- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
merhaba arkadaşlar hepimiz çok zor günler yaşadık. benimde oğlum 24 haftalık 680 gr dogdu. ileri sarılık bağırsak delinmesi mide duvarı şişmesi kalteki delik ve yükselmeyen düşük tansiyonla birlikte 108 gün küvözde 2.5 ay kadarda makinaya bağlı nefes aldık. körlük riskimizi şükür allaha yeni atlattık. bunlar yetmezmiş gibi bağırsak yapışıklığı sebebi ile geçen hafta 4 saate yakın bir ameliyat geçirdik. (bu geçirdiğimiz 3. ameliyat oldu) şükür allaha şuanda gayet sağlıklıyız. bol bol dua ederek allaha ve ailemize sığınarak bu zor günleri atlattık. allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum... Bende 23+5 de ikiz doğum yaptim kizimi kaybettim oğlum 36 günü kuvezde şimdiye kadar maşallah sözle görüşmek isterim.
Sözle görüşmek isterim bende ayni şartlar altindayim .merhaba arkadaşlar hepimiz çok zor günler yaşadık. benimde oğlum 24 haftalık 680 gr dogdu. ileri sarılık bağırsak delinmesi mide duvarı şişmesi kalteki delik ve yükselmeyen düşük tansiyonla birlikte 108 gün küvözde 2.5 ay kadarda makinaya bağlı nefes aldık. körlük riskimizi şükür allaha yeni atlattık. bunlar yetmezmiş gibi bağırsak yapışıklığı sebebi ile geçen hafta 4 saate yakın bir ameliyat geçirdik. (bu geçirdiğimiz 3. ameliyat oldu) şükür allaha şuanda gayet sağlıklıyız. bol bol dua ederek allaha ve ailemize sığınarak bu zor günleri atlattık. allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum...
benimki de 35 haftalık doğdu, 2kilo 340 doğdu 47 cm, ama küvözde kalmadı, sağlığı yerindeydi çok şkür
hiç kelime söylemiyormu27 haftalık dogan 4ay küvezde kalmış şu an 3.5yaşında şükür iyiyiz her şeyi algılıyor anlaşabiliyoruz ama konuşamıyoruz
25 hafta dogup da goz ve bagirsak bagisiklik problememi yasamamasi bir mucize... masallah.. allah esirgesin25.hft,35cm ,890g doğdu benim oğlum.Eksiksiz doğdu çokk şükür.4 ay hst kaldı (doğmadan 1ay da beraber kaldık hst)bazı reflexleri gelişmemişti ve tabi çokk minikti.. şu anda 4,5 yaşında herşeyi çok çok iyi.sağlıklı doğumlar bütün Annelere
Teşekkür ederim.Amin bütün çocuklar sağlıklı doğup sağlıkla büyüsünler.Nefes almayı,emmeyi ve ittirme refleksini( kaka yapma)sonradan öğrendi:) Gerçek bir mucize çok şükür25 hafta dogup da goz ve bagirsak bagisiklik problememi yasamamasi bir mucize... masallah.. allah esirgesin
Premature bebeklerin yasamasini istemiyorum derrken nedemek istiyorsunuz????28 haftalik dogdu. 15 gun kuvezde kaldi. Ve bircok problem olustu. Göz den bagirsaga kadar.. ve 15 gun sonunda cennete gitti.. premature bebek sahiplerine allah yardim etsin.. cennetine alsin.. saglikli bebek versin herkese.. premature bebeklerin yasamasini istemiyorum . Allah hayirlisini versin
İstemiyorum ifadesi yanlışlıkla oldu sanırım sancılı bir süreç olsada prematüre doğup normal büyüyen çok bebek var ...kaybiniza üzüldüm Allah sabır versin ve hayırlı evlatlar nasip etsin28 haftalik dogdu. 15 gun kuvezde kaldi. Ve bircok problem olustu. Göz den bagirsaga kadar.. ve 15 gun sonunda cennete gitti.. premature bebek sahiplerine allah yardim etsin.. cennetine alsin.. saglikli bebek versin herkese.. premature bebeklerin yasamasini istemiyorum . Allah hayirlisini versin
Merhabalar benimde bebişlerim erken oldu konuşma dıkıntısı bazen ona bağlı olmuyor 2 cocuğumda maşşallah erken konustu canınızı sık ayın bi komsum var oğlu sizinliyle yaşıt hatta 4yaşında zamanında soğmuş tosun gbi kızıda bu sene 1.sınıfa başladı oğlu hala konusamıyor okızındada aynı sorun olmustu ve doktor ana okulu yavsiyesinde bulunmustu okula giderse düzelir demişlerdi kızını 23 yasında anaokuluna göndermişti oğlunuda bu senebenimki 27 haftalık doğdu 4ay küvezde kaldı 3.5 yaşindayız herşeyi algiliyoruz ama konuşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?