kızlar dün vep testimiz oldu hele şükür dün o kadar kalabalık hastanenin nörolojisinde hasta yokdu ...ve içerde mırın kırın etselerde izin verdiler..zaten akıllı kızım yatırır yatırmaz derin uykuya geçti..testi yapacak ablası gldi ve uyanmadı gözüne ışık verdik....sonrak ikullağına koyduğu aletde uyandı ..yalnız hiç kıpırdamadığı için o testide halletmiş testi yapan ablası...ohh yaa bunuda atlattık..yoksa 700 ytl de olsa mesada yaptırmayı düşünüyordum içimde kalmasın ne olur ne olmaz ya kızımn bişi varsa demi.... testin sonucunu haftaya pazartesi alacam.... 1 hafta daha sabretmek gerekiyor sanırım..hep çizgiler aynı boyutdaydı sanırım iyi sonucu.anlamam gerçi sadece tahninen..
selam kzılar ben grip oldum ne kadar kendimi çucuklardan korusamda onlara geçti gibi.Annem gitti.Ben ne yapacağım şimdi..........
bugüm mr geçildi bir problem görünmüyor bebekler uzamış şaşırdım .kilo vermişlerdi almışlar ve dişleri çıkıyor ama ben çokkkkk kötüyüm çokkkkk moral sıfır hayatın güzel olmasını beklerken sinir hale geldi bu evlilik ne oluyor ya ben kafayı yedim galiba..........
selam
arkadaşlar erken doğum yapmış ve prematüre bebekler sahipi olarak ben üzerimdeki sinir halini atlatamıyorum.Ne kadar da olumlu düşünsem kendimi artık tanıyamaz hale geldim.Bebeklerim iyi, problemsiz devam ediyorum.Annem büyük yardımcım fakat yaşadıklarımdan mı ne mutluyum ve mutsuzum, hayalimde kurduğum gibi gelişmedi kendiliğinden bebek sahipi olmamam tüp bebek yöntemiyle olmam 3 denemde aldığım ilaçlardan mı, erken doğumdan mı yaşadığım prematüra ( kuvez ) döneminde hep olumlu düşünmeye zorlamaktan kendimi sıkmam mı, annesütü bile veremeyişinden mı, herkesin bana akıl vermesinde mi( ben bir şey bilmiyormuşum gibi çevreden şöyle yap , bak böyle yaptığın içi gibi) bir arkadaşımın dediği gibi sıkıntılı dönemin bende bıraktığı izler mi .?Sizler de benim gibi misiniz sinir hali, kontrolden çıkış üzerine alınma falan .Yardımınıza ihtiyaçım var .normal mı yaşadığım durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?