- 23 Şubat 2015
- 129
- 122
- 33
Kislar nerdesiniz bu ay hamis kalan yokmu
Inşallah bu ay olmayız canım yaz geldi içimiz kıpır kıpır tutar belki kim bilirB
benim hiç beklemedigim :) adetime 8-9 gun var canim
buradayımmmmKislar nerdesiniz bu ay hamis kalan yokmu
hMeraba kızlar ilk kez yazıyorum ilk melegimin kalbi durdu kürtaj oldumsimdi ikinciyi istiyoruz iki aydir ovulasyon testi+preseed jel uyguluyoruz şimdi beklenmeyen adetime 9 gün var inşallah tutmuştur bu ay sizler nasilsiniz inşallah bu ay dolu dolu haberler veririz birbirimize :)
Aramıza hoşgeldin cnmMeraba kızlar ilk kez yazıyorum ilk melegimin kalbi durdu kürtaj oldumsimdi ikinciyi istiyoruz iki aydir ovulasyon testi+preseed jel uyguluyoruz şimdi beklenmeyen adetime 9 gün var inşallah tutmuştur bu ay sizler nasilsiniz inşallah bu ay dolu dolu haberler veririz birbirimize :)
Hosbuldum canim haberler nasil varmi gelisme yada belirtilerAramıza hoşgeldin cnm
amin inş
Hosbuldum canim inşallah güzel güzel haberler bekliyorum burdan hergün giriyorum :)Hosgeldin canim. Amin
h
hosgeldin canim :) amin hayirlisi ve kolayiyla insallah hepimiz güzel haberler aliriz...
Bnm geçen ay hiç belirtim yoktu cnm tam gününde hasta oldum çok takılmamak lazım herkeste farklı belirtiler olabiliyorKizlar bu ikinci ayim presed le ilk ay olmadi bu ayda sadece 14.gun bi kere kullanabildim simdi 5 gun var bakalim kesin haber verelim olumlu yada olumsuz ama bi yerde adet agrisi 5 gun onceden basliyosa gebelik yoktur ama adet gunu samci baslarsa ve adet olamazsan kesin hamilesin yazmış sizce dogrumu bu benim samcim hafiften var gecen ay hic dikkat etmedim 5gun oncesine agri varmiudi hatırlamıyorum sizin nasıl agrilar ne zaman başlıyor
Walla cnm hiç bişey yok :)))Hosbuldum canim haberler nasil varmi gelisme yada belirtiler
Arkadaşlar merhaba bende jelde almayi düşünüyorum ama eşimde hareketlilik problemi var buna rağmen sonuç alabilir miyiz diye düşünüyorum ne dersiniz benim gibi olup sonuç alan var mı acaba
İki yıldır deniyoruz bir aşılama geçirdik Olumsuz sonuçlandı tek umudum bu kaldiCANIM
Canım preeseedd zaten erkek infertiletisi için daha faydalı. spermler için uygun ortamı oluşturuyor. eğer maddi imkanın varsa bence deneyebilirsin. sonuçta kaybedecek bişey yok.
canım benimde 1,5 yıl oldu. bende 3 ay klomen+çatlatma iğnesi, 2 aşılama yaptırdım. tüp bebeğe geçmeden önce jeli deniyorum. bu 2. ayım.İki yıldır deniyoruz bir aşılama geçirdik Olumsuz sonuçlandı tek umudum bu kaldi
Hayırlısı olsun zaten biz de temmuz gibi tüp yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah sizde olumlu olursa daha çok cesaretlenecegimcanım benimde 1,5 yıl oldu. bende 3 ay klomen+çatlatma iğnesi, 2 aşılama yaptırdım. tüp bebeğe geçmeden önce jeli deniyorum. bu 2. ayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?