merhabalar arada girip okuyorum çok zor zamanlarınız olmuş oluyor da bende ikiz annesiyim
hamişken bu sayfaya girmeye cesaret edemezdim benim bebeklerimde erken doğarsa neler yaşayacağımı okumak istemedim çok duacı olmuştum kendimi unuttum onlar için duacı oldum
ve bebeklerimi 33+2 doğurdum resimdeki tosbişlerrr onlar çok şükür küveze girmede ama ben yoğumbakıma girdim ...herşey geçtiii artık beraberiz mutluyuz herkeseee çokkkk mutluluk diliyorum
merhaba kızlar..ebrizcim geçmiş olsuna.s. benimde ayak baş parmaklarımda batık var doğumda ki şişliklerden kalma:ecrin_bebek:dr.a gittik çok ii dedi..zemuszemusbaya gelişme var dedi..1 ay sonra tekrar gidiceğiz..kafamçokkarıştı
mrb arkadaşlar ben sabahtan dr daydım yorgunlukların sonunda çıkmaya başladı ayağımda geçmek bilmeyen bir şişlik vardı sabah dr a gittim aşırı yük bindirme yüzünden ayak parmaklarının etrafındaki yüzükler yumuşak dokuyu tahrip etmiş her gün sabah akşam koşturmak neticesinde geldiğim durum bu bana göre bu daha başlangıç
günaydın arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
edaöznur mrb canım dün berenimi ziyarete gittim etrafında hep minicik melekler var kabrinin o bölüme sanırım hep bebekleri gömüyorlar eda yazan varmı diye aradı gözlerim açıkçası seninde miniğini görürmüyüm diye bakındım kaynaklar mezarlığında.
beren de orda hatta yanında beşikten yapılmış bir mezar var dere dediğin yer neresiopet benzin istasyonuna yakın beren
beren de orda hatta yanında beşikten yapılmış bir mezar var dere dediğin yer neresiopet benzin istasyonuna yakın beren
canım tam adasını falan yazarmısın gidince ziyaret edeyim berenide bu hafta sonu istiyom bakalım nasipse
günaydın tüm kızlar ve onların fedakar annişleriiiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım beren cimada numarasını bilmiyorumda şöyle tarif edeyim
mezarlığın ana giriş kapısından girilmiyor devam ediyorsun gölete gider gibi benzin istasyonuna gelmeden önce duvar bitiyor tel örgüye geçiyor hemen o tellerin orda 3. sıra olması lazım yoldan çok rahat görünüyor ferforjeden çevrilmiş yeşil tabelası var niye yeşil bilmiyorum her kezin siyah çok sevinirim sende edanın yerini tam olarak yazabilirsen bende ziyaret etmek isterim
annesinin meleği o berenimi bir kere koklayabilseydim minicik narinimin parmaklarını tek tek öpseydim içime sindirerek kokusunu berilimle ikisini yanyana görebilseydim sağlıla büyütebilseydim allahtan başka hiç bir şey istemezdim. bir isteğim daha varmış yazarken 1 değil 2 dedim içimden birde tuncelide dağ komando olarak askerliğini yapan benim yakışıklı kardeşimi sağsalim bize kavuşturun allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?