Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
uyanamamışım yumy cim ben daha nerden yazdığını biliyorum bir de topik ismi istiyorum sabahın köründe kalkıp yine kızımı anneanneye bırakıp işe geldim ve dün cenım çıktı evin bütün kapı pencerelerini sildim. akşamda misarifim vardı 2.5 ta yattım 6 da kalktım 7 dede kızımla yollardaydık mışıl mışıl uyurken meleğim giydirdim yollara döktüm onuda uyandı tabi o esnada canım çok sıkılıyor böyle olunca yazık benim prensesime

hiç sorma başım çok ağrıyo..benim ki uyusa uzanmayı düşünüyorum:sinifsinif:sizler napıyonuz bakim

arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlarımıza bol iştahlı bir gün diliyorum

inşallah bir program yapalım dışarda bir yerdede görüşürüz arzucum sana zahmetler vermiyelim

kızlar buğün trt 1 de günbegün programında canlı yayında idik kısada olda televizyonda çıktık.
sıcak çok kötü.

canım merhaba ebrizimede yazdım..bi pazar bana gelin otururuz dertleşiriz..

neden olmasın sevinirim hem bebişlerinizi severim ebrizimlede konuşalım gün ayarlayalım bu arada sen nerde oturuyordun arzucum hem daha sonra banada beklerim öptüm canım

günaydın annelera.s.saat 9 gibi dr.a gidiceğiz...oradan kayınvalideye gidicem evini biraz temizlicem ..bugün siteye giremicem yanı..hepinizi öpüyorum..kızlarımıza ve annelerimize güzel bi gün diliyorum..evlat sahibi olmak isteyene de en yakın zamanda Rabbim nasip etsin inşallah canlarım..:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…