Premature Bebekler prematüre bebekleriniz kaç haftalık doğdu kaç gün küvezde kaldı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhabalar.Ben 33.haftada dogum yaptim.Bugun 9.gun bebegimiz hala kuvezde ve toplam 5 dak.gordum:(.Yorumlari okuyorum kuvezde kalis sureleri ayni haftalarda olanlarda bile degisiklik gostermis.Nedenini bilen varmi?

32+2 de 1090 gr 33 cm doğdu 31 gün kuvezde kaldı 1890 gr 36 cm olarak eve geldik şuanda 6. ayı doldurmak üzereyiz şükür bi sorun yok ,

Benim bebeğime 29 haftalık doğdu 33 gün küvezde kaldı şuan 12 aylık fakat oturamıyoruz çok üzülüyorum bu duruma.

Benim bebeğime 29 haftalık doğdu 33 gün küvezde kaldı şuan 12 aylık fakat oturamıyoruz çok üzülüyorum bu duruma.

neden oturamıyor gelişimindemi yavaşlık varhala yoksa başka sorun mu var ? benim oğlum daha 6 aylık düzeltilmiş yaşa göre 4 aylık bakalım oturması yğrğmesi nasıl olcak

Cnm dr lar ne diyor belki normaldir... emzirebiliyor musun bende 30 haftalik dogurdum.. bizi neler bekliyor bilmiyorum. .. rabbim sifa versin kuzucuguna

35. haftanın başında dogdu bebegim..
2.390gr 43cm..
8 gün kuvezde kaldi..
solunum yada emme sıkıntısı yaşamadı kuvezdeyken..
antibiyotik tedavisi ve sariligi vardi (10)
o sebeple tutuyoruz dediler kuvezde..
Dokundurmuyorlar, 5 dkkadan fazla gostermiyorlardi..
8. Gunun sonunda bana bebegimi verdiklerinde 2.300 gr dı
simdi 30 gunluk ve 3.300 gr :)
Bosuna skntı yasattiklarina inaniyorum bazi hastanelerin gereksiz yere bebegimden ayri kalmisiz.. umarim baska zorluklar yaşamayiz..

35 haftalık 1420 gr 41 cm dogdu 1200 gr düştü 2 gün kvezde 2 günde normal odada kaldıktan sonra çıktık şükür.Tabi bunda en büyük etki 31 haftada oldugumuz ciger geliştirici igne oldu.Yoksa günlerce kalabilrdi küvezde

Merhaba arkadaslar.bende 34+3 te sezeryanla 2.170 gr 43.5 cm ikinci kizimi dogurdum.daha oncede erken dogum yaptigim icin ciger gelistirici igneye baslamistik.ters akim vardi ve suyum geldi 3 gun.dr um didarda daha rahat buyur boyle olum riski var deyince dogum yaptim.kilosu iyiydi ama vucut isisini koruyamiyordu.36 bin enfeksiyonla dogdu benimde enfeksoyonum coktu hem benden gecti hemde suyum sizdikca enfeksiyon almisti.oksijen e sadece 1 gun baglandi.3. Gun emzirmeye verdiler 7. Gun ciktik.emme sorunuda yoktu sutum doyurmuyor ama muhakkak emziriyorum sonra mama veriyorum.ama bu ara cok ciddi endiselerim var.kuzum yemek yerken bogulucak gibi oluyor nefessiz kaliyor nefes alinca aglamaya basliyor:( agzindan burnundan kusuyor:( iki doktora da soyledim solunum sıkıntısı yok denildi.evet kendide cok tutuyor nefesini surekli geriniyor beslenirken bile geriniyor ve gerinirkende tutuyor nefesini ama ben cok cok endiseliyim.rop muayenesi olduk o berbat muayeneyi hala o gunu aklimdan atamiyorum yavrum acidan bayilicak sandim:(kapi kilitleyip benden alip muayene ettiler az daha kapiyi kiricaktim.cok sukur gozde proplem cikmadi.normal kontrole cagirdilar.martta isitme testi var.insallah oda iyi cikicak.endiselendigim nefes alamamasi:(ilk kizimida 33+4 dogurdum 2.160 gr mdi oda kuveze bile girmedi 4 yasinda suan cok sukur.insallah kucuk kuzumda da bisey yoktur...

Selam kizlar benim brbegim dun dogdu 35 haftalik 2250 gr kuvezde suan cigerleri tam gelismemis solunumda skntisi var almina ma bol dua edin

[QUOTEciğer iğnesi olmuda1423, post: 37260983, member: 586727"]Selam kizlar benim brbegim dun dogdu 35 haftalik 2250 gr kuvezde suan cigerleri tam gelismemis solunumda skntisi var almina ma bol dua edin[/QUOTE]
Canim ciger iğnesi olmusmuydun' saglikla kucagina al bi an önce bbisini dua edelim,

Oldum ama yinede solunumda sorun var dediler yogun bakimda cok uzuluyoruum kucagima bile alamadim gund
e bir kere gosteriyolar :(

Merhabalar, 30. Haftamda suyumun gelmesiyle ikizlerimi erken doğum yaptım. Kızım 1440 oğlum 1285 gr olarak dünyaya geldi. Kızım solumun cihazından çıktı oğlum ise hala solumun cihazında bugün küvezde 6. Günleri. Antalya medicalparkta kalıyorlar , bu hastanede tecrübesi olan arkadaşlar varmı, sizinkiler küvezden nezaman çıktı? Allahım tüm bebekleri korusun bizimki gibi prematüre bebekleri de sağlıkla annelerinin kucaklarına almayı nasib etsin inşallah

Merhabalar, 30. Haftamda suyumun gelmesiyle ikizlerimi erken doğum yaptım. Kızım 1440 oğlum 1285 gr olarak dünyaya geldi. Kızım solumun cihazından çıktı oğlum ise hala solumun cihazında bugün küvezde 6. Günleri. Antalya medicalparkta kalıyorlar , bu hastanede tecrübesi olan arkadaşlar varmı, sizinkiler küvezden nezaman çıktı? Allahım tüm bebekleri korusun bizimki gibi prematüre bebekleri de sağlıkla annelerinin kucaklarına almayı nasib etsin inşallah

gecmiş olsun canım bende usak medicalparkta doğum yaptım 27 +5 gunluk 1000 kiloydu 55 gun kaldı kuvezde şimdi 1 yasına gırdı ben cok memnun kaldım hastaneden inş. en kısa zamanda kavuşursun bebeklerıne

gecmiş olsun canım bende usak medicalparkta doğum yaptım 27 +5 gunluk 1000 kiloydu 55 gun kaldı kuvezde şimdi 1 yasına gırdı ben cok memnun kaldım hastaneden inş. en kısa zamanda kavuşursun bebeklerıne

Allah tum. Bebislere şifa saglik versin' arkadaşlar medikil ücret nasi

Back
X