bu arada ben iş yerimdeyim ara ara bakıyorum cevaplar geç geliyor o yüzden kusura bakmayın
33 yaşımdayım
nilüfer annemin çocukluk arkadaşının kızı
canım valla sabah sabah süper yazmışsın sana katılıyorum sonuna kadar haklısın:1hug:a.s.kızlar
bebekler nasıl her bakışımda bebeklerimin büyüdüğünü görüyorum.Aslında biraz üzülüyorum çok tatlılar şimdi. her sabah yeni bir şeyler öğrenmiş olarak hayatıma geliyorlar.r.Arzu, yummmy ebruzim valla bu errkekkkkk ailesi benimde sorunum benim psikolojimi bozdular insanlıktan çıktım ama ne yapsakta faydası yok koca affedersiniz öküz olduktan sonra mesele onlar değil eşlerin adelet sisitemi
el kızızyız ya bebekte oldu altta kalanın canı çıksın artık.Boşverin kendi hayatınıza bakın bebeklerimiz canlarımız .
Aslında arada kocaya falan bırakmadan duygularını anlatın onlara birazda kocalar strese girsin o zaman .
satmışım dünyayı deyip geçin.Ağır lokma olun .
allah kabul etsin nice güzel günler sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug::1hug:a.s.kızlar nerdesiniznaniknanik bigün girmedik siteye kimse girmemiş yumy ve aktüel dışındalmaz:bizim mevlüt bitti..Allah kabul etsin inşallah..çok yoruldum..benim kız kalabaluığı görünce kendini yırttı..bende okurum demiştim ama benim kızla ilgilenmekten..hiç bişey dinleyemedim:1closedeyes:çok şükür bugünü atlattık..sırada inşallah doğum günü var nurumunopuyorumnanaktaninşallah o günleride görürüz:Saruboceq:herkese sevgilerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?