- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
süpersin canım yaaaakızlar komik birşey anlatayım mı size..
spermcanlar coşsun diye arısütü+polen yapıyodum. eşim ağız burun yamulttu yok midem yok karnım dedi ve dokunuyo diye bıraktı kürü. baktım benimkinin bu taraklarda bezi yok, şimdide ne yaptım dersiniz??
keçiboynuzu kürnün çok işe yaradığını söylediniz ya o küre başladım. al iç bunu dedim ne bu diye sorunca hemoroid için acayip etkili birşeymiş dedim birde yanına aynısafa kremi verdim al bunuda kullanıcakmışsın dedım. ( hemoroid için gerçekten çok etkili bir krem bu arada) şimdi o krem iyi geldikçe içtiği kürden şifa bulduğunu sanmaya başladı benim kocişşş.. kötü müyüm??? hiçte değil.. annelik böyle birşey demek. daha evladın varlığı rahme bile düşmeden fedakarlıkları hesapları kitapları başlıyormuş demek
buda demek oluyorki eğer bu ayda olmazsa adetimerken gelebilir.canım benim ilk ay 15. gün, 2. ay 21 gün, 3. ay 17 günde adet olmuştum. aşılamalarda ise tam 14. gün adet olmuştum
amin yavrum amin inşallaaaaaahhhhhhhAmiiiiin canım benim etmez miyim rabbim benimle birlikte ne kadar isteyen bekleyen varsa hepsini meleğine kavuştursun inşallah
Bebis gelir de İnşallah beklediğine değer.Hmmm... Bu kötü oldu işteSAT'ıma göre 30 Nisan diye hesaplamıştım ama yumurtamın bu kadar geç çatladığını farkedince işler karıştı. Ben 3 günü zor bekliyordum 14 günü nasıl beklicem
ayyy inşaallahhh çatlamıştır canım. kaç yumurtan oluşmuştu?agresifportakal canimmm çook iyi yapmışsın ve çook Güldum böyle yola devam insallah olucak
kimyager1508 canimmm hosgeldin hadi inşallah gelmez kirmizilarin ben catlatma iğnesi oldum iki gün sonra kontrolde catlamadigini gördük yarin tekrar gidicem catlamamissa bu ay pufff üstelik kiste dönüşebilir de dedi inşallah catlamistir da bu ay gelmesin kirmizilarrr
Kac tane olduğunu söylemedi bende sormadım usg fotosunda üç gibi gözüküyor sanki üç yuvarlak varayyy inşaallahhh çatlamıştır canım. kaç yumurtan oluşmuştu?
inşallaahhh canım. ovu testlerin koyulaşmaya tekrar başladıysa çatlayacaktır muhtemelenKac tane olduğunu söylemedi bende sormadım usg fotosunda üç gibi gözüküyor sanki üç yuvarlak varinşallah canim yarin belli olacak
Ya benim anlamadığım bu testler once koyulasip sonra siliklesmiyor mu bu tekrar koyu çıkması da neyin nesi acabainşallaahhh canım. ovu testlerin koyulaşmaya tekrar başladıysa çatlayacaktır muhtemelen
canım iğnenin etkisiyle koyulaşmıştır testlerin. sonrasında çatlama olmamış dediğin için silikleşmiştir. eğer şimdi çatlamak üzereyse yine koyulaşır. ama diğer bir ihtimal gebelik varsa koyulaşmaya başlar ama bunun için daha erken. adete 3-4 gün kala koyulaşmaya başlıyormuş gebelik varsa.Ya benim anlamadığım bu testler once koyulasip sonra siliklesmiyor mu bu tekrar koyu çıkması da neyin nesi acabainşallah inşallah
Dediğin gibi ignenin etkisi heral çünkü üç aydır kullaniyorum bu ayki gibi hic koyu gormemistim daha önce inşallah catlamistir sevgili Yumoşcanım iğnenin etkisiyle koyulaşmıştır testlerin. sonrasında çatlama olmamış dediğin için silikleşmiştir. eğer şimdi çatlamak üzereyse yine koyulaşır. ama diğer bir ihtimal gebelik varsa koyulaşmaya başlar ama bunun için daha erken. adete 3-4 gün kala koyulaşmaya başlıyormuş gebelik varsa.
Bebis gelir de İnşallah beklediğine değer.
ben geldimmmmmcuma akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı hstanedeydik h.sonu. bugün çok şükür taburcu oldu. onun için giremedim hiç nete.
bu arada cmtesi ovuda çift çizgiyi gördüm ve çatlattım yumoşumutabi boşta durmadık kocişle çalıştık bol bol presedde toplamda 4 kere kullanmış oldum. artık geri sayım başladı. bu arada benim yumoşlar erken çatladı 17. gün. batımda 2-3 gün öne gelebilir.
amin canım amiiinnnnDediğin gibi ignenin etkisi heral çünkü üç aydır kullaniyorum bu ayki gibi hic koyu gormemistim daha önce inşallah catlamistir sevgili Yumoşsen devam ediyon demi gün aşırılara inşallah bu ay gebelik testlerinde görürüz koyu çizgileri
ayyy inşaallahh tatlımmm ne güzel söyledin öyleAhhhh ağzından bal damlıyor. İnşallah canım benim
Hoşgeldin canımmmmm. Çoook geçmiş olsun. Bat gelmesinnnnn deme öyle şeyler.9 ay kadar ileri gitsin lütfen
Dediğin gibi ignenin etkisi heral çünkü üç aydır kullaniyorum bu ayki gibi hic koyu gormemistim daha önce inşallah catlamistir sevgili Yumoşsen devam ediyon demi gün aşırılara inşallah bu ay gebelik testlerinde görürüz koyu çizgileri
Aynen canim 5 gündür ben catladim yahu bi an önce gelsede bebisler artik başka şeyler konuşsak manyaga bagladik iiceCanım çatlatma iğneleri koyulaşmasına neden oluyormuş. Bende öyle okumuştum. ne çatlamak bilmeyen yumoşlarımız varmış yahuu. Onlar çatlayana kadar biz çatladıkİnşallah kuzummm inşallah
Canikomm dr bana asil çalışmaların catlamayi gordukten sonra olsun dedi adet gününe bir gun kalana kadar devam etmek en doğrusu olduğunu soyledi yine gün aşırı devam edin hadi hayırlı haberler ver bu ayamin canım amiiinnnncanım ovu testlerim silikleşmeye başladı. dün olmuştu zaten ilişki. artık keyfine takılıcaz
Aynen canim 5 gündür ben catladim yahu bi an önce gelsede bebisler artik başka şeyler konuşsak manyaga bagladik iiceinşallah öyledir testler önümde ben onlara bakiyom onlar bana bu ay tekrardan preseed siparişi vericem 6 ayı tamamlayıp öyle bırakmak istiyorum inşallah doğrusunu yapiyorumdur geçmek bilmiyor zaman yarin gelse kontrolumu olsam icim bi rahatlasa pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?