Haberlerini bekliyoruz canim inşallah sevinçli haberlerle buraya yazarsinMerhaba kizlar bu ay bende klomenle Birlikte kullandim adetim 3 gun gecti yarin kan testi yaptircam ins hamileyimdir...
Gitti gidiyor dan aldim canim orada uygun fiyatlarda var bi bak istersenBenimde bu ay olmazsa ki olmuck gibi hissediyrm. Onumuzdeki ay almak istiyrm. Hangi siteden aldnz ozelden yazar misinz acaba ? :)
selam canım kan testi yaptırdın mı? sonuç nedir??? hadi umut ol bizee :)Merhaba kizlar bu ay bende klomenle Birlikte kullandim adetim 3 gun gecti yarin kan testi yaptircam ins hamileyimdir...
bende gitti gidiyordanm aldm orjinalini. istersen kendi sayfasıda varBenimde bu ay olmazsa ki olmuck gibi hissediyrm. Onumuzdeki ay almak istiyrm. Hangi siteden aldnz ozelden yazar misinz acaba ? :)
Ay ordanda kartli alisveris yapilabiliyr. Bende kart kullanmıyorum. Kapida odemeli bi yer baktm bulamadmGitti gidiyor dan aldim canim orada uygun fiyatlarda var bi bak istersen
Ne kadara aldnz acaba?Gitti gidiyor dan aldim canim orada uygun fiyatlarda var bi bak istersen
Tebrik ederim cnm hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerekızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
109 liraya aldım canim ama kartla kapıda ödemeli vai bilmiyorum malesefNe kadara aldnz acaba?
Ben baktm 130 civarı ya git. Gid. Dan baktm kapida odemeli yok sanirm Etrafımda kart kullanan var ama nasil soylerm ki böyle böyle bi jel alcm diye puff109 liraya aldım canim ama kartla kapıda ödemeli vai bilmiyorum malesef
canım jel alıcam deme.Ben baktm 130 civarı ya git. Gid. Dan baktm kapida odemeli yok sanirm Etrafımda kart kullanan var ama nasil soylerm ki böyle böyle bi jel alcm diye puff
Ben baktm 130 civarı ya git. Gid. Dan baktm kapida odemeli yok sanirm Etrafımda kart kullanan var ama nasil soylerm ki böyle böyle bi jel alcm diye puff
öyle mi araştıraym o zaman ben. Teşekkür ederim canım :)Eczanelerde de satiliyormus. Bazilari getirtiyormus yoksa hatta. Eczaneden alabilirsin
canm benmde 2.kez kullanışımdı bu ay. bu gün kırmızıları gördüm malasefmerhaba kızlar bişey sormak istiyorum sizlere bu jel sizde kahve lekelenme yaptımı benim nerdeyse 10 gündür kahvehafif pembemsi lekelr geliyor adet oldum sandım pembe biraz yoğun gelince 2 gün haffi sürdü geçti ve hala kahve geliyor doktora gidemediğim gideceğim inş. test negatif çıktı pkoluyum böyle sorun yaşayan var mı?
canım cevap için sagol ben ayın 10 da hasta oldum sandım kahve leke geldi sonra peçeteye pempe geldi 2 gün sonra kesildi sonra yine başladı ve ayn onundan beri leke leke geliyor doktora gideceğim belki bir umut hamileyimdir bilemiyorum belkide kst var dır onuda bilmiyorum pkoluyum ben canım tüp bebek denedim ama olmadıcanm benmde 2.kez kullanışımdı bu ay. bu gün kırmızıları gördüm malasef
3 gündür benmde kahverengi akıntm oldu ama geçen ay olmamıştı.bende dün test yaptm negatif.....
artık tüp bebek için tedaviye başlıcam hepimizn hakkında hayırlısı...
Merhaba İzmirli,olsun hic üzülme,herkesin vesilesi başka bir sey olabilir yeter ki bebeklerimiz gelsin.Yasin küçükse jele biraz daha zaman verebilirsin,jelle 4.denemesinde de hamile kalanlar olmuş.canm benmde 2.kez kullanışımdı bu ay. bu gün kırmızıları gördüm malasef
3 gündür benmde kahverengi akıntm oldu ama geçen ay olmamıştı.bende dün test yaptm negatif.....
artık tüp bebek için tedaviye başlıcam hepimizn hakkında hayırlısı...
canm inşllah hamilesindir..ben başka umutlara yelken açıyorum artık:))umarım senn için de bı vesile olur bu jel..güzel haberlerini bekliyorum..canım cevap için sagol ben ayın 10 da hasta oldum sandım kahve leke geldi sonra peçeteye pempe geldi 2 gün sonra kesildi sonra yine başladı ve ayn onundan beri leke leke geliyor doktora gideceğim belki bir umut hamileyimdir bilemiyorum belkide kst var dır onuda bilmiyorum pkoluyum ben canım tüp bebek denedim ama olmadı
Âmin canım âmin inş mutlaka yazarım hepimiz için Hayırlısıcanm inşllah hamilesindir..ben başka umutlara yelken açıyorum artık:))umarım senn için de bı vesile olur bu jel..güzel haberlerini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?