Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım keşke hiç böyle olmasydı ama her şerde bir hayır vardır diyelim ve bekleyip görelim bence:sm_confused:a.s.

canım benım neler geçirmişsin...banada dr ların dediği bebeğin ölürse ölsün sen daha önemlisin diyerek ameliyata almıişlardı..nasıl bir duygu bilirim...ama bana dedikleri bişi daha vardı bebeğin yavaş yavaş ölücek demişlerdi bende alınsın en azından dışarda yaşama şansı olur dedim hatta hep onu sorup duruyordum yaşayada bili demi yaşayada bilir demi diye allahım yaa çok zor günlerdi..heleki seninki daha zor canım...yaşadıkların ve şuan yaşadıkların gerçekden çok zor...daha erken senın için belki ama dışarda o kadar çok sevgiye muhtaç bebekler varki:) inşallah en kısa zamanda bağırına basacağın bir bebek evlat edinirsin...şuan neler yazmak istiyorum ama yazamıyorum ..üzülmeni istemem canım ..ne duygular yaşadım bende...zor çok zor..allah sabır versin...

güzel dileklerin için tşk ederim ben 29 yaşındayım bu yaşta rahmim alındığı için erken menapoza girdim çok zor menapoz ayrı,evlat acısı ayrı,bir daha evlat sahibi olamayacağım ayrı,ağrılarım hala var ayrı,kayınvalidem laf sokup duruyor ayrı,evlat edinmek için birikime ihtiyaç var ayrı,eşim maaşını gecikmeli alıyor daha ne yazayımki çok kötü durumdayım yani ayakta durmaya çalışıyorum kk'da yazıştığım arkadaşlarım sayesinde özellikle en büyük desteği yumyden alıyorum onla epeydir yazışıyoruz allah hepinizden razı olsun desteğiniz çok büyük saolun

canım herşey düzelicek zaman herşeyin ilacı unutma:1hug:a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvereliniortak:teselli::teselli::teselli::teselli:

canım herşey düzelicek zaman herşeyin ilacı unutma:1hug:a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvereliniortak:teselli::teselli::teselli::teselli:

canım arkadaşım senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum allah razı olsun desteğin çok büyük senin sayende biraz daha iyiyim öpüyorum canım seni ve derinimi vereliniortaka.s.opuyorumnanaktan benim için dua et canım biran önce evlat edinebileyim:Saruboceq:

yaşadıklarımız çok benzer şeyler allah hepimize güç kuvvet versin ve sabır versin inşallah tabiki yaradanım yavrunu sana bağışlasaydı en güzeliydi ama imtihandayız hep ben kendime hep bunu diyorum sakın isyan etme ebru bu imtihan ve sen isyan edersen her şey daha kötü olucak sabırlı ol. senin içinde aynısı geçerli tamam evlat acısı nedir biliyoruz kimseye yaşatmasın allah. ama belki kimsesi olmayan bir minik te seni bekliyordur şu anda ve inanıyorum ki sen onu bağrına basttığında kendi canından bir parça gibi olucak ve bana göre anneliğinde en yücesi sen olucaksın o ayrı bir yüreklilik ve inşallah allah en kısa zamanda sana bir bebek kısmet eder ve her şeyini yap tüm özençlerinide miniğinle ömür boyu mutluda ol. kayınvalidene gelince bırak allahından bulsun bu durumda destek vermeyen insana hayatında yer yok. malesef eşlerimiz için katlanıyoruz bir çok şeylerine ama sahte ol ne derse desin dinleme bile yok say en güzeli. bu arada ben aslen bucalıyım memleketimdensin sende sanırım şu an hatayda oturuyorum ama evimiz buca tıp ın orda( annemlerin evi yani)

benim karşı komşum evlatlık almış..hemde prametüreymiş bebeği.bi yerlerde sana anne demek için bekleyen bi bebek var..yanlızca biraz zaman gerek..komşum şey diyodu..insanlar ona diyomuş niye bu bebek o kadar çirkinmiş ki küçücük daha gününde doğmuş bi bebek alsaydın demiş..oda diyoki bana öle bi bakışı vardı ki hep beni takip ediyodu..içim ısındı ona aldık..şu çocuk 5 yaşalarında..nasip işte..darısı başına tatlım hayırlısıyla inşallah:teselli:

tüğlerim diken diken oldu arzucum ya minicikler nasıl muhtaçlar bende eşime dır dır ediyorum benimde kızımın kardeşi olsun diye o kesinlikle karşı çıkıyor hiç olmasaydı evet aynı fikirdeydim seninle hemen alalım derdim ama beril var ya sevgimizde bir ayrım olursa o çocuğuda güneh olmazmı gayri ihtiyari yaptığımız her şey bilinçlenince sorun çıkartır diyor.bana kalsa bu gün yeni doğmuş bir bebeği alırdım. ohh mis gibi o bebek kokusu. kuzenimin oğluşu olucak 29 haziranda sabırsızlıkla bekliyorum koklamayı

o düşünce için biraz erken tatlım..kızın biraz büyüsün bakalım.madden ve maneviyat olarakkendinizi gerçeten hazır hissederseniz inşallah olur canım..hayırlısıa.s.

ayşenuru yıkadım..vucüt losyonunu sürdüm,masaj yaptım.rahatladı kızım..şimdide ayağımda sallıyorumopuyorumnanaktantam yemelik oldu cimcimecokacimcoookçok sıcak rahat rahat uyur artıkmirmirmirmir

canım bende eski bucalıyım buca pazaryerinin orda annemler bende buca kozağaç parkının orda oturuyorum annenlere geldiğin birgün haber et müsait olursam görüşürüz nedersin hem bebişinide severim arzuyada söyleriz oda gelir tanışmış oluruz öptüm canım kendine iyi bak

bende bekarken buca pazaryerinin orda çifte minareli caminin sokağında oturuyordum belkide birbirimizi tanıyoruzdur

evlat edinme konusunda benim eşim çok istiyor taylandlı çek,ik gözlü filan şöyle :))) çocukları çoook seviyor ileride başka çocuktan sonra inşallah edinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…