sagol cnm bizde sizi çok seviyoruz a.s.ay ben görmedim bu başliğiiii..resimleri bekliyorum kuzu kuzu :))))
canim harika olmus yaaaa :) güzeller güzeli defnosum peri kizi gibi olmussssssss maşaAllah :)
nice mutlu huzurlu yillara inşaAllah canim benim :)
ikinizide cok seviyoruzzzz serrosumla :) muckss
amşin banucum hepimizin çocuklarının inş. a.s.nurtencim maşallah ya prensesim ne kadar güzel olmuş Allah nice yaşlarını göstermeyi nasip etsin yiyenimin:)))
amiiiiiinnnn sagol canımmmm :))opuyorumnanaktanAllah sağlıklı mutluluk dolu uzun ömürler versin...................................opuyorumnanaktan
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemusamandaa ne guzel olmussunuz ana kıs öleee heyttt bee adapazarının suyundan ıcen bölee guzel oluyo iştee analı kızlı maşallah sızeeee
cok guzel olmuşşşsunuz canım allah huzurdan saglıktan ayırmasın ınsallah tekrar ıyıkııı doğdunnn defnem
çok teşekkür ederiz teyzesi a.s.Annesi bu ne tatli bi kiz boyle.Elbisesiniz yesinler masallah hayirli bir omur diliyorum kizina
İkinizin güzelliğide göz kamaştırıyor maşşallah.Herşey çok güzel olmuş nice senelere tekrar.
çok teşekkür ederiz a.s.dogum günü kutlu olsun minik defnenin nice yaşlara inşallah
güzel dileklerin için teşekkür ederiz defne ile çok çok öpüyoruz a.s.canım harikasınızz defne prensesin yeni yaşı güzel geçsin inşallah nice yaşlarına beraber girmek nasip olur inşallah herşey harika olmuş canım iyiki doğdun defnecik..
canım herşey çok güzel olmuş. nice nice mutlu yıllara:))
burcum sagol hepberaber..Ailenle birlikte daha nice mutlu yaşlara cnm , d.günün kutlu olsun prenses :)))
Mutlu yıllar ağır topum benım.Nurten bayıldım kıyafete ben ya.Baskada doğurmak ıstemıyorum ama özendırıyosunuz bu cımcımelerle.Hersey super olmus canım.Ellerıne sağlık.Sende harıkasın ama atlamadım bak:))NICE MUTLU YILLARAAA
canım çok teşekkür ederim a.s.nurtencim herşey çok guzel görünüyor..Nice mutlu yıllara canım..
sizde kuzunla harika görünüyorsunuz maşallah size...
Sadece Defne degil, ikinizde prenses olmussunuz Nurten'cigim. Cok güzel görünüyor hersey. Nice güzel yillar yasasin prenses...
herkese selammm
nasıl olmuşum ama
hadi ama pastam gelsin çok sıkıldım
pastamı çok begendim ya siz??
pastamızı kesiyoss
işte babanem
benim bissürü arkadaşlarım varrrr
ananemin kucagında dertlendim biraz:))
güzeller güzeli ipek ablam o benm küçük annem:))
resimlerime baktığınız için teşekkür ederim, buda benden size kocaman bi öpücük.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?