Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aslında fikirde alıcam sizden. ben doğum önceside çok hazırlık yapmıştım hastanede dağıtmak için tüm sülaleyi çalıştırdım kardeşlerim halalarım hatta babaanneme bile ayakkabı modelinde patikler ördürdüm 50 tane ve içine tüllere sarılmış şekerler koydum malesef kötü bir hastane maceramız oldu ama yinede dağıttık artık o kadar hazırlamışız gözün aydına değil geçmiş olsuna gelenlere mevlüttede sepetin içine bambudan bebek arabasının içine şeker yaptırttım çınarlıdaki organizasyon yapan bir yere. şimdi kınamız var bu günde yine çınarlıya gidip bir şeyler bakıcam ucuz ve evde hazırlayabileceğim minik şeyler ilginç fikriniz varsa paylaşıtmısınız hediyelerin içine şeker yada kına istemiyorum başka ne koyabilirim acı badem ezmeleri vardır onların miniğinden koysam keselere mesela sonra küçük biblolarla süslesem olurmu

:1hug::asigim::roflol::roflol::roflol:a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance:
çok tatlııı

egeye özgü sanırım bu adet kız bebekler için yapılıyor 6. ayını doldurduktan sonra eline kına yakılıyor annelere eşe dosta eğlence bahanesi aslında abartmışlar haberim yoktu kına gecelerindeki bindallılardan satılıyormuş kemeraltında kardeşlerim ondan almış e bende gelinliği andıran bir elbise alayım dedim artık.

düz renkli mendile baskı yaptırsan yazı resim filan fotoğrafçılarda var böyle şeyler ama kurdaleye isim filan yazmışlardı gördüm

evet fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

yine bildi,ğimiz düz renkli kağıt peçeteye damg a yapıtırıyosun istediğini 2 dak.da yaparlar bildiğimiz mühür onla baskı yap 2 3 milyondur onlar peçeteleri düz vermek yerine damgalı verrisin ben düğnümde yaptırmıştım extradan:uhm: nazar boncuğu koy şeker yerine

minik mmink mum y a da sabunlar tabii bebek konseptine uygun modelde onlardan süsleyebilirsin değişik olu r şekerden

berile bayıldımmopuyorumnanaktan çok tatlı olmuş maşallahben bugün alıcam kıyafetini dün çıktık eşimle biraz geç çıktık amakızımın uyku saati gelince duırduramadık eve geldik..sadece gecelik aldım kızıma şöle rahat rahat uyusun diye rahat bişeyler penyeden..ama durmadı cadı..ben bişey yapmıcam ..doğum günü geliyo ona hazırlık yapıcam..davetiye falan hazırlamayı düşünüyorum ..:1hug:

babam bana küçükken unicef in minik davetiyelerinden alıp bastırmıştı:a015::a015::a015:senağlamasenağlama:1no2::1no2::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:doğumgünümde

babam bana küçükken unicef in minik davetiyelerinden alıp bastırmıştı:a015::a015::a015:senağlamasenağlama:1no2::1no2::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:doğumgünümde

canım kıyamam sana üzülme ne olur:teselli:

kızına nazar deyicek diye mi kızıyo babası..yada kıskanıyodur cimcimesinikaydirigubbakcemile
hem nazar herhalde bir de arzucum eşim eski ordu mensubu gazi güvenlik nedeniyle internet ortamında bazı bilgileri vermemizi istemiyo ben size kızın kendini getircem inşallah sözzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:a.s.

canım kıyamam sana üzülme ne olur:teselli:

napıyım ya üzülüyorum da işte kimsesizlik:a015::gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlama zor hayat bir eksik hep benim için bak kızım oldu onu bile bekleyen müjdesini isteyen yoktu eşimin ailesini boşver anlattım onlarıkötükedihüsokötükedihüso

anlaştık canım..ketirmezsen karışmama bakÇok üzgünüm çoook yiceğiz biz onu ebrizimlecokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…