sağol evet barışın resmiaz önce doktora götürdüm gelişimine i dedicokacimcoook.hepimizinki inş sağlıklı mutlu bbekler olur
bende geçen hafta 34 haftalık 2.150 gr doğum yaptım .şuan hala küvezde bugün 7 günlük oldu kilo veriyo 10 gr 20 gr ama iyiye gidiyor çok şükür.sizi okuyunca kendimi daha iyi hissettim
bende geçen hafta 34 haftalık 2.150 gr doğum yaptım .şuan hala küvezde bugün 7 günlük oldu kilo veriyo 10 gr 20 gr ama iyiye gidiyor çok şükür.sizi okuyunca kendimi daha iyi hissettim
Benim bebeğimde 35 haftalıkken 2.725 gr olarak doğdu
Hastaneden 2.525 gr olarak çıktık
10 gün küvezde kaldık solunum problemiydi sarılıktı bayağı sıkıntı çektik sarılığımız halada devam ediyor aslında azda olsa....
Çok şükür şimdi iyiyiz ama Allahıma binlerce şükür...
Bugün kontrolümüz vardı oğluşum bugün tam iki aylık oldu karma aşısı yapıldı kilosu ölçüldü...5.200 gr olmuş bebişim...Doktorumuz çok şaşırdı yaşıtlarını bile geçmiş dedi çok sevindim....
Allahım tüm bebişlerimize bol sağlık sıhhat versin.....
benim oglumda prematur cok yavas kilo aliyor canim cok SIKILIYOR ne yapcami bilmùiyorum
4 ay ve 10 gunluk 6200kg su an hasta kilo kaybediyor hep
allahim sen sabir ver
acaba kilosu normalmi
niye bana cevap veren yok
moralim 00000000
bizçıktık hastaneden teyzeleri 19.gün çıktı Allahımaçok şükür gayet iyi 2200 gr çıktı hastaneden pazartesi büyük oğlumun druna başladım 2880gr olmuştu 21 günde gayte iyi günde 30 gr almış dedi.daha doğum tarihi bu çarşambaydı .doğum tarihi geçince daha çabuk kiloalır toparlanır diyo herkes bakalımhayırlısı.kiloyu hiç dert etmiyorum canı sağ olsun sağlıklı olsunda varsın kilosu az olsun.geceler uykusuz gündüzler yorucu bi tane daha oğlum var bu sene bire başladı onun koşturmacası ama onlar benim hayat enerjim kendimi dağları devirebilirim (allahın izniyle tabii) gibi geliyo.pazartesiayrıca göztepe ssk da rop muaynemiz vardı gelişme geriliği var takip etmemiz gerekiyo dedi ayın 8ine tekrar gün verdi bende uyanamadım bayramın 1.günü olduğuna sonra eve geldik tabi ben komaya girdim üzüntüden kötü bişey var diye telefon açtılar bayram haftasından bir hafta sonra getirin 15inde diye açana sordum kötübi durummu var diye yok yok kötübi durum olsaydı direk üni hastanesine yolluyoruz sadece takip etmemiz gerekiyo 2-3 aylık olunca dizelir daha çağırmayız dedi içime su serpildi .inşallah kötü bişeyler çıkmaz.Allah hepimizin bebekelrine sağlık sıhhatve hayırlı uzun ömürler versin. inşallah dedeler nineler olsunlar kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarım bende 34+4 doğum yaptım 2330 du sarılık oldu hemeen 2080 düştü emme problemi var milupada veriyorum ne uyku ne huzur kaldı cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?