Premature Bebekler Premature bebekleriniz kaç haftalık,kaç gram doğdular ve hastanede ne kadar kaldılar?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
34 haftalık 41 cm 1950 doğdu ilk hafta evdeydık fazla kılo kaybedınce(emmemediği için)8 gün hastanede kaldı...
şuan 2 yaşin bitirdi 13 kg 87 cm

Benim 23+5 de ikiz bebeklerim oldu kizi kaybettim oglumunda 36. günü kuvezde benzer durumda olanlarla görüşmek isterim acil sifalar

Bende 24 haftalik

Si
Sözle görüşmek isterim bende ayni şartlar altindayim .

benimki 27 haftalık doğdu 4ay küvezde kaldı 3.5 yaşindayız herşeyi algiliyoruz ama konuşamıyoruz

Reactions: grc
27 haftalık dogan 4ay küvezde kalmış şu an 3.5yaşında şükür iyiyiz her şeyi algılıyor anlaşabiliyoruz ama konuşamıyoruz

34 haftalık 1950 gr doğdu küvezde kalmadı hiç ,doğumdan 3-4 gün sonra yeni doğan sarılığı oldu 2 gün ışın tedavisi gördü şimdi 13 yaşında 170 boyunda 70 kilo :)

28 haftalik dogdu. 15 gun kuvezde kaldi. Ve bircok problem olustu. Göz den bagirsaga kadar.. ve 15 gun sonunda cennete gitti.. premature bebek sahiplerine allah yardim etsin.. cennetine alsin.. saglikli bebek versin herkese.. premature bebeklerin yasamasini istemiyorum . Allah hayirlisini versin

25.hft,35cm ,890g doğdu benim oğlum.Eksiksiz doğdu çokk şükür.4 ay hst kaldı (doğmadan 1ay da beraber kaldık hst)bazı reflexleri gelişmemişti ve tabi çokk minikti.. şu anda 4,5 yaşında herşeyi çok çok iyi.sağlıklı doğumlar bütün Annelere

25 hafta dogup da goz ve bagirsak bagisiklik problememi yasamamasi bir mucize... masallah.. allah esirgesin

25 hafta dogup da goz ve bagirsak bagisiklik problememi yasamamasi bir mucize... masallah.. allah esirgesin
Teşekkür ederim.Amin bütün çocuklar sağlıklı doğup sağlıkla büyüsünler.Nefes almayı,emmeyi ve ittirme refleksini( kaka yapma)sonradan öğrendi:) Gerçek bir mucize çok şükür

Oglumu 36+4 de 2950kg ve 49 cm le ve 1 hafta kuvozde kaldi.kizimda 34+4de 2450kg ve 46 cm le saglikli bir sekilde dunyaya geldiler.oglum suan 7 yasinda kizimda 17 aylik.her ikiside cok iyiler.benim sebep bulamiyolar erken dogum yapmama.suan yine hamileyim.hayirlisi hakkimizda.

Premature bebeklerin yasamasini istemiyorum derrken nedemek istiyorsunuz????

İstemiyorum ifadesi yanlışlıkla oldu sanırım sancılı bir süreç olsada prematüre doğup normal büyüyen çok bebek var ...kaybiniza üzüldüm Allah sabır versin ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Usttede yazmistim diger 2 cocugumun durumunu yazmistim.
3.cocugumda erken dogdu 29 eylulde dogum yaptim.32.6 da 2200 kg 46 cm olarak dogdu.hala kuvozde.solunum sikintisi var ve 2 gundur uyutuluyor.insaah en kisa zamanda evimize cikacagimiza inaniyorum.
Allah hakimizda hayirlisini ihsan etsin insallahm

benimki 27 haftalık doğdu 4ay küvezde kaldı 3.5 yaşindayız herşeyi algiliyoruz ama konuşamıyoruz
Merhabalar benimde bebişlerim erken oldu konuşma dıkıntısı bazen ona bağlı olmuyor 2 cocuğumda maşşallah erken konustu canınızı sık ayın bi komsum var oğlu sizinliyle yaşıt hatta 4yaşında zamanında soğmuş tosun gbi kızıda bu sene 1.sınıfa başladı oğlu hala konusamıyor okızındada aynı sorun olmustu ve doktor ana okulu yavsiyesinde bulunmustu okula giderse düzelir demişlerdi kızını 23 yasında anaokuluna göndermişti oğlunuda bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…