prensesim durunun doğumgünü resimleri

maşh kuzuna.. bende mayıs annesiyim aslında ama haziranda doğcaktı ondan haziran annelerindeyim.. nice nice yıllar dilerim kızlarınla sizlere..benim kızımda 24 ünde inş yaşına girecek..

cnm yaa ellerine sağlık sağlık herşey mükemmel görünüyor..durumla yağmurumla ve eşinle nice mutlu doğum günleri kutlayın inşAllahhh..

canım herşey harika görünüyo ellerine sağlık
allah nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
nice güzel yaşlara hep beraber canım

Maşallah prenseslere ve onlar kadar güzel annelerine, herşey çk güzel cnm eline sağlık, nice mutlu senelere inş.

Herşey harika görünüyor tatlım. Allah gelinlikli hallerinid e göstermeyi nasip etsin sana a.s.

herşey çok güzel görünüyor eellerine sağlık canım maşallah sende ii zayıflamışsın ben daha veremedim 22 haziranda da biz kızımın ilk doğumgününü kutluycaz

maşh kuzuna.. bende mayıs annesiyim aslında ama haziranda doğcaktı ondan haziran annelerindeyim.. nice nice yıllar dilerim kızlarınla sizlere..benim kızımda 24 ünde inş yaşına girecek..

cnm yaa ellerine sağlık sağlık herşey mükemmel görünüyor..durumla yağmurumla ve eşinle nice mutlu doğum günleri kutlayın inşAllahhh..

canım herşey harika görünüyo ellerine sağlık
allah nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
nice güzel yaşlara hep beraber canım

Maşallah prenseslere ve onlar kadar güzel annelerine, herşey çk güzel cnm eline sağlık, nice mutlu senelere inş.

Herşey harika görünüyor tatlım. Allah gelinlikli hallerinid e göstermeyi nasip etsin sana a.s.

ellerine sağlık canım herşey çok güzel görünüyor tekrar nice senelereeeeeeeeeee

herşey çok güzel görünüyor eellerine sağlık canım maşallah sende ii zayıflamışsın ben daha veremedim 22 haziranda da biz kızımın ilk doğumgününü kutluycaz

bir ömür sağlıkla mutlulukla kalın canım

maşallah allah uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin kızınıza.

maşallah. Nice güzel seneleri olsun saglıkla huzurla inşAllah...

hepinize teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için :))))

banucum sen de kızlarında süpersiniz canım...
duru iyiki doğmuş çok öpüyoruz defneyle..

maşalla kuzucuga
cok tatlı olmuş hele azında memesi yokmu bitirdi beni yerim ben onu
Allahım saglıklı sıhhatli neice yaşlara erişmesini nasip etsin inşallah

maşallah...allah ömür versin...

cümlesine tatlım teşekkür ediyorum

maşalla kuzucuga
cok tatlı olmuş hele azında memesi yokmu bitirdi beni yerim ben onu
Allahım saglıklı sıhhatli neice yaşlara erişmesini nasip etsin inşallah

sağol canım emziğini çıkarmıyor hiç çok seviyorrrrrr amin canım

nice yıllara çok tatlı maşallah allahım sizi ömür boyu birbirinizden ayırmasın

inşallah tatlım sağol güzel dileklerin için:))

Hem sana hem prenseslerıne masallah canım.Ne kadar sanslısın ıkı tane meleğin var.Allah bır ömur mutlu etsın sızı.Nıce yıllara Durummm..

Hem sana hem prenseslerıne masallah canım.Ne kadar sanslısın ıkı tane meleğin var.Allah bır ömur mutlu etsın sızı.Nıce yıllara Durummm..

teşekkürler canım iki meleğim var dediğin gibi Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı amin canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…