Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de bu ay 2. kullanışım oluyor kızlar bana da dua edin nolur bende o güzel haberi burdan vereyim artık nolur
Allahım hepimizin gönlündekini versin inş AMİİİNNN

Benim de bu ay 2. kullanışım oluyor kızlar bana da dua edin nolur bende o güzel haberi burdan vereyim artık nolur
Ediyorum ben rimacimm Bu ay da inşallah alacağız guzel haberler.Allahım isteyen herkese versin inşallah.Ama senden Oyle Cok istiyorum ki bunu duymayı.İnşallah

günaydın hanımlarrr benimde bu ay 2. kullanışımm. İnşaallaahhh bebişlerimize kavuşmamıza vesile olur ve bir daha kullanmamıza gerek kalmazz

Ediyorum ben rimacimm Bu ay da inşallah alacağız guzel haberler.Allahım isteyen herkese versin inşallah.Ama senden Oyle Cok istiyorum ki bunu duymayı.İnşallah
Amin cnm amin inş dualarımız kabul olur inş

Amin inş :) ♡
Kizlar bir d3 ne kadar zamandir denedigimizi (preseed li preseed siz toplam) yazsak olur mu? Boylece daha iyi bir istatistik cikabilir bence.
Ornegin ben 10 aydir deniyorum bu ay ilk kez preseed kullandim.
Hepimizin dualari hepimizle olsun :)

Kizlar bir d3 ne kadar zamandir denedigimizi (preseed li preseed siz toplam) yazsak olur mu? Boylece daha iyi bir istatistik cikabilir bence.
canım bu ay benim denemede ki 18. ayım. arada 3 ay yumurta takibi ve 2 aşılama var. preseed ile 2. ayım.

Bende de 1 ay yumurta takibi var klomenle de 3. Ayim.
Hayirlisi insallah canim preseed mutlu son için vesile olur insallah hepimize :)
canım benim yumurta takibinden kastım 3 ay klomen+çatlama iğnesi ile yumurta takibi yapıldı

Merhaba arkadaşlar. Ben de preseed jel kullanmak istiyorum da eşimin sperm değerleri düşük. Hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu var. Bizde de işe yarar mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Ben de preseed jel kullanmak istiyorum da eşimin sperm değerleri düşük. Hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu var. Bizde de işe yarar mı acaba?
Bnm eşimdede aynı sorun vardı varikosel ameliyatı olacaktı biz aldık denedik ama işe yaramadı ameliyatı olduk şimdi preseedle 2. ayımıza başladık sende deneyebilirsin ne kaybedersin ki belki tutar :)

Canım benim 1 yıl olacak nerdeyse preseedle 2. ayım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra ilk preseedle denemem bunu baz alıyorum kendime ilk kullanışım gibi :))

Canım benim 1 yıl olacak nerdeyse preseedle 2. ayım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra ilk preseedle denemem bunu baz alıyorum kendime ilk kullanışım gibi :))

Insallah gonlune gire olur canim :) ben de diyorum denemeye basladigim ilk 5 ay adet duzensizligim oldu çooook stresli bi zamanimdi 2 kere ev tasidim tayinimiz cikti sehir degistirdik birileriyle ciddi problemler yasadim bunlar hep bu 5 ay icinde oldu. Diyorum bazen diyorum bu 5 ay sayilmaz :) ama yok olsa olurdu diyorum sonra da ve toplamda benimde 10 ay oldu.
hayirlisi olsun da saglikli ve hayirli evlatlar olsun da ne zaman verirse Rabbim bilir.

Bnm eşimdede aynı sorun vardı varikosel ameliyatı olacaktı biz aldık denedik ama işe yaramadı ameliyatı olduk şimdi preseedle 2. ayımıza başladık sende deneyebilirsin ne kaybedersin ki belki tutar :)
Cevap için teşekkürler canım. Benim eşim de varikosel ameliyatı oldu. Ben de kullanayım.

Amin cnm inş hepimizin gönlüne göre olur
Bencede sen o 5 ayı sayma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…