Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süpersin canım yaaaa

agresifportakal canimmm çook iyi yapmışsın ve çook Güldum böyle yola devam insallah olucak

kimyager1508 canimmm hosgeldin hadi inşallah gelmez kirmizilarin ben catlatma iğnesi oldum iki gün sonra kontrolde catlamadigini gördük yarin tekrar gidicem catlamamissa bu ay pufff üstelik kiste dönüşebilir de dedi inşallah catlamistir da bu ay gelmesin kirmizilarrr

aXhi cimm belki birden fazla yumurtan oluşmuştur ve farkli günlerde catlamistir hakkinda hayirlisi olsun inşallah hayirli haberlerini alırız canım benide bu ay ovu testleri yanıtlıyor dün silikti bugün yine koyu çıktı çalışmalara evde olduğumuz sürece devam ediyoruz ama Yumoş ne alemde hic bilemiyorum aklımda deli sorular yarın hepsi netleşecek catlamissa umutla bekliycem değilse bana bu ay tatil kırmızı karti bekliycem inşallah Rabbim tez ve hayırlı vakitte hepimizin gobusleri doldursun

U umutlu20 canım evet doğru iğneden 14-17 gün sonra edet görülüyor inşallah gormezsin bende beklemedeyim yarin tekrar kontrolüm var inşallah iyi haberle dönerim bu ay mutlu haberler veririz

ayyy inşaallahhh çatlamıştır canım. kaç yumurtan oluşmuştu?

Kac tane olduğunu söylemedi bende sormadım usg fotosunda üç gibi gözüküyor sanki üç yuvarlak var inşallah canim yarin belli olacak
inşallaahhh canım. ovu testlerin koyulaşmaya tekrar başladıysa çatlayacaktır muhtemelen

Ya benim anlamadığım bu testler once koyulasip sonra siliklesmiyor mu bu tekrar koyu çıkması da neyin nesi acaba inşallah inşallah
canım iğnenin etkisiyle koyulaşmıştır testlerin. sonrasında çatlama olmamış dediğin için silikleşmiştir. eğer şimdi çatlamak üzereyse yine koyulaşır. ama diğer bir ihtimal gebelik varsa koyulaşmaya başlar ama bunun için daha erken. adete 3-4 gün kala koyulaşmaya başlıyormuş gebelik varsa.

Dediğin gibi ignenin etkisi heral çünkü üç aydır kullaniyorum bu ayki gibi hic koyu gormemistim daha önce inşallah catlamistir sevgili Yumoş sen devam ediyon demi gün aşırılara inşallah bu ay gebelik testlerinde görürüz koyu çizgileri

Bebis gelir de İnşallah beklediğine değer.

Ahhhh ağzından bal damlıyor. İnşallah canım benim

Hoşgeldin canımmmmm. Çoook geçmiş olsun. Bat gelmesinnnnn deme öyle şeyler. 9 ay kadar ileri gitsin lütfen

amin canım amiiinnnn canım ovu testlerim silikleşmeye başladı. dün olmuştu zaten ilişki. artık keyfine takılıcaz

Canım çatlatma iğneleri koyulaşmasına neden oluyormuş. Bende öyle okumuştum. ne çatlamak bilmeyen yumoşlarımız varmış yahuu. Onlar çatlayana kadar biz çatladık İnşallah kuzummm inşallah

Canım çatlatma iğneleri koyulaşmasına neden oluyormuş. Bende öyle okumuştum. ne çatlamak bilmeyen yumoşlarımız varmış yahuu. Onlar çatlayana kadar biz çatladık İnşallah kuzummm inşallah
Aynen canim 5 gündür ben catladim yahu bi an önce gelsede bebisler artik başka şeyler konuşsak manyaga bagladik iice inşallah öyledir testler önümde ben onlara bakiyom onlar bana bu ay tekrardan preseed siparişi vericem 6 ayı tamamlayıp öyle bırakmak istiyorum inşallah doğrusunu yapiyorumdur geçmek bilmiyor zaman yarin gelse kontrolumu olsam icim bi rahatlasa pufff

amin canım amiiinnnn canım ovu testlerim silikleşmeye başladı. dün olmuştu zaten ilişki. artık keyfine takılıcaz
Canikomm dr bana asil çalışmaların catlamayi gordukten sonra olsun dedi adet gününe bir gun kalana kadar devam etmek en doğrusu olduğunu soyledi yine gün aşırı devam edin hadi hayırlı haberler ver bu ay

Al benden de o kadar. Çok sıkıldım artık test yapmaktan. Önceleri sadece gebelik testleriyle boğuşurdum, şimdi başıma bir de ovu testleri çıktı

Sabaha az kaldı canım dayannnn azıcık daha. Hem daha Batlar var sırada, onları bekleyeceğiz

Bence de öyle yap. Zaten kendi sitesinde de öyle yazıyor. 6 ay boyunca olmazsa doktora başvurun diye. En azından yapmadım demezsin. Malum diğer süreçler daha pahalı ve daha yorucu. Umarım onlara gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…