Premature Bebekler Prematüre annelerin psikolojik durumu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhabalar arada girip okuyorum çok zor zamanlarınız olmuş oluyor da bende ikiz annesiyim

hamişken bu sayfaya girmeye cesaret edemezdim benim bebeklerimde erken doğarsa neler yaşayacağımı okumak istemedim çok duacı olmuştum kendimi unuttum onlar için duacı oldum
ve bebeklerimi 33+2 doğurdum resimdeki tosbişlerrr onlar çok şükür küveze girmede ama ben yoğumbakıma girdim ...herşey geçtiii artık beraberiz mutluyuz herkeseee çokkkk mutluluk diliyorum

canım benim çok şükür rabbim evlatlarını ve canını bağışlamış allah sana ve evlatlarına uzun sağlıklı ömür versin ben okadar şanslı değildim bende doğum sonrası kanamam durmadı çok kan kaybettim 2ünite kanım kalmış kalbim durmuş dr.larım saolsun beni kurtarmak için rahmimi aldılar ve beni kurtardılar allahıma şükürler olsun kurtuldum ama kızım okadar şanslı değildi 4gün yaşayabildi oksijensiz kalmış küveze konmuştu hemde 37hafta 3günlükken herşeyi hazırdı ama olmadı ilk ve tek bebeğimdi nasip değilmiş evladımı görmek kucağıma almak ama inşallah evlat edinmek istiyorum allahım inşallah banada nasip eder anne olmayı

canım çok sevindim allah sağlık versin bir ay sonra daha iyi olcak inşallah dualarım sizinle

canım benim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin beril nasıl öp benim için bıcırığı

canlarım size güzel bir haberim var eşim bana sürpriz yaptı kızım EDA anısına bir bog sayfa açtı herkes girebilir adresim oznurserkan.blogcu.com hepinizi bekliyorum ayrıca canım arkadaşlarım esra,ebru ve arzu size kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum kızlarımız derin,beril ve ayşenuru kocaman öpüyorum iyiki varsınız canlarımopuyorumnanaktan

eda merhaba hikayenini hıçkırıklara boğularak okudum hiç bir cümle acını dindirremez rabbim sana istediğin yolda anneliği yasatsın........

günaydın arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler

edaöznur mrb canım dün berenimi ziyarete gittim etrafında hep minicik melekler var kabrinin o bölüme sanırım hep bebekleri gömüyorlar eda yazan varmı diye aradı gözlerim açıkçası seninde miniğini görürmüyüm diye bakındım kaynaklar mezarlığında.

canım eda yeni mezarlıkta bebek mezarlığının orda eda küçükakıncı hemen kıyıda derenin o tarafta mezarı bende çok istedim babalar gününde gidelim ama araba yok çok zor oluyor içeri bayağ yol yürümek gerekiyor ve kalabalık oluyor anneler gününde gittim çok kalabalıktı en sonlarda ben sana tam adasını veririm eşimden öğrenip berenin mezarı nerde bende ziyaret etmek isterim:ecrin_bebek:

beren de orda hatta yanında beşikten yapılmış bir mezar var dere dediğin yer neresiopet benzin istasyonuna yakın beren

a.s.:ecrin_bebekpuyorumnanaktanebrucum berenin yerini tarif etmene gerek yok ki o cennetin en güzel köşesinde bence:teselli:
beren de orda hatta yanında beşikten yapılmış bir mezar var dere dediğin yer neresiopet benzin istasyonuna yakın beren

günaydın tüm kızlar ve onların fedakar annişleriiiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım tam adasını falan yazarmısın gidince ziyaret edeyim berenide bu hafta sonu istiyom bakalım nasipse

ada numarasını bilmiyorumda şöyle tarif edeyim

mezarlığın ana giriş kapısından girilmiyor devam ediyorsun gölete gider gibi benzin istasyonuna gelmeden önce duvar bitiyor tel örgüye geçiyor hemen o tellerin orda 3. sıra olması lazım yoldan çok rahat görünüyor ferforjeden çevrilmiş yeşil tabelası var niye yeşil bilmiyorum her kezin siyah çok sevinirim sende edanın yerini tam olarak yazabilirsen bende ziyaret etmek isterim

hiç birinizin içini acıtmak istemedim berenin kabrini ekleyerek özür dilerim sildim hemen

Son düzenleme:
canım beren cim
gittiğin yer hem çok uzak hemde çok yakın bize ...:a015::a015: seni orada değilde pembe beşiğinde anneciğinin kollarında görmek tanımak isterdim senağlamasenağlamasenağlama

annesinin meleği o berenimi bir kere koklayabilseydim minicik narinimin parmaklarını tek tek öpseydim içime sindirerek kokusunu berilimle ikisini yanyana görebilseydim sağlıla büyütebilseydim allahtan başka hiç bir şey istemezdim. bir isteğim daha varmış yazarken 1 değil 2 dedim içimden birde tuncelide dağ komando olarak askerliğini yapan benim yakışıklı kardeşimi sağsalim bize kavuşturun allahım

Eklentiler

• $100_0612.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

canım allah sağ salim kavuştursun seni kardeşine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…