• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRESEED JEL ile hamilelik yaşayan var mı aranız da ????????

Preseed jel ile hamile kaldığımı düşünüyorum..

• evet

OY: 12 38,7%
  • hayır

OY: 19 61,3%

• Ankete Katılan
    31
Kızlar merhaba ...,
Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat öncelikle topiğin hayırlı olsun canım. destek için geldim =)
bende geçen ay preseed jel aldım kullandım olumsuzdu sonuç bu ay yeniden deneyeceğim bakalım kısmet.
Canımmm çok sağol herhangi bi rahatsızlığın var mı tedavi falan? Bende pko görüntüsü var ultrasonda bu ay klomen başladık çok okudum aslında bu jeli kullananların çoğu o ay hamile kalmış kuzum inş bu ay rabbim yüzünü güldürsün :KK15::KK200:

Sagol canim ya. Ama bizim yaptrdigimiz hastanede sacmalik ki sadece sayi ve hiza bakmislar.ne.morfoloji var ne baska.bisey. oyuzden onu bilmiyorum esimi de 2.ye goturemedim henüz baska bir yere. Bikac ay gecsin keciboynznu fln yapalm oyle gideriz diyor. O da varsa zaten yandik:KK43:
Canım proxeed plus ı incelemeni tavsiye ederim çok kişi fayda görmüş morfolojiyi hızı düzeltiyo

Sagol canim ya. Ama bizim yaptrdigimiz hastanede sacmalik ki sadece sayi ve hiza bakmislar.ne.morfoloji var ne baska.bisey. oyuzden onu bilmiyorum esimi de 2.ye goturemedim henüz baska bir yere. Bikac ay gecsin keciboynznu fln yapalm oyle gideriz diyor. O da varsa zaten yandik:KK43:

canım keçiboynuzu özüne bende bugün başladım eşime içirmeye destek önemli tabi:oops:

Canımmm çok sağol herhangi bi rahatsızlığın var mı tedavi falan? Bende pko görüntüsü var ultrasonda bu ay klomen başladık çok okudum aslında bu jeli kullananların çoğu o ay hamile kalmış kuzum inş bu ay rabbim yüzünü güldürsün :KK15::KK200:
canım ben 3 yıl içinde sadece 1 kez gebe kalabıldım o da dusukle sonucladı. tüplerde sıkıntı vardı benim yapışıktı açtılar yani en azından hsgyle acıldıgını soyledı doktor.
eşimde hareketlılık sayısı gecen senelere gore bıraz dusmus. gebe kalmaya engel degıl dedı doktorlar ama gene de destekleyıcı bısı yazdı proxeed plus dıye. bende gecen ay klomen tedavısıne basladım cat.ıgnelı falan. ınofolıc de ıcıyorum bı yandan esıme kecıboynuzu ozu hazırlıyorum ona basladık. bı de jelı bu ay da deneyecegım bakalım. daha napıımmm :D

Canım proxeed plus ı incelemeni tavsiye ederim çok kişi fayda görmüş morfolojiyi hızı düzeltiyo
Evet canm onuda cok okudum. Ama dr esime baska bir hap verdi onun icerigi bundan daha etkili gibi geldi ama onunla ilgili neredeyse hic yorum bulamadim. Ikisinden birini alicaz ama hangisi karar veremedim. Onuda takipteyim.

Evet canm onuda cok okudum. Ama dr esime baska bir hap verdi onun icerigi bundan daha etkili gibi geldi ama onunla ilgili neredeyse hic yorum bulamadim. Ikisinden birini alicaz ama hangisi karar veremedim. Onuda takipteyim.
proxeed plus cok pahalı yaaa esım ıcın vermıstı doktor 135 tl bı kutusu o cıvardaydı 2.kutuya gectık bakalım hayırlısı doktor 6 ay bunu kullanın dedı bunun faydası cok dedı

Rabbim bizi bebelere doyursun inşallaaah bi düzine bebemiz olsun :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:yazın bebeğimi kaybettim 6haftalık korunurken hamile kalmıştım aslında 3 sene istemiyordum ama insan yaşayınca daha çok arzuluyo o duyguyu :(

proxeed plus cok pahalı yaaa esım ıcın vermıstı doktor 135 tl bı kutusu o cıvardaydı 2.kutuya gectık bakalım hayırlısı doktor 6 ay bunu kullanın dedı bunun faydası cok dedı
Evet maalesef cok pahalilar. 6 ay onu kullanana kadar aşılama yapsak daha mi etkili olur acaba diye düşünüyor insan o_O

Canım ben bu ay kullandım. 3 yıldır çocuk istiyoruz ve negatif 1 tüp bebek tedavisi oldum. Ama bu ay d vitamini takviyesi aldım. Hergün incir ceviz yedim ve çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı kullandım. Ve şükür 5 haftalık hamileyim . Hangisi faydalı oldu bilmiyorum

Aynen canım çoğaltıyormuş sayıyı ve morfolojiyi de düzeltiyormuş bende çaktırmadan alıp kocama içirmeyi düşünmedim değil bu ay ama benim koca cin gibi hemen anlar ya :KK70::KK70:

Rabbim bizi bebelere doyursun inşallaaah bi düzine bebemiz olsun :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:yazın bebeğimi kaybettim 6haftalık korunurken hamile kalmıştım aslında 3 sene istemiyordum ama insan yaşayınca daha çok arzuluyo o duyguyu :KK43:

Allah bir daha yasatmasin canm kolay degil. Ama ileri umutla bakmak lazim herzaman. Demekki saglikli degilmis boylesi daha hayirliymis. Bundan sonrasi hemencecik saglikli hayirli bir evlat olsun.insaallah :dua:

Canım ben bu ay kullandım. 3 yıldır çocuk istiyoruz ve negatif 1 tüp bebek tedavisi oldum. Ama bu ay d vitamini takviyesi aldım. Hergün incir ceviz yedim ve çörekotu bal tarçın zencefil zerdaçal karışımı kullandım. Ve şükür 5 haftalık hamileyim . Hangisi faydalı oldu bilmiyorum
Canim Rabbim hayırlısiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

Yaaaa allahım meleğini sana bağışlasın inşallah öbür ay bizde senin gibi hamile kalırız canım bizlere bol bol dua et rabbim bize de nasip etsin o duyguyu :anneadayı::dua:

Allah bir daha yasatmasin canm kolay degil. Ama ileri umutla bakmak lazim herzaman. Demekki saglikli degilmis boylesi daha hayirliymis. Bundan sonrasi hemencecik saglikli hayirli bir evlat olsun.insaallah :dua:
İnşallah kuzular sizlerinde Hamiş olduğunu duymak beni çok mutlu ediyo umut oluyo bana Canlar birbirimize destek olalım bu süreçte:anne:

Canım bi de hangi günler jeli kullandın tam olarak kaç ml ben henüz başlamadım

Back
X