Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
pardon canım evet zeytintepe camisinin sokağında bilirsin belki limon ağaçları olan bir ev var orda 3 katlı babaannemlerin evi orası bizde 2. katta oturuyordukj eskiden

bu arada ben iş yerimdeyim ara ara bakıyorum cevaplar geç geliyor o yüzden kusura bakmayın

bu arada ben iş yerimdeyim ara ara bakıyorum cevaplar geç geliyor o yüzden kusura bakmayın

rica ederim canım bilmiyordum çalıştığını asıl sen kusura bakma bilmiyorum hatırlayamadım ama görsem tanırım büyük ihtimalle bu arada kaç yaşındaydın ebrucum

kızlar
bebekler nasıl her bakışımda bebeklerimin büyüdüğünü görüyorum.Aslında biraz üzülüyorum çok tatlılar şimdi. her sabah yeni bir şeyler öğrenmiş olarak hayatıma geliyorlar.r.Arzu, yummmy ebruzim valla bu errkekkkkk ailesi benimde sorunum benim psikolojimi bozdular insanlıktan çıktım ama ne yapsakta faydası yok koca affedersiniz öküz olduktan sonra mesele onlar değil eşlerin adelet sisitemi

el kızızyız ya bebekte oldu altta kalanın canı çıksın artık.Boşverin kendi hayatınıza bakın bebeklerimiz canlarımız .
Aslında arada kocaya falan bırakmadan duygularını anlatın onlara birazda kocalar strese girsin o zaman .
satmışım dünyayı deyip geçin.Ağır lokma olun .

canım valla sabah sabah süper yazmışsın sana katılıyorum sonuna kadar haklısın:1hug:a.s.:asigim:vereliniortak:lepipuyorumnanaktan zaten ben söylüyorum birazda o düşünsünklava:klava:klava:klava:klava:

kızlar nerdesiniznaniknanik bigün girmedik siteye kimse girmemiş yumy ve aktüel dışındalmaz:bizim mevlüt bitti..Allah kabul etsin inşallah..çok yoruldum..benim kız kalabaluığı görünce kendini yırttı..bende okurum demiştim ama benim kızla ilgilenmekten..hiç bişey dinleyemedim:1closedeyes:çok şükür bugünü atlattık..sırada inşallah doğum günü var nurumunopuyorumnanaktaninşallah o günleride görürüz:Saruboceq:herkese sevgilerŞeniz

Allah tüm dualarını kabul etsin.Şimdi yakında doğum günü ilk doğum günü heyacanını yaşayacaksın.Umarım tüm güzelliği ile sağlıkla mutlulukla uzun bir ömür boyu kullarsınız.
Yaşadığım yerde havalar çok sıcak bebekler mama emmekte zorlanıyor.5,5 aylık olduk artık mamayı zor bitiriyorlr arada az emerek bırakıyor .Zorluyorum almayaınca vazgeçiyorum.Siz de bu dönemlerde aynı sorunla karşılaştınız mı? Canım felaket sıkılıyor bu duruma kilo vermelerinden korkuyorum.Biri 8- diğer 7, 6 kg civarı normal mı kiloları?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah kabul etsin nice güzel günler sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5:asigim::1hug::1hug:a.s.

merhabalar,
anladığım kadarıyla en tecrübeli benim aranızda. benim kızım 3 yaşında. 2006 yılında 35 haftalıkken doğum yaptım. kendimce çok zor günler geçirdim, kendimi çok suçladım sanki kızımı bir an bıraksam ölecekmiş gibi gelirdi. kızım çok iştahsızdı hala da öle. ama inannın bunların hepsi anı olarak kalıyor hep derler ya unutursun diye gerçekten tüm uykusuz stresli geceler, tüm kötü anılar siliniyor sadece güzel anlar hatırlanıyor.

günaydın arkadaşlar allah kabul etsin arzucum okuduğunuz dualar ayşenurun ve ailenin koruyucusu olsun inşallah. aktüelcim maşallah kiloları çok iyi hiç endişelenme benim kızım doğum ayına göre 8 aylık ve 7 kilo hiç endişelenme hepsindede bir iştahsızlık sözkonusu

günaydın kızlar yeni topşğşmde hergün bizim kızları yazıcam bilginize sunulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…