mehtap3 çok teşekkür ederim kardeşim allah senden razı olsun beni rahatlattın yoksa çok korkmuştum senin bebeğin nasıl şimdi kaç aylık oldu kızmı erkekmi bebişin allah bebeklerimizi bize bağışlasın
Benim kızım 25 haftalık doğdu 840 gr dan 750 gr düştü ,,, 1 yıla yakın yogun bakımdan ve iki beyin kanamasından sonra oksijen tüpleriyle eve ciktik,,, sıkıntılı donemi hiç hatırlamak istemiyorum ama şimdi ufak tefek rahatsızlıkları olmakla birlikte cok hoş bir kızım var ( herkes mükemmel olmak zorunda degil) ben onu böyle seviyorum hatta bana kek bile yapıyor Allahm'a cok sukr...tüpden de kurtulduk ... göz problemi olmadıgı için cok şansliyz uzun sure oksijen alan bebeklerde mercekte hasarlar olusabiliyor... Tüm bebeklere ve annelerine Allahm saglık sihat versin ins ... Sevgiyle kalın
masallah ne guzel. Sevindim saglikli olmasina. Istanbuldamisiniz premature dogumlarda hastane cok onemli deniyor nerelerde dogum yaptinizBenim kızım 25 haftalık doğdu 840 gr dan 750 gr düştü ,,, 1 yıla yakın yogun bakımdan ve iki beyin kanamasından sonra oksijen tüpleriyle eve ciktik,,, sıkıntılı donemi hiç hatırlamak istemiyorum ama şimdi ufak tefek rahatsızlıkları olmakla birlikte cok hoş bir kızım var ( herkes mükemmel olmak zorunda degil) ben onu böyle seviyorum hatta bana kek bile yapıyor Allahm'a cok sukr...tüpden de kurtulduk ... göz problemi olmadıgı için cok şansliyz uzun sure oksijen alan bebeklerde mercekte hasarlar olusabiliyor... Tüm bebeklere ve annelerine Allahm saglık sihat versin ins ... Sevgiyle kalın
Benim kızım 25 haftalık doğdu 840 gr dan 750 gr düştü ,,, 1 yıla yakın yogun bakımdan ve iki beyin kanamasından sonra oksijen tüpleriyle eve ciktik,,, sıkıntılı donemi hiç hatırlamak istemiyorum ama şimdi ufak tefek rahatsızlıkları olmakla birlikte cok hoş bir kızım var ( herkes mükemmel olmak zorunda degil) ben onu böyle seviyorum hatta bana kek bile yapıyor Allahm'a cok sukr...tüpden de kurtulduk ... göz problemi olmadıgı için cok şansliyz uzun sure oksijen alan bebeklerde mercekte hasarlar olusabiliyor... Tüm bebeklere ve annelerine Allahm saglık sihat versin ins ... Sevgiyle kalın
masalah Rabbim kardrsinin omrunu evladiniza versin uzunnn saglikli bir omur dilerimMerhaba, Benim kızım 27+4 haftalık 990 gram doğdu. İkiz hamileliğim vardı bir bebeğimi rahim yırtılması (uterus rüptütü) sonucu kaybettik. Çift yumurta ikizi oldukları için diğer bebeğim yaşadı. 69 gün küvezde kaldı .22gündür evdeyiz. anne sütü ile besleniyor. düne kadar eprotein anne sütü zenginleştirici kullanıyorduk . Dünkü kontrolünde 3 kilo çıktı ve doktorumuz artık gerek yok dedi. eproteini kestik ama iki gündür gaz sancısı arttı bir de doyduğunu anlamıyor ben de anlamıyorum bazen çok sık istiyor bazen 2 saat uyuyor:)) bu sürecide atlatacaz inşallah hastanedeki o sıkıntılı günlerden sonra şimdi sağlığı yerinde olsunda sabaha kadar asker oluruz sıkıntı yok:)) herkese bebişleri le mutlu günler diliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?