ben yeni üye olduğum için yeni farkettim bu topici eskileri biraz okudum tam okuyamasamda benim kızımda 28 haftalık doğdu şimdi 4 buçuk aylık perklempsi yüzünden ve farketmediyi için doktorum bi takım sorunlar yaşadım 10 gün hastanede yattım şimdi iyiyiz ikimizde şükür bebişlerinizi gelişimi iyiyimi ben hep diken üstündeyim geçmişi çok okuyamadım eyer kilo olayını yazmışsanız kusura bakmayın bi daha soruyorum ama bide ben hala kızıma baktıkça gözlerim doluyo ve kendimi tutamayıp hıçkır hıçkıra ağlıyorum şimdi bile doldu gözlerim onun kuvöz hali geliyo gözümün önüne sizlerde yaşadınızmı bu tarz şeyleri bide ben kızımı büyütürken kimse yoktu yanımda ne annem nede bi başkası çık sıkıntılı günler geçirdim
Benim kızım da 30 haftalık oldu,19 mayısta doğdu,şu an düzeltilmiş yaşa göre 1,5 aylık yaklaşık.Biz de çok zor günler geçirdik,ben hala yaşadığım zor günlerin sıkıntısını üzerimden atabilmiş değilim,çok şükür ki kızımın sağlığı iyi.Ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum malesef,psikolojim çok bozuldu,ara ara ben de sebepsiz yere ağlıyorum,gereksiz yere sinirleniyorum,içimde sürekli bir daralma,sıkıntı var,kimseyle görüşmek,evden dışarı dahi çıkmak istemiyorum.Yaşadıklarım beni çok yordu,tek tesellim kızımın sağlıklı olması ve eşimin verdiği destek.Biz de yalnız büyütüyoruz kızımızı,böylesi daha iyi ama her kafadan bir ses çıkıyor o zaman,çünkü kimse prematüre bebek ve annesini anlayamaz,normal bebekler gibi davranmamızı söylediklerinde benim daha çok sinirlerim bozuluyordu.Rabbim bu durumda olan herkese güç versin
evet yalnız büyütmek iyi ama benim ailem burda deyil ben konuşabileceyim sıkıntılarımı anlatabileyim insan istiyorum annemi ablamı yada ne bileyim işte ben hastanede yatarken eşimin annesi sen kurtulda bebek önemli deyil gençsiniz demişti artık ordaki psikolojiden mi neyse çok zoruma gitti ve şimdi kızımla konuşup gülüşürken bana samimiyetsiz geliyo bide başka başka şeyler tabi neyse büyütürken kimseden yardım almadım ama ben sadece bana gerçekten canı gönülden sahip çıkacak birilerini istedim hep yanımda
canım sana moral vermek için söylemiştir sana ne kadar değer verdiğini göstermek için ben anlıyorum o cümleyi o yüzden ona takılma
ya kusura bakmamerhaba kızlar bende çok sıkıntıda ve yanlız geçiriryorum bu süreci.hayatta tek yakınım 12 yaş büyük abim doğumuma karısı yüzünden gelemez diye haber vermedim aylar sonra aradım ağlıyorum çok madurum yardım edin diye valla karımla aram açılır psikoloğa git dedi.yemek yiyiemediğim tuvalate gidemediğim günler oldu ameliyatımla ilk gece sandalye tepesinde bebek kucaklamaya gittim mesa hastanesinde odayla yoğun bakım arası sanki boluya yürüdüm o kadar uzun geldiki...evde tek başına kaldım hep hala öyleyim 24 saat uykusuz gece gündüz bebeğe ben bakıyorum.en çok yanlılık koydu bana kimsesiz olmak işte buralarda teselli buluyoruz ama bu yeterli değil tabi .eşim annesine taşındı hergün sabah çıktı işim var diye akşam girdi. kayınvalidem kendine kullanıcak adam arayan bir tiptir ayrıca herşeyden kavga çıkarır anca oğlunu doldursun o halimde bile beni azarladılar tartıştılar laf soktular yiyip içip keyiflerine baktılar.kime anlatsam derdimi kadın tut aman mama ver bizde öyle büyütttük diyip akıl verdiler.hala yanlızım.acılarım korkularım sevinçlerim hep tek.kızımla mutlu olmaya çalışıyorum.bebek ek gıda almıyordu doktoruna götürdüm siz bitip tükenmişsiniz ondan etkileniyo bebek dedi 6 ayda 20 kilo verdim .psikoloğa yolladı sati 300 milyon .neyseki bebekte yeme bozukluğu oluşmamış ama benim sinirlerim zaten asabi bir tiptim iyice kopmuş halde napiim ben ?zxamana bıraktım herşeyi şuan ücretsiz izindeyim.kreşe başlıcak 1 yaşında bende işe böyle devam edicez hayat a bende 2. tüp bebek istiyorum fakat nasıl bakıcam bunlara bilmiyorum gene erken doğarsa gene aynı iş ortamı stres aynı dretler..allahıma sığındım herkese hayırlı kapılar açsın ve unutmayın..HERŞERDE BİR HAYIR VARDIR. SEVGİYLE KALIN (başınızı şişirdim daha anlatacak ne çok şey varda...)
çokkkkkkkkkk yorgunum bitmiyor ev işleri .....
oğlanlar yağ tenekesini bulup açmışlar ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?