Hahhayt daha neler çıkacak bakalimAl benden de o kadar. Çok sıkıldım artık test yapmaktan. Önceleri sadece gebelik testleriyle boğuşurdum, şimdi başıma bir de ovu testleri çıktı
Sabaha az kaldı canım dayannnn azıcık daha. Hem daha Batlar var sırada, onları bekleyeceğiz
Bence de öyle yap. Zaten kendi sitesinde de öyle yazıyor. 6 ay boyunca olmazsa doktora başvurun diye. En azından yapmadım demezsin. Malum diğer süreçler daha pahalı ve daha yorucu. Umarım onlara gerek kalmaz.
Hahhayt daha neler çıkacak bakalimahhh ahh o BAT lari beklemek yokmu nasl gecicek zaman pufff evet 6 ayi doldurayimda bunuda yaptim diyebiliyim aynen inşallah artik başka şeylere gerek kalmaz canım
Aynen evi görsen kaçasin gelir adamlar sağolsun ses etmiyolar yoksa vay halimizeHiç sorma canım yaaa geçmiyor bir türlü.Kendimi yormayayım, tutunsun vs diye evde temizlik bile yapmıyorum, alışverişe çıkmıyorum, yavaş yavaş yürüyorum, uzanmıyorum vs... Evin halini bir görsen. Allahtan eşim birşey demiyor Ya batlar bir an önce gelsin, ya da bebişlerimizin varlığını bir an önce hissedip bat gelmeden öğrenelim.
Aynen evi görsen kaçasin gelir adamlar sağolsun ses etmiyolar yoksa vay halimizegeçsin zaman belirsizlikten kurtulalim artik dolsun gobisler artik heyecandan uykum kaçtı yarin ne olacak diye Allah'Allah'im şu gecenin hurmetine sen bize sağlıklı evlatlar nasip et YaRab (aamin)
Sağol canim ama bu sabah itibariyle kırmızı kartı aldım nasip bir sonraki ayaİnşallah canım. Napalım bizde Cuma'ya kadr beklerizEn az senin kadar meraklardayız biz de valla
Sağol canim ama bu sabah itibariyle kırmızı kartı aldım nasip bir sonraki aya
Günaydın kızlar.
Ben kırmızıları gördüm bu ay da
Canım GünaydınGünaydın kızlar.
Ben kırmızıları gördüm bu ay da
Günaydın canım aynen nasip bidahaki aylara inşallah hem belirsizlikten Kurtulmuş oldun hemen olsun bitsin ki bi dahaki aya calismalar hemen baslasinSağol canim ama bu sabah itibariyle kırmızı kartı aldım nasip bir sonraki aya
haberlerini bekliyoruz tatlııımmmm.Aynen evi görsen kaçasin gelir adamlar sağolsun ses etmiyolar yoksa vay halimizegeçsin zaman belirsizlikten kurtulalim artik dolsun gobisler artik heyecandan uykum kaçtı yarin ne olacak diye Allah'Allah'im şu gecenin hurmetine sen bize sağlıklı evlatlar nasip et YaRab (aamin)
İnşallah canim benim inşallahinşallah olmam yaaa bu ay çok umutluyum iyi haberlerini bekliyorum cnm sennde..
amiiiiinnnnnnn.İnşallah canim benim inşallah
benim kasık ağrısı geçti bel ağrısı başladı bide yaa akşamdan beri rahatca duramıyorum durdgm yerde
İnşallah bebisin tutunma ççalışmalaridir ağrılarınbenim kasık ağrısı geçti bel ağrısı başladı bide yaa akşamdan beri rahatca duramıyorum durdgm yerde
İnşallah canım moralim çok bozuldu ama şimdi iyiyim. Moral verdin çok sağol.Canım Günaydınhiç canini sıkma inşallah hayırlı vakitlerdebizimde bebişlerimiz olacak sadece Rabbim vaktini bekliyor
İnşallah canım. Gecikmemesi iyi oldu. Daha çok üzülürdüm.Önümüzdeki ay Rabbimin izniyle güzel haberler alacağız inşaallah canım...
Günaydın canım, tam gününde gelmiş aksamış olsaydı acaba mı soruları başlardı beklentiye girerdin bi de bu açıdan düşün ve olumlu olmaya çalış olur muRabbim, önümüzdeki ay hayırlısıyla miniklerimizi bizlere bağışlasın inşaallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?