Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hmmm... Bu kötü oldu işte SAT'ıma göre 30 Nisan diye hesaplamıştım ama yumurtamın bu kadar geç çatladığını farkedince işler karıştı. Ben 3 günü zor bekliyordum 14 günü nasıl beklicem

İnşallah canım. Napalım bizde Cuma'ya kadr bekleriz En az senin kadar meraklardayız biz de valla

Belli olmaz canım bekleyelim bakalım benim bildiğim böyle ama Dr kadar da bilemem tabi peki sen çatlamanın cumartesi olduğunu nasıl anladın dr takibinde mi yoksa ovulasyon testi ile falan mı belki 2 kere yum olmuştur

Belli olmaz canım bekleyelim bakalım benim bildiğim böyle ama Dr kadar da bilemem tabi peki sen çatlamanın cumartesi olduğunu nasıl anladın dr takibinde mi yoksa ovulasyon testi ile falan mı belki 2 kere yum olmuştur

11. günden itibaren ovu ile takip ettim. Arada sadece 2 gün kaçırdım. Bugünlerde çatladı mı çatlamadı mı ondan emin değilim. Sonra yine yapmaya devam ettim ve Cuma hafif silik ikinci çizgi, Cumartesi de koyu olarak gördüm. Dün de silinmişti. Dediğin gibi 2 kere olmuşta olabilir. Bal+Tarçın+Çörekotu yapmıştım bu ay. Bu kürü kullananlarda olabiliyormuş. Napalım elimiz mahkum beklicez.

kızlar komik birşey anlatayım mı size..
spermcanlar coşsun diye arısütü+polen yapıyodum. eşim ağız burun yamulttu yok midem yok karnım dedi ve dokunuyo diye bıraktı kürü. baktım benimkinin bu taraklarda bezi yok, şimdide ne yaptım dersiniz??
keçiboynuzu kürnün çok işe yaradığını söylediniz ya o küre başladım. al iç bunu dedim ne bu diye sorunca hemoroid için acayip etkili birşeymiş dedim birde yanına aynısafa kremi verdim al bunuda kullanıcakmışsın dedım. ( hemoroid için gerçekten çok etkili bir krem bu arada) şimdi o krem iyi geldikçe içtiği kürden şifa bulduğunu sanmaya başladı benim kocişşş.. kötü müyüm??? hiçte değil.. annelik böyle birşey demek. daha evladın varlığı rahme bile düşmeden fedakarlıkları hesapları kitapları başlıyormuş demek

hmm anladım canım yani normal bat tarihinden öncede gelebilir gelirse.
Evet canım benim öyle olmuştu adetin 11. Günü iğnemi oldum 25. Gün adet oldum normalde döngüm 28dir beni çok bekletmeden hiç umutlandırmad an gelmişti sağolsun

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah 2 kere olmuştur da biri olmazsa biri olur. Ama 30 nisanda regl olmazsan ve testte negatif görürsen üzülme kendini stres yapma döngün uzayabilir bu şartlarda

Evet canım benim öyle olmuştu adetin 11. Günü iğnemi oldum 25. Gün adet oldum normalde döngüm 28dir beni çok bekletmeden hiç umutlandırmad an gelmişti sağolsun
bizde boşa beklemeyiz inşallah yavrum yaa hafif kasıklarımda ağrı var devam ediyo hala bgn iğnenin 10.günü

bizde boşa beklemeyiz inşallah yavrum yaa hafif kasıklarımda ağrı var devam ediyo hala bgn iğnenin 10.günü
O ağrı normal canım iğnenin etkisiyle oluyor benim göğüslerim çok ağrımıştı benim ki olmadı inşallah senin bebişin tutunur sana az kalmış inşallah güzel haber vermek kısmet olur

Bizden korkulur valla.

İyi yapmışsın canım. Madem kendiliğinden içmiyor o halde başka yollar denemek lazım. Bebişe giden yolda herşey mübah

O ağrı normal canım iğnenin etkisiyle oluyor benim göğüslerim çok ağrımıştı benim ki olmadı inşallah senin bebişin tutunur sana az kalmış inşallah güzel haber vermek kısmet olur
inşallah canım benim inşallah beklemek çooook zoooorr rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmaz inşallah dua edin bnm için bn herkese ediyorum..

AMİN AMİN AMİNNNNNN

kimyager1508 canımmmm nerelerdesin napiyon çalışmalar nasil
ben geldimmmmm cuma akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı hstanedeydik h.sonu. bugün çok şükür taburcu oldu. onun için giremedim hiç nete.

bu arada cmtesi ovuda çift çizgiyi gördüm ve çatlattım yumoşumu tabi boşta durmadık kocişle çalıştık bol bol presedde toplamda 4 kere kullanmış oldum. artık geri sayım başladı. bu arada benim yumoşlar erken çatladı 17. gün. batımda 2-3 gün öne gelebilir.

aynen kuzum kafa dağıtmaya ihtiyacımız var :)
yaa şey sorcaktım kızlar çatlatma iğnesinden 14-17 gün sonramı oluyo adet bi yerde duymuştumdaaa
canım benim ilk ay 15. gün, 2. ay 21 gün, 3. ay 17 günde adet olmuştum. aşılamalarda ise tam 14. gün adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…