Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızımın prametüre hali

Eklentiler

• $aşkım.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
yumy cim her şey allahtan çok haklısın hissettiklerinde ama sendeki o sıcak elektrikle nice seni seven dosta sahip olabilirsin. hem artık kimsesiz değilsiz d-sen kocamannnnnn bir yürek var yanında cismi küçük kendi kocaman olan her şeye değen derincik sana yeter.

kızımın prametüre hali

allahım yarappim çöten çocuklar sizi berilde aynıydı minicik. allah hepsini korusun inşallah doğumlarında zorluk yaşadılar bundan sonra hiç bir şey yaşamasınlar inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım..bazen o günleri düşünüyorum..hiç geçmicek gibiydi..2 kilo olsa keşke ne zaman ele avuca gelicek deyip üzülüyodum..çok şükür bu halimize..zaman gerçekten geçiyo..nerdeyse 1 yıl olucak..Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyümelerini nasip etsin..onları bize,bizide onlara bağışlasın inşallah..HAYIRLI CUMALAR HERKESE:Saruboceq:

KESİNLİKLE KATILIYORUM..HEM BİZDE VARIZ ARTIKkaydirigubbakcemile5

KESİNLİKLE KATILIYORUM..HEM BİZDE VARIZ ARTIKkaydirigubbakcemile5
iyiki varsııınııızz beril ayşenur arzu :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug::enbuyukkk:
iyiki varsııınııızz beril ayşenur arzu :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende varım kızlar yaa giremiyorum çok öyle misafirim vardı dün sabahdanda göz muanemiz vardı aaaa benı unutmuşunuzz çok ağlarım amaaa:))))) benım adım nilay:) kızımıki ceren:) bende varım demi iyiki:)))))

öpüyorum sizleri ev her yer heryerde annemle kızı yıkadık amanın babam hadi hadi öldürdü kadını gittiler daha ortada duruyor küveti toplayım onları barım yazık benım kızın gözler kocaman görmüyor sanırım şuan :)) aa aa aa değip duruyor:)) yazık yaw çok ağladı bugün...neyseki göz elişimini tamamlamış 1 yaşında getirin dediler..bu işgence bitti artık..

sorun çıkmamasına sevindm cerenin annesi:)bende kızımı hergün yıkıyorum..büyüdülermi yıkamak daha kolay oluyor..oturtuyosun başından su döküyosun..rahatladım o konuda şükür..kızım yıkanmayı seviyo..opuyorumnanaktan bende ütü yapıcam ama hiiiç elim gitmiyomirmirmirmir

tabiki sende iyki varsın nilay ve cerencik. gözden artık sorunun çıkmamasına çok sevindim bizde 6 hafta kuvözden çıktıktan sonra gidip gelmiştik nasıl bir işkence o rop testine gitmek bilirim.

saol canım....ay ne güzel annemde diyorki yıkarsın tek başına korkma diyor bakayım bir kere deneyecem yıkamayı inş çok ağlamaz benım kız :) ağlamayı bırakında suçlayıcı bakışı var amanın sinir oluyorum o bakışınaa :))

canlarım halinize şükredin enazından bebişleriniz kucağınızda ya ben ne yapayım 5ay olcak bebeğimi kaybedeli rahmimide aldılar tek çarem evlat edinmek allah size ve bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah hepsi bitecek

tabiki sende iyki varsın nilay ve cerencik. gözden artık sorunun çıkmamasına çok sevindim bizde 6 hafta kuvözden çıktıktan sonra gidip gelmiştik nasıl bir işkence o rop testine gitmek bilirim.

saol canım:)

bu göz için muane rop oluyordediğin gibi..birdeşimdi temmuzun 28 inda bir testimiz var onun adı ne bilmiyorum 4den sonra uyutmayacam orda uyuyacak ....algılamayla ilgili sannırım..bakalım onda ne çıkacak..benım kız uyanır gibime gelir bı elim sürtsün bir yerine hemen uyanır benım kız..nasıl yapsamki..şöyle yapam diyorum ben 4 de kalkıp mama yedirem gazını çıkaarıp oynatayım sonra bir daha mama yedireyimmi yedirmesem çok ağlar ayy yedirirsemde uyur:)))ne yapacam ben:))

canım benım nediyeceğimi bilemiyorum...şunu söyleyebilirim sana hamile olmak önemli olan değilmiş....bir bebeğe çocuğa emek vermek önemli olan....en kısa zamanda evlat edinirsinizde evladınız olur canım....çok geçmiş olsun canım....

vep testidir canım biz o aşamalardan geçtik bende uyutmadım saatlerce mamayı yedirdim hastaneye girerken ordada saat verdiler ama sıra oluyormuş yinede artık biraz eşimle tantana yaptık bebek bu uyuycak uyanırsada zor uyur hemen alın diye binbir surat almışlardı geçen ayda vep testine gittik gördüğünü algılıyormu diye ondada uyuması gerekiyordu uyuyor tam dalıyor bir ışık veriyorlar gözünü açıyor olmadı bir türlü en sonunda çok az dozda ataraks verdiler tabi bende bittik o ilaç verildi diye ağlaya ağlaya kızım kucağımda testi bitirdik. allah yardımcın olsun

canım yaa çok üzüldüm.ne desem bilimiyorum..Allah sabır versin:teselli:a.s.

bera testi yaptırıcaksın sanırım..(işitme testi)inşallah ondanda ii haberler alırsın canım

her şey allahtan edaoznur allah bizlere gerçekten sabır versin seni çok iyi anlıyorum . benimde doğumda yaşadığım bazı terslikler yüzünden rahimim alındı ve kızım içinde %5 yaşama şansı var derken drları kızım direndi ve benimle ama hayatta benim için en büyük destek kardeşimdir ben onlarsız yapamam ama benim kızımın kardeşi hayatta değil ve aslada bir daha olamıycak. belki sende başka bir hayatı kurtarman için böyle bir yazı yazılmıştır keşke olmasaydı hepimizin bebekleri sağsağlim dünyaya gelip büyütüp koklayabilseydik. :teselli: çok özel değil ve yaranı kanatmıycaksam sana ne oldu bildiğim kadarıyla sende izmirlisin nerde yaşadın kötü olaylarını

öncelikle hepinize tşk ederim buca tıp merkezinde acil sezeryana alındım bebeğim eşinden ayrılmış 5-10 dakika kadar oksijensiz kaldığından küveze koncaktı hastane arandı tepecik sskya götürüldü küveze kondu 4 gün yaşayabildi dr.lar zaten götürür götürmez durumu kritik yaşasa bile özürlü olabilir demişler neyse bende doğumu yaptıktan sonra rahim kasılmalarının devam etmesi gerekirken durmuş bunuda bünyenin kendisi yapıyormuş kasılmaların durmasıyla kanamam başlamış durduramayınca 9eylül hastanesine sevk edildim oraya vardığımda sadece 2ünite kanım varmış kalbim falan durmuş bir ara ameliyatta neyseki rahmimi alarak beni kurtardı dr.larım işte böyle canım sende izmirdeymişsin yumy yazmıştı sizleri ziyarete gelcem ebru arzu ve seni demişti

öznurcum arzu ve ebrizm le tanıştığına çok sevindim .umarım herşey çok daha güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…