Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğime 29 haftalık doğdu 33 gün küvezde kaldı şuan 12 aylık fakat oturamıyoruz çok üzülüyorum bu duruma.
Cnm dr lar ne diyor belki normaldir... emzirebiliyor musun bende 30 haftalik dogurdum.. bizi neler bekliyor bilmiyorum. .. rabbim sifa versin kuzucugunaBenim bebeğime 29 haftalık doğdu 33 gün küvezde kaldı şuan 12 aylık fakat oturamıyoruz çok üzülüyorum bu duruma.
Daha kucukbebisler bile iylesiyo Allah buyuk iyilesicek meleginOldum ama yinede solunumda sorun var dediler yogun bakimda cok uzuluyoruum kucagima bile alamadim gund
e bir kere gosteriyolar![]()
Merhabalar, 30. Haftamda suyumun gelmesiyle ikizlerimi erken doğum yaptım. Kızım 1440 oğlum 1285 gr olarak dünyaya geldi. Kızım solumun cihazından çıktı oğlum ise hala solumun cihazında bugün küvezde 6. Günleri. Antalya medicalparkta kalıyorlar , bu hastanede tecrübesi olan arkadaşlar varmı, sizinkiler küvezden nezaman çıktı? Allahım tüm bebekleri korusun bizimki gibi prematüre bebekleri de sağlıkla annelerinin kucaklarına almayı nasib etsin inşallah
gecmiş olsun canım bende usak medicalparkta doğum yaptım 27 +5 gunluk 1000 kiloydu 55 gun kaldı kuvezde şimdi 1 yasına gırdı ben cok memnun kaldım hastaneden inş. en kısa zamanda kavuşursun bebeklerıne