canım
biliyorum zor zamanlar ve anlar yaşadın.geçmiş olsun. tatlı meleğin inşallah bunlarıda atlatacak.
üzerindeki stresi kafanın içinden geçenleri anlıyorum. ahhh canım birde çalışıyorsun , ama inan geceçek bu günler . NAZARLARA geldin seni takip ediyordum .hrşey yolunda giderken canın yandı ki yandı.Meleğin kanatlı cennette annesini ve kardeşni koruyor.keder ne yapalım neler yaşıyoruz ve yaşayacağız . Artık hayatımızda mecburiyet var . ne eş, ne kardeş sadece bebeklerimiz için ayakta dimdik olmalıyız ki. E n azından onlar zarar görmesin daha........
bu durum yaşayan başka bebekler yok mu acaba onların annelerinin tavsiyesini alsan.?
çok zor aşamalardan geçiyoruz yorgunuz bedensel ve beyinsel kimsenin bizi anlamadığı bir dönem bu gececek elbettede iz bırakacak bencil olmayı bilmediğimiz için yaşadığımızın ne kadar ağır olduğunu anlatamadığımız yada beraber yaşadığımız insanların duyarsızlığı canımızı yakıyor yokki eşten adam gibi destek kafa başka yerlerde ..................................
çok yoruldum ben bu hayattan ve kendim için hiç bir beklentim yok kızımla ilgili en ufak bir ışık olsa artık bir tek onun sağlığını istiyorum. Fizik tedaviye başlanıcak sürekli internette okuyorum dr muz tam bir açıklama yapmıyor nasıl bir yöntem uygulanacağını internettede elektrik akımı verilmesinden bahsediyor minicik narin benim meleğim daha nelere katlanıcak bilmiyorum. kıyamıyorum hiç ona.
canım ya bazen sana çok şeyler yazmak istiyorumm ama...ne yazacağımı nerden başlıycamı bilmiyorum.arkadaşım inşallah pamuk prenses beril yaşama tutunduğu gibi herşeyi yapacak başaracak...hayat dolu olcak annesi bu günlerini unutacak.tek temennim bu:Saruboceq: berilciğin annesine.berili öp ki sana enerji depolasın,kucakla onu sımsıkı::1hug:
aynı şeyler nereye kadar devam edecek bu durum , bir yandan bebek diğer yandan aile insannız nereye kadar , ayrılık çözüm mü kaçış mı öyle bir düşüncem yok ama sonuna kadar gücümün yettiği yere kadar mücadele
bir maddi sıkışıklık var biraz para istiyelim de bakalım sen istemezsem ben istececeğim de bu yaştaki insanlar bundan bu isteklerden kaçıyor bak gelmeler nasıl daha uzun aralıklı oluyor.
hani senden daha çok düşünüyorlar ya birde bu nu dene derim tedavi için masrafları söyle ağlanarak bak ne olacak o zaman bu çok etkili oluyor canım dene bak....
bende psikolojik durum falan kalmadı artık herşeye gülüyorum ...geçen ay sağ böbrekde hafif enfeksiyon vardıki nefrolojiye yönlendirdiler...gitmedik yeter yaa dedik ne bu böyleee görsenız nöfrolojide tıklım tıklım...5 de geliyorlarmış...çok param olsa özele gidecem tahliler için..çok tutuyor kahretsin....neyse bide genetik raporumuz var biliyorsunuz...temiz çıkdıydı...neyse yeni doğanda bugün uzman dr vardı oh dedim bilgili kadın genelde asistanları koyuyolar öyle bişi anlatamıyorlar soruyoruz..bu bilgilide biraz bize anlattı....enfekisiyon olduğunu ve nefrolojide ilaçlı flim çekilir ileri tetkik yapılarak ileride sorun olmadan çözülür bu enfeksiyonun sebebi dedi yarın birgün bişi olmaz ama seneler sonra başnızı ağrıtmasın dedi uzman dr...şöyle anlatsalarr canım alsalar....neyse muane etti uzmanımız kolları hep böyle havadamı dedi allahım şimdide kızımın kollarına takdılar:))))valla artık gülüyorum...yok ya ne havası sinirinden yapıyor bas bas ağlıyor zaten hastanede dışarda başkası dokununca bana öyle bakıyor ağlıyorr...fiziye yönlendirdi dr...aynı hareketleri yapmammızı söyledi kasıyor kendini acaba kendimi yapıyor yoksa sistematikmi oluyor diye şüpheli konuşdu fizikçi..artık nediyeceğimi bilemiyorum diyorum ağladığı için uykusu geldi yatağını istiyor sıkıldı çocuk..yok ..eşimle konuşduk sabahdan bize bi dr un bize gelip evdeki davranılşlarını gözlemesi lazım hastaneyi hiç sevmiyor....biz öyle bişi göremiyoruz sadece bişeye kızdığında ağlarken oluyor normalde kouşuyor gülüyor...artık ne yapacağımızı bilemiyoruz hemen genetik raporumuz var diyoruz:)))dedim ilaç tedavisi falan olmazmı dedim dr a dedi ilaçlık durumu yok fizikle destekleyecez dedi...neyse ben yapıyorum hareketleri.... uzman drumuzun tepkilerini güzekl veriyor sinirleniyor kızıyor dedi:)))gayet iyi bi bebek premetrü doğumuna göre dedi ..bu kelimeleri bizi mutlu etti...gerçekdende öyle ama evde kasılması yok ..eve geldim geleli ellerini örtüsünün içine koyuyorum yani kollarını yanlara koyuyorum sıkıca kaldırmasın diyee...ay artık takıntılı olmaya başlayacam nerdeyse:)))))28 inde vep testimiz var bakalım onda ne olacak...şurup varmış ondan almayı düşünüyoruzzzz...bakalım allah yardım etsinde birkerede bitirelim şu işide harbiden sıkıntı basıyor banaaaaaa...allahdan antidepresan kullanıyorumda bayılmıyorum bunları duydukçaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?