Kızlarda bi hareketsizlik var canlanın kizlarrrr nerdesiniz haberler bekliyoruz sizden
Kızlar mrb aranızda başakşehir tıp merkezinde hsg filmi çekilen varmı varsa nasıldı tavsiye eder misiniz 2 hafta sonra fln orda çekilcem ama korkuyorum tavsiye etmezseniz başka bir yer bulmalıyım malum vaktim çok yok
arkadaslar yumurta aki da preseed ile ayni etkiyi gosteriyor. yabanci sitelerde okumustum cok sasirmistim denedim ise yaradigini dusunuyorum cunku kaldigim ay bir cok sey yapmistim. 5 ml lik siringaya yumurta akini cekin ve iceriye enjekte edin . esinize soylemeyin tiksinmesin . spermin hizini ve kayganligi arttiriyor .preesed ile tamemen ayni islev yani. yabanci sitelerden egg white getting pregnant yazarsaniz bana inanirsiniz. herkese kolayliklar diliyorum Allah yardimciniz olsun . topigi okumadim sadece basliga gore yaziyorum beni mazur gorun
hayir canim hicbir problem olmuyor daha kucukte enjekte edilebilir . spermi besledigi icinde faydali. insan caresiz kalinca herseyi deniyor . 18 ay olmadi benimdeo yuzden o duyguyu cok iyi bilirim.preseedi arastirirken bulmustum yumurta akinida .ozaman tr de yoktu abd den getirtiliodu
Merhaba canım imkanın varsa Şişli echomar. 400 civarı bişey. En iyi doktor şuan orda. Hiçbişey hissetmiyormuşsun. Çok araştırdım ben. Hiç korkmana da gerek yok.Kızlar mrb aranızda başakşehir tıp merkezinde hsg filmi çekilen varmı varsa nasıldı tavsiye eder misiniz 2 hafta sonra fln orda çekilcem ama korkuyorum tavsiye etmezseniz başka bir yer bulmalıyım malum vaktim çok yok
450ymiş cnm orda sanırım bnm dediğim yerde 365 çok fark yok aslında ama eğer orasıda iyiyse hem fazla para vermem hemde uzak bana yakına giderim demiştim sağol cnm cvp için ♡♡♡ :*Merhaba canım imkanın varsa Şişli echomar. 400 civarı bişey. En iyi doktor şuan orda. Hiçbişey hissetmiyormuşsun. Çok araştırdım ben. Hiç korkmana da gerek yok.
Hadi inşallah test filan yaptin mı evde hayirli hsberlerini bekliyorummmmBende hala gelen giden yok inşallah gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?