- 8 Kasım 2017
- 14
- 7
- 1
- 42
Bebeginizin durumu nasil allah yardimicniz olsunBenim oğlumda 25+5 de dünyaya geldi 850 gram olarak bugün 21. günü yoğun bakımdasarılığı var, böbrekleri henüz tam gelişemedi ve nefes almayı henüz öğrenemedi kuzum. Rabbim bütün annelerin yavrularını sağlıklı bir şekilde annelerine bağışlasın benimkini de bana bağışlasın..
Bizim sonumuz sevindirici olamadı malesefBebeginizin durumu nasil allah yardimicniz olsun
Ben de bebegimi 17 gün sonra kaybettim ayni sekilde.. Allah sabir versin cok zorBizim sonumuz sevindirici olamadı malesefRabbim kimseye yaşatmasın Hasta olan anne kuzularına da rabbim şifalarını versin..
Gerçekten çok zor.. Sizinde Allah yardımcınız olsun, dayanma gücü versin içinizi ferahlatsın inşallah..Ben de bebegimi 17 gün sonra kaybettim ayni sekilde.. Allah sabir versin cok zor
allah uzun ömürler versin evlatlarına canım ben 34+4 günlük ikizlere hamileyim ciğer geliştirici iğne oldum erken doğum riski olunca senin bebeklerde solunum sıkıntısı olmuş ya iğne olmuş muydun işe yarar mı bu iğneler merak ediyorumBenim ikizlerim 35 haftalık doğdular 1800 gr 2150 gr olarak ciddi solunum sıkıntıları vardı yoğun bakımda 15 gün biri 18 gün biri kaldılar şimdi 8,5 aylıklar çok şükür Allah bütün annelere dayanma gücü ve sabır versin rabbim evlatla sınamasın hiçbir anneyi (Amin)
19allah uzun ömürler versin evlatlarına canım ben 34+4 günlük ikizlere hamileyim ciğer geliştirici iğne oldum erken doğum riski olunca senin bebeklerde solunum sıkıntısı olmuş ya iğne olmuş muydun işe yarar mı bu iğneler merak ediyorum
Benim erken doğum riskim 22. Hafta da başladı 27. Hafta da doğum yapıyordum durdurdular 29. Hafta da iğne vurdular 35. Görmem mucizeydi çok şükür bu günlere geldiksağol canm Allah razı olsun 29. Hafta da 2 doz 35. Haftada iki doz vuruldu ama 35. Haftada iğneden sonra açılma sebebiyle doğum başladı acil sezeryan oldum yani iğnelerin faydasını görmedik açıkçası inşallah sende işe yarar da yavruların yoğun bakıma girmez son haftalardasın sağlıkla doğurursun inşallah ama iyi düşünmeye çalış moralini yüksek tut canm
sagol canim insallah iyi düşünmeye çalışıyorumsağol canm Allah razı olsun 29. Hafta da 2 doz 35. Haftada iki doz vuruldu ama 35. Haftada iğneden sonra açılma sebebiyle doğum başladı acil sezeryan oldum yani iğnelerin faydasını görmedik açıkçası inşallah sende işe yarar da yavruların yoğun bakıma girmez son haftalardasın sağlıkla doğurursun inşallah ama iyi düşünmeye çalış moralini yüksek tut canm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini bir sonraki kontorülünde dr konuş endişelerini anlat dr seni daha iyi anlayacaktır ve rahatlatacaktır hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :)sagol canim insallah iyi düşünmeye çalışıyorum
amin canım iğneyi 35+0da yaptırıp doktora gitcem mutlaka sorucam inşallah iyi haberler yazarım burayaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini bir sonraki kontorülünde dr konuş endişelerini anlat dr seni daha iyi anlayacaktır ve rahatlatacaktır hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :)
İnş canm sor aklında ne varsa sor en azından doğru bilgi alırsınamin canım iğneyi 35+0da yaptırıp doktora gitcem mutlaka sorucam inşallah iyi haberler yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?