Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
:teselli: ayşenin yazısını okudunmu bugün az önve yazdım kokrkma çok iyi olacak doktor sonuçları...a.s.:1hug::asigim:

allah yardımcın olsun tatlım inşallah ayşenurun kontrolü iyi haberler almana vesile olsun. bizde ağustosta fizik tedaviye başlıycaz 9 aylık olunca başlatıcaklar. ayrıca ne bu şekerim ya bebeğin var senin kayınvaliden otursun evini kendi temizlesin sana destek olacaklarına bir de işmi bekliyorlar bana dese valla az yede bi temizlikçi tut derim.klava:

hala gidemedik biz..kocişi bekliyom..kayınvalideye bugüne kadar hiç yardım etmedim..eşimin temizlik şirketi var diyo bi yardımcı gönderiyim ama kayınpederim psikolojik rahatsız olduğu için kabul etmiyo kimseyi eve..kayınvalidem rahatsız olduğu için şöle dip köşe bi temizliğim diyorum..Allah rızası için..yerimseniben

bence hiç kendini yormasn dah iyiydi....ama neyse klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso:a015:

walla bencede o bir kere bile gelip gelinimin bebeği var bende bi onun evini toparlıyayım o kızımıza iyi baksın yeter dedimi.açıkçası ben istemem ne ben gideyim nede o gelsin her kez kendi işini kendi görsün.

walla bencede o bir kere bile gelip gelinimin bebeği var bende bi onun evini toparlıyayım o kızımıza iyi baksın yeter dedimi.açıkçası ben istemem ne ben gideyim nede o gelsin her kez kendi işini kendi görsün.

aslan arkadaşım işte budur ya bende aynı fikirdeyimmmm zemuszemuskaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:a.s.vereliniortakvereliniortak

günaydın çok yorgunun buğün dün tüm dün denizdeydik , her zaman böyle oluyor denize gidiyorsun yorgunlluğu günlerce gitmiyor......

mrb arkadaşlar ben sabahtan dr daydım yorgunlukların sonunda çıkmaya başladı ayağımda geçmek bilmeyen bir şişlik vardı sabah dr a gittim aşırı yük bindirme yüzünden ayak parmaklarının etrafındaki yüzükler yumuşak dokuyu tahrip etmiş her gün sabah akşam koşturmak neticesinde geldiğim durum bu bana göre bu daha başlangıç

günaydın çok yorgunun buğün dün tüm dün denizdeydik , her zaman böyle oluyor denize gidiyorsun yorgunlluğu günlerce gitmiyor......

oo ne güzel darısı başımıza inşallah kaydirigubbakcemile5 senin bıcırıklarda girdimi denize

mafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1hug::teselli::teselli:a.s.geçmiş olsun

teşekkürler canım iki gündür hiç ilgilenemiyorum sizinle işlerimiz öyle yoğunki anlatamam 10 da geldiğimden beri hala yerimden kımıldamadım şu an çok sıkıldım iki dk bakayım dedim yazdıklarınıza

merhaba kızlar..ebrizcim geçmiş olsuna.s. benimde ayak baş parmaklarımda batık var doğumda ki şişliklerden kalma:ecrin_bebek:dr.a gittik çok ii dedi..zemuszemusbaya gelişme var dedi..1 ay sonra tekrar gidiceğiz..kafamçokkarıştı

çok sevindim arzucum allah tamamen iyi etsin presnsesi inşallah en kısa zamanda. fizik tedavi için ne dedi beril ede 1 ağustosta kontrolümüz var geldiğinizdeki muayenede kara veririz ve fizik tedaviye başlatırız dedi fizik tedaviye nereye götürdün ayşenur u?

ya kızlar benim de doğumdan sonra ayak parmaklarımda ağrı var, zorluyor arada bacaklarım ağrıyor ve ayaga kalkmada orlanıyorum. .
tam olarak ağrı durumu nedir? şimdi bende pıpırikledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…