Evet, beklemek daha heyecanlı ama sanırım kendimizi şaregl gelecek türlü gelmiyor. Ben ne zaman kan testi yaptırdıysam sonucu alır almaz regl oldumYumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti mi
Aynen canm bende test yaptrdktan snra ader oluyorm ama napalm sabir istevalla takip etmiyorm canm yunurtlama gununu gecmistir heralde bu ay taki etmedm gercii :) ama adetn ortasinadenk geldigi icin gecmstr :)
Hayırlısı diyorum An be An paylaşıyorum hala gelen giden yokKırmızıları görene kadar umutsuz olmak yok hayatım
Tebrik ederim canımmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinListeye ekledim seni. İlk denemede tutmuş sanırım. Nasıl kullandın anlatabilir misin?
Hayatım gönderdiğin resimlere göre sonradan yine silikleşmeye başlamış gibi gözüküyor. Sen yine de çalışmaları ihmal etme
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış. O yüzden umutsuzluğa kapıla benceGelmeyecek o kırmızılar
Seninle aynı zamanda batımız bende de belirti yok şu an için. İnşallah güzel haberler veririz canım
Merhaba arkadaşlar bende geçen aylarda preseed siparişi verdiğimi yazmıştım buraya geçen ay kullandım maalesef olmadı bu ay tekrar kullandım şu an beklemedeyim bata 4 gün kaldı çok umutlu değilim ama umutsuz da olamıyorum işte bakalım hayırlısı inşallah 4 gün sonra bende güzel haber veririm bu arada topik baya canlanmış liste yapılması güzel olmuş emeğinize sağlık
Aynen canm bende test yaptrdktan snra ader oluyorm ama napalm sabir istevalla takip etmiyorm canm yunurtlama gununu gecmistir heralde bu ay taki etmedm gercii :) ama adetn ortasinadenk geldigi icin gecmstr :)
Hayırlısı diyorum An be An paylaşıyorum hala gelen giden yok
Hoşbuldum canım :) tşk ederim eklediğin için inşallah olur bu ay ne bileyim aslında çok karamsar bi insan değilimdir ama : bu 20 . Deneme olunca insan ister istemez azcık karamsarlaşıyo :)O halde aramıza yeniden hoşgeldin canım
Geçen ay olmamış olsa da yine de umudunu kaybetme. 6 ayda da tutturan var 3. ayda da. Evet, listeyle takip etmek çok daha iyi oluyor bence. Hem daha çok umutlanıyoruz böyle olunca. Seni de ekledim bu arada. İnşallah bu ay tutunur bebişin sana
İnşallah canım. Benim ovu dün ve ondan önceki gün çift çıkmıştı ki adetime 4 gün kaldı diye düşünüyordum. Bugünde tekrar silikleşmeye başladı. Pek belli olmuyor ne zaman çatlayacakları. İnşallah tutmuştur hayatım
Aman canım aman hiç uğramasınlar bize 9 ay boyunca
Hoşbuldum canım :) tşk ederim eklediğin için inşallah olur bu ay ne bileyim aslında çok karamsar bi insan değilimdir ama : bu 20 . Deneme olunca insan ister istemez azcık karamsarlaşıyo :)
Canım hiç üzülme bende iki yıllık evliyim ilk yıl dönem dönem koruduk ikinci yıl hiç korunmadik ama hala bişey yok ama hiç umudumu kaybetmedim herseyin bir vakti zamani var o gelince bir bakmissin ki olmusHoşbuldum canım :) tşk ederim eklediğin için inşallah olur bu ay ne bileyim aslında çok karamsar bi insan değilimdir ama : bu 20 . Deneme olunca insan ister istemez azcık karamsarlaşıyo :)
Günaydın canım.Günaydın herkese
Günaydın canikomm nobetten geldim ölü gibiyim uykum var ama forumdan ayrilip uyuyamiyorumsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?