prensesim durunun doğumgünü resimleri

öncelıkle merhaba kızının yanı meleyının dogum gunu kutlu olsun allah daha nice nice dogum gunulerı gormeyı nasıp ettsın salıklı sahatlı inşalllah a.s.

banu canımm afiyet olsun.bende sizi iyiki tanımışım..selin uyku sorunu çıkarmasaydı daha kalıcaktım ama erken kalkmak zorunda kaldım.(

öncelıkle merhaba kızının yanı meleyının dogum gunu kutlu olsun allah daha nice nice dogum gunulerı gormeyı nasıp ettsın salıklı sahatlı inşalllah a.s.

amin tatlım:)

tülaycım bitanem hiç önemli değil yanımda olman yeterli sen benim ailemden birisin misafirim değil ev sahibisin :)))))

nıce mutlu yıllara ınsallah kızımın adaşınaa
ne mutlu sana genc yasta ıkı guzel kıza sahıpsın allah agzınızın tadını bozmasın huzurla saglıkla nıce yaşlara ınsallah

nıce mutlu yıllara ınsallah kızımın adaşınaa
ne mutlu sana genc yasta ıkı guzel kıza sahıpsın allah agzınızın tadını bozmasın huzurla saglıkla nıce yaşlara ınsallah

sağol canım güzel dileklerin için a.s. öyle valla genç yaşta iki kızım var büyüyünce arkadaş gibi olacağız:))))

oyyy cok tatli olmus minik prensesimmmm :) canim eline saglik herşey harika görünüyor :) nice mutlu yillaraaa a.s.

Minik prensesin doğumgününü kutluyorum,
ailesiyle birlikte,sağlıklı,huzurlu,mutlu ve başarı dolu
nice yıllar diliyorum...

Minik Duru'ya benden olsun bu yaşpasta...

sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Son düzenleme:
oyyy cok tatli olmus minik prensesimmmm :) canim eline saglik herşey harika görünüyor :) nice mutlu yillaraaa a.s.

tubişim teşekkür ederim canım arkadaşım
ellerine sağlık canım. herşey çok güzel görünüyor!! :))

beğenmene sevindim ayşecim:)

songül ablacım çok teşekkür ediyorum pastada çok harika:)))))

oyy ben daha yeni bakabildim cnm herşey çok güzel iki meleğinde harika görünüyor sende tabi
çok şanslısın iki kızın var.....nice nice yaşlarınız olsun cnm ....her yaşınız bu denli güzel geçsin

Canım, kızına mutlu yıllar dilerim. Onu da pastaları da yiyesim geldi...

iyiki doğmuş duru doğum günü kutlu olsun çok güzel bir doğum günü olmuşopuyorumnanaktan

Canım İyiki doğdu duru nice mutlu senelere hep beraber mutlu geçirmek dileğiyle.

dün annemler geldi gelemedik akşam çok istemiştim bende
en kısa zamanda evine oturmaya geleceğim. canım çok tatlı olmuş bu kuzu ya maşallah yerim ben onu.

erzen sağol canım güzel bir doğumgünü oldu

eminecim isterdim yanımızda olmanı kısmet tabi herzaman beklerim evime büyümüş demi teyzesi:))

oy oy kurban olurum ben bu fistigaaaa..Ne cabuk gecti zaman canimya..Allah uzun ömürler verdin Durum`a yeni yasli kutlu olsun öpüyorum güzel annecigini ve Duru`yu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…