canım beren cim
gittiğin yer hem çok uzak hemde çok yakın bize ...:a015::a015: seni orada değilde pembe beşiğinde anneciğinin kollarında görmek tanımak isterdim senağlamasenağlamasenağlama
canım nasılsın derinim nasıl berenin mezarının resmini göndermiş ebru gözyaşlarına boğuldum görünce kızımın mezarı canlandı gözümde çok özledim hemde çok güzel kızım edayı sende yazmıyon artık unuttun bizi derinimi öp 2.öptüğünde benim yerime edayı öper gibi öp olurmu sanada sevgilerimi gönderiyorum
canım allah sağ salim kavuştursun seni kardeşine inşallah
ada numarasını bilmiyorumda şöyle tarif edeyim
mezarlığın ana giriş kapısından girilmiyor devam ediyorsun gölete gider gibi benzin istasyonuna gelmeden önce duvar bitiyor tel örgüye geçiyor hemen o tellerin orda 3. sıra olması lazım yoldan çok rahat görünüyor ferforjeden çevrilmiş yeşil tabelası var niye yeşil bilmiyorum her kezin siyah çok sevinirim sende edanın yerini tam olarak yazabilirsen bende ziyaret etmek isterim
hiç birinizin içini acıtmak istemedim berenin kabrini ekleyerek özür dilerim sildim hemen
bende 28 haftalık premetüre bebek annesiyim erken doğum olacağı için doktorum bizi özel hastaneye sevk ettive bebeğim özel hastanede doğdu o sırada eşimi çlıştığı yer sigortadan çıkarmış bizimde haberimiz yoktu benim kaldığım odanın günlüğü 300 tl kızımın kaldığı küvezin günlüğü ise 1 milyar ve bizde beş kuruş para yoktu 10 günden sonra eşim patronundan geriğe dönük sigortasını ödemeyi talep etti parayı bizim ödememiz karşılığında bizde kabul ettik 10 günlük masraf 10 milyar tuttu tam düğün borçları yeni bitirip elimizde hiç par kalmadığı anda bu olay başımıza geldi kızım 33 gün küvezde kaldı bir çok sağlık sorunları atlattı bebeğim ben hergün hastanede kızımın o hallerini gördükçe perişan oldum hiç bir tanıdığımız da yoktu balıkesirde hep arkadaşların tanıdıklarında kaldım hiç daha önce yüzlerini görmediğim insanlar her gece ağladım geçsin bu günler diye pskolojim maf oldu eşimin para bulma çabaları 3 milyar açığımız kalmış tı ama ben parmağımdaki alyansa kadar sattım genede denkleşmedi
eşim annesinden para istediğinde o kadar para verilirmi bırakın ölsün ben veremem o kadar parayı dedi benim küçücük kızım yaşam mücadelesi verirken kayınvaldemin bunları düşünmesi beni mahvetti nasıl olurda insan sadece para için torununa ölsün der üzerinden 1 ay geçti eve geleli ve hala piskolojim yerine gelmedi eşimle devamlı kavga ediyorum utanmadan evime torununu görmeye geliyor kabullene miyoeum onun yüzünü görmek bile istemiyorum çok nefret ediyorum ondan biz o kadar acı çekerken böyle düşünmesini hazmedemiyorum eşimle kavga ettiğimizden beri gelemiyor ama bana çok büyük bi ders oldu yaşadıklarım ister dostun ister akraban olsun işin içine para girdimi hiç kimse önemsemiyor işte o zaman anladım ki insanlar için en değerlişey paraymış bizim hiç önemsemediğimiz şey meğersem insanların herşeyimiş
keyifleri bilir bizleri ister ciddiye alsınlar ister almasınlar hiç takmamaya çalışıyorum bende pınarın reklamlarındaki gibi bir tek annem olsun bana yeter diyor ya banada bir tek beril olsun bana yeter koca falanda umrumda değil.
canım esracım,ebrucum,arzucum sizleri çok özledim kızlar nerelerdesiniz nasılsınız minik perenseslerim derin,beril,ayşenur nasıl iyilermi hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum kib opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?