kıyafetimiz pembe olan dün de kızımı doğum günü partisine götürmüş teyzeleri süslü süslü teslim ettiler bana bende ev perişanlığımla bi fotoğraf çekeyim dedim kırmızılı elbiselide akşam çekildi.
evet fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
babam bana küçükken unicef in minik davetiyelerinden alıp bastırmıştı:a015::a015::a015:senağlamasenağlama:1no2::1no2::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:doğumgünümdeberile bayıldımmopuyorumnanaktan çok tatlı olmuş maşallahben bugün alıcam kıyafetini dün çıktık eşimle biraz geç çıktık amakızımın uyku saati gelince duırduramadık eve geldik..sadece gecelik aldım kızıma şöle rahat rahat uyusun diye rahat bişeyler penyeden..ama durmadı cadı..ben bişey yapmıcam ..doğum günü geliyo ona hazırlık yapıcam..davetiye falan hazırlamayı düşünüyorum ..:1hug:
mum ve nazar boncuğu süper fikir
babam bana küçükken unicef in minik davetiyelerinden alıp bastırmıştı:a015::a015::a015:senağlamasenağlama:1no2::1no2::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:doğumgünümde
hem nazar herhalde bir de arzucum eşim eski ordu mensubu gazi güvenlik nedeniyle internet ortamında bazı bilgileri vermemizi istemiyo ben size kızın kendini getircem inşallah sözzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug:a.s.kızına nazar deyicek diye mi kızıyo babası..yada kıskanıyodur cimcimesinikaydirigubbakcemile
canım kıyamam sana üzülme ne olur:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?