ayşenin yazısını okudunmu bugün az önve yazdım kokrkma çok iyi olacak doktor sonuçları...a.s.:1hug::asigim:günaydın annelera.s.saat 9 gibi dr.a gidiceğiz...oradan kayınvalideye gidicem evini biraz temizlicem ..bugün siteye giremicem yanı..hepinizi öpüyorum..kızlarımıza ve annelerimize güzel bi gün diliyorum..evlat sahibi olmak isteyene de en yakın zamanda Rabbim nasip etsin inşallah canlarım..:Saruboceq::1hug:
günaydın annelera.s.saat 9 gibi dr.a gidiceğiz...oradan kayınvalideye gidicem evini biraz temizlicem ..bugün siteye giremicem yanı..hepinizi öpüyorum..kızlarımıza ve annelerimize güzel bi gün diliyorum..evlat sahibi olmak isteyene de en yakın zamanda Rabbim nasip etsin inşallah canlarım..:Saruboceq::1hug:
bence hiç kendini yormasn dah iyiydi....ama neysehala gidemedik biz..kocişi bekliyom..kayınvalideye bugüne kadar hiç yardım etmedim..eşimin temizlik şirketi var diyo bi yardımcı gönderiyim ama kayınpederim psikolojik rahatsız olduğu için kabul etmiyo kimseyi eve..kayınvalidem rahatsız olduğu için şöle dip köşe bi temizliğim diyorum..Allah rızası için..yerimseniben
walla bencede o bir kere bile gelip gelinimin bebeği var bende bi onun evini toparlıyayım o kızımıza iyi baksın yeter dedimi.açıkçası ben istemem ne ben gideyim nede o gelsin her kez kendi işini kendi görsün.
günaydın çok yorgunun buğün dün tüm dün denizdeydik , her zaman böyle oluyor denize gidiyorsun yorgunlluğu günlerce gitmiyor......
mrb arkadaşlar ben sabahtan dr daydım yorgunlukların sonunda çıkmaya başladı ayağımda geçmek bilmeyen bir şişlik vardı sabah dr a gittim aşırı yük bindirme yüzünden ayak parmaklarının etrafındaki yüzükler yumuşak dokuyu tahrip etmiş her gün sabah akşam koşturmak neticesinde geldiğim durum bu bana göre bu daha başlangıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?