yoksa devirmişlermi ah yaramazlar ahh bende biraz daha normale dönmeye başladım şükür ki ama ailemin yokluğunu çok hissediyorum hemde çok doğumdan önce saçımda hiç beyaz yoktu inanırmısıınz şu anda her tarafında beyazlıklar var gerçekten sıkıntıdan insanın başına herşeyi getiriyomuş
canım hayat insana heran herşeyi yaşatabiliyormuş ben bunu anladım benimde saçımda beyaz yoktu ama başımdan geçenlerden sonra bayağ beyazladı saçlarım hiçbirşey için benim başıma gelmez diye düşünmeyeceksin aslında biz malesef çoğu zaman kötü şeyler düşünmüyoz hep iyisini düşünüyoz kötü birşey olduğundada böyle kahroluyoruz allah bundan sonra inş. iyi şeylerle karşılaştırsın herkesi
selam
neler yaşıyoruz ve yaşayacağız bebekler büyüyor gözlerinin içlerine bakıyoruz o korku birşey olacak korkusu sizde de varmı ? Yada bebeklerinizi özel hissediyor musunuz.Normal doğum yapan herşey ile güzel doğum sevincini yaşayan anneleri kıskanıyor musunuz.İçinizde bir uhte kaldımı .Yada Hakikaten yaşanacak mucezeyi yaşadık mı bebeklerimizle , korkuyor musunuz benim gibi......
canım benim başımdan geçenleri bilseniz ne sezeryanla doğum sancısı daha fazlasını çektim ben halinize şükredin isterseniz başımdan geçenleri burdan okuyabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/285522-guzel-kizim-edanin-dogumu-onu-kaybedisim.html
selam
neler yaşıyoruz ve yaşayacağız bebekler büyüyor gözlerinin içlerine bakıyoruz o korku birşey olacak korkusu sizde de varmı ? Yada bebeklerinizi özel hissediyor musunuz.Normal doğum yapan herşey ile güzel doğum sevincini yaşayan anneleri kıskanıyor musunuz.İçinizde bir uhte kaldımı .Yada Hakikaten yaşanacak mucezeyi yaşadık mı bebeklerimizle , korkuyor musunuz benim gibi......
herkesin bebeği özel ama bizimkiler daha bir özel geliyor bana çünkü çok badireler atlattılar.. çok acı çektiler kızımın ellerinde hala iğne izleri duruyor beyaz beyaz kıyamıyorum ona hiç nasıl bırakıp gidicem işe diye ağlayıp duruyorum
canlarım ninim ve mecbue desteğiniz için çok tşk ederim size başımdan geçenleri yazmamdaki amaç şu halinize şükredin birkere en başta her sabah evladınızı yanınızda gördüğünüz öpüp kokladığınız için allaha şükredin hayatta herşey oluyor bugünlerin kıymetini bilin bakın bana 9ay kızımla yaşadım onu hissettim sağ sağlim doğmasını bekliyorduk herşeyi hazırdı beşiği eşyaları tam kızıma kavuşacağım derken kızımı göremedim bir kerecik öpüp koklayamadım yavrum diyemedim bu acı tarif edilemez 4gün dayandı güzel kızım nasip değilmiş ne diyeyim ben yavrumu hastanede yatarken bile görmedim çünkü bende hastanedeydim hatta cenazesinde bile bulunamadım yavrumun bu acılar tarif edilemez canlarım rahmim alındığı içinde tekrar evlat sahibi olamayacağım inş. allahım nasip ederde evlat edinirim tek isteğim şuan o ve ben bunları 29 yaşında yaşadım çok ağır şeyler ama herzaman eşim ve ailem için elimden geleni yaptım onları üzmemeye çalıştım başımdan geçenlere rağmen asla kimseye karşı agresif olmadım kısacası allaha şükredin yavrularınız yanınızda size anne baba diyecek benimse anne diyecek yavrum yok bu kızımsız 2. bayram olcak yine benim için buruk geçecek tıpkı doğum günüm ve anneler günü babalar günü gibi....... bunlar yaşadıklarımın sadece bir kısmı esas içimde kopan fırtınaları bir görseniz allahım hepinize yavrularınızla ailelerinizle uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?