Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba kızlar ilk kez yazıyorum ilk melegimin kalbi durdu kürtaj oldum simdi ikinciyi istiyoruz iki aydir ovulasyon testi+preseed jel uyguluyoruz şimdi beklenmeyen adetime 9 gün var inşallah tutmuştur bu ay sizler nasilsiniz inşallah bu ay dolu dolu haberler veririz birbirimize :)

Hosgeldin canim. Amin
h

hosgeldin canim :) amin hayirlisi ve kolayiyla insallah hepimiz güzel haberler aliriz...

Aramıza hoşgeldin cnm
amin inş

Kizlar bu ikinci ayim presed le ilk ay olmadi bu ayda sadece 14.gun bi kere kullanabildim simdi 5 gun var bakalim kesin haber verelim olumlu yada olumsuz ama bi yerde adet agrisi 5 gun onceden basliyosa gebelik yoktur ama adet gunu samci baslarsa ve adet olamazsan kesin hamilesin yazmış sizce dogrumu bu benim samcim hafiften var gecen ay hic dikkat etmedim 5gun oncesine agri varmiudi hatırlamıyorum sizin nasıl agrilar ne zaman başlıyor

Bnm geçen ay hiç belirtim yoktu cnm tam gününde hasta oldum çok takılmamak lazım herkeste farklı belirtiler olabiliyor

kızlar bata son 4 gün... ama hiç bir belirtim yokkkk bu ayda olmadı galibaa

Arkadaşlar merhaba bende jelde almayi düşünüyorum ama eşimde hareketlilik problemi var buna rağmen sonuç alabilir miyiz diye düşünüyorum ne dersiniz benim gibi olup sonuç alan var mı acaba

CANIM
Arkadaşlar merhaba bende jelde almayi düşünüyorum ama eşimde hareketlilik problemi var buna rağmen sonuç alabilir miyiz diye düşünüyorum ne dersiniz benim gibi olup sonuç alan var mı acaba

Canım preeseedd zaten erkek infertiletisi için daha faydalı. spermler için uygun ortamı oluşturuyor. eğer maddi imkanın varsa bence deneyebilirsin. sonuçta kaybedecek bişey yok.

CANIM

Canım preeseedd zaten erkek infertiletisi için daha faydalı. spermler için uygun ortamı oluşturuyor. eğer maddi imkanın varsa bence deneyebilirsin. sonuçta kaybedecek bişey yok.
İki yıldır deniyoruz bir aşılama geçirdik Olumsuz sonuçlandı tek umudum bu kaldi

İki yıldır deniyoruz bir aşılama geçirdik Olumsuz sonuçlandı tek umudum bu kaldi
canım benimde 1,5 yıl oldu. bende 3 ay klomen+çatlatma iğnesi, 2 aşılama yaptırdım. tüp bebeğe geçmeden önce jeli deniyorum. bu 2. ayım.

canım benimde 1,5 yıl oldu. bende 3 ay klomen+çatlatma iğnesi, 2 aşılama yaptırdım. tüp bebeğe geçmeden önce jeli deniyorum. bu 2. ayım.
Hayırlısı olsun zaten biz de temmuz gibi tüp yaptırmayı düşünüyoruz hayırlısı olsun inşallah sizde olumlu olursa daha çok cesaretlenecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…