prensesim durunun doğumgünü resimleri

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
O kadar heyecanla bekledik seni 19 mayısta bayram günü geldin ailemize şimdi 1 yaşındasın canım kızım yüzünün ömür boyu gülmesi dileğiyle iyi ki doğdun iyi ki varsın :)))
1 yaş günümüzde çok güzel geçti işte o anlardan kareler:)

Son düzenleme:
Allah uzun ömürler versin. Maşallah çok tatlı bi bebiş... Baksana ben bu kadaaaaaaaar oldum der gibi :))

ilgincim yerim ben onu. kuzum benim pek tatlı maşallah.
allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah.
benide kızım olsun çok seviyorum kızları. :asigim:

pınar teyzemizin gönderdiği kanatlar:)) teşekkür ediyorum tatlım

tülay teyzemizin yaptığı kurabiyeler ellerine sağlık canım kardeşim:))

Son düzenleme:
Allah uzun ömürler versin. Maşallah çok tatlı bi bebiş... Baksana ben bu kadaaaaaaaar oldum der gibi :))

sağol canım :))

ilgincim yerim ben onu. kuzum benim pek tatlı maşallah.
allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah.
benide kızım olsun çok seviyorum kızları. :asigim:

melodim Allah sanada nasip etsin bitanem :)))

merhaba kızının doğum günü kutlu olsun ... Allah daha nice doğum günlerini görmeyi nasip etsin.
bir ara durumunu KK dan takip ediyordum inşaallah kızların sağlık durumları düzelmiştir. sana da maşaallah hiç iki çocuk annesi gibi durmuyorsun boncuğumu da şöyle iliştireyim :))

helinim teşekkür ederim kızlarımın sağlık durumuyla ilgili bir problem yok tatlım çok şükür başka birisiyle karıştırmış olabilir misin nazar boncuğun içinde çok teşekkürler

banucummm herşey çok güzeldi...ellerinize sağlıl.duru prensesimede allah uzun ömürler versin.allah yüzünüzden gülmeyi eksik etmesin canım.

tülaycım canım kardeşim sana sonsuz teşekkür ediyorum herzaman yanımda olduğun için :) iyiki tanımışım seni kurabiyelerinede bayıldım ayrıcaaaaa

Allah hayırlı uzun ömürler versin
yüzündeki gülücük hiç eksik olmasın

çok seker masallahhh,allah uzun ve saglıklı ömurler nasıp etsın nıce yaslara inşallah,darsı basmızaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…