi hesabı yok puff ya yaz günü penye bereyle dolaşıyoruz ama yaranamıyoruz gene kulakları galba çok hassas götürücem bugün dra

benim ki işine gelmedimi hasta işine geldimi düğün dernek bırakmaz..soğudum kayınvalidemden..oğulları arsında hep ayrım yapıyo..eşimden hep kendisine ilgi göstermesini ister.diğer oğlununda varlığı ii olsun keyfi ii olsun devamlı ona üzülür..bi kere duymadım oğlum sana çok üzülüyorum bu krizdebuı kadar borç ödemeye çalışıyosun yoruluyosun demez..ama ö bür oğluna devamlı ağlar yok çok çalışıyo yoruluyo vs..dün erşimle konuştuk yaz geldi artık kendiniz gidebilirsiniz diyo ama onada dedim soğudum diye..bana diyo ki annem hasta bende ona dedim..en rahatsız olduğu dönemde bile düğüne gitti ki hiç bir mecburiyeti yoktu..komşunun düğünü..ama bize gel yardım et deyince hasta diğer eltime böle değilmiş onun çocuğunu görmek için hewrgün bi bahane buluyomuş..benim kızım onun torunu8 değilmi deyince bişey diyemiyo eşim..sen bilirsin diyo...ben bilirim tabi..yaşadığımız zorluklar bizi daha hassas yaptı..kjızıma o kadar ilgi sevgi veriyorum ki..bana gelmeyen bişeyi kızıma veremem..benimde ilgiye gihtiyacım var..depolayayım ki kızıma daha ii bi anne olayım..eşim konusunda şanslıyım bi çok yönden sağolsun..:asigim:

geçmiş olsun canım..benim değilde bi arkadaşımın bebeği çok hasta oluyo..bağışıklık sistemi güçlü değilmiş..inşallah ii olur bıcırık:Saruboceq:a.s.

çok şükür biz sadece bir kere hastalandık dirençli benim meleğim ama çok sakınmıyorum açıkçası prematüreliği geçtiğinden beri biraz rahat bırakıyorum kapı pencere açık sürekli alışsın istiyorum her ortama

ben fazla pimpirikim herhalde abisini bile sürekli uzak dur ağzına yaklaşma fazla diye uyarırken buluyorum kendimi
ama onları ayıramıyorsun çok iyi anlaşıyolar maşallah belkide okuldan geitiryo abisi mikrobu anlamıyorumki

allah kabul etsin arzucum. bende şu an resim yüklüyordum kızıma 6 ay kınası yapıcam haftaya cumartesi. bizim mevlüyümüz 2 aylıkken oldu bayada görkemli bir mevlük 2 kız kardeşim var benim sağolsuunlar her şeye çok özeniyorlar ve özel bir şeyler hazırlamak için sürekli çalışıyorlar kızıma bindallı almışlar kına için bende akşam çok cici bi elbise aldım yükliyeyim fikrinizi alayım dedim.

kıyafetimiz pembe olan dün de kızımı doğum günü partisine götürmüş teyzeleri süslü süslü teslim ettiler bana bende ev perişanlığımla bi fotoğraf çekeyim dedim kırmızılı elbiselide akşam çekildi.

Eklentiler

• $100_0724.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_0727.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $100_0743.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 47
bebek mevlütünde bebek şekerleri yapıyorlar süslü onu dedim ne kınası ebru kızı verdinmi yoksa sen:))

valla sizin kızlar çok süslü benimki annesi gibi spor hep tulum giyiyo bazende pantolon napııyım ya öyle de çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…