Preseed kullananlar Allah rızası için cevap ...

BirGunesDoguyor

İnsan nedir, şimdi bildim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.804
2.448
133
Kızlar az önce forumda araştırma yaparken preseed jel denen ürünle tanıştım, kullananlar çok memnun görünüyor, özellikle açıklanamayan infertilitede etkiliymis anladığım kadarıyla. Şimdi sizden ricam sebebi bilinmediği halde bebek sahibi olamayan ve preseed kullanan bayanlardan yorum almak.. Ne kadar süre kullandınız, kim kaç kullanımda olumlu sonuc aldı vs vs.. Allah rızası için kullananlardan yorum istiyorum..

Kızlar az önce forumda araştırma yaparken preseed jel denen ürünle tanıştım, kullananlar çok memnun görünüyor, özellikle açıklanamayan infertilitede etkiliymis anladığım kadarıyla. Şimdi sizden ricam sebebi bilinmediği halde bebek sahibi olamayan ve preseed kullanan bayanlardan yorum almak.. Ne kadar süre kullandınız, kim kaç kullanımda olumlu sonuc aldı vs vs.. Allah rızası için kullananlardan yorum istiyorum..
Cnm biz kullandık, ama bizde olumlu olmadı. Çünkü bende yumurta tembelliği vardı. Az hareketli spermlerde olumlu olabilir.

bizde bende sorun yok çok şükür eşimde sayı problemi var onun için proxeed kullanıyourz bende preseed kullanmayı düşünüyorum inşallah rabbim isteyen herkese verir D denizz2009

bizde bende sorun yok çok şükür eşimde sayı problemi var onun için proxeed kullanıyourz bende preseed kullanmayı düşünüyorum inşallah rabbim isteyen herkese verir D denizz2009
Amin inşallah, evet bende bitkisel çay kullandım ve eşimde proxseed kullandı. Eşimde dna hasar testi için ankaraya kaan aydos a gitmişti, ama Allahtan bi sorun çıkmadı. Genede eşime bu vitamini vermiş. İyi beslenmek, stres, sigara ve alkol spermleri çok etkiliyo. Siz kaç senedir düşünüyorsunuz?

3,5 yıldır istiyoruz kendiliğinden oluşan bir gebelik düşükle sonuçlandı sonrası tüp bebek olumsuz insan yoruluyor ama umudumuzu kaybetmiyoruz şükür ki eşim sigara kullanmaz alkol çok tüketmez bekliyoruz umutla D denizz2009
Cnm, size umut olurum inşallah. Biz 6 senelik evliydik ve hiç kendiliğinden gebelik oluşmadı. Ve 4 defa tüp bebek yaptırdık hiç gebelik oluşmadı. Sonra işte geçen yaz artık kafamdan attım herşeyi ve hiç ummadığımız anda geldi mucizemiz. Denizede girdim, hamamada gittim, hamile olduğumu bilmediğim için ağır işlerde yaptım. Rabbim inşallah bu duyguyu sizlerede yaşatır

Back
X