Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahhayt daha neler çıkacak bakalim ahhh ahh o BAT lari beklemek yokmu nasl gecicek zaman pufff evet 6 ayi doldurayimda bunuda yaptim diyebiliyim aynen inşallah artik başka şeylere gerek kalmaz canım

Hahhayt daha neler çıkacak bakalim ahhh ahh o BAT lari beklemek yokmu nasl gecicek zaman pufff evet 6 ayi doldurayimda bunuda yaptim diyebiliyim aynen inşallah artik başka şeylere gerek kalmaz canım

Hiç sorma canım yaaa geçmiyor bir türlü. Kendimi yormayayım, tutunsun vs diye evde temizlik bile yapmıyorum, alışverişe çıkmıyorum, yavaş yavaş yürüyorum, uzanmıyorum vs... Evin halini bir görsen. Allahtan eşim birşey demiyor Ya batlar bir an önce gelsin, ya da bebişlerimizin varlığını bir an önce hissedip bat gelmeden öğrenelim.

Aynen evi görsen kaçasin gelir adamlar sağolsun ses etmiyolar yoksa vay halimize geçsin zaman belirsizlikten kurtulalim artik dolsun gobisler artik heyecandan uykum kaçtı yarin ne olacak diye Allah'Allah'im şu gecenin hurmetine sen bize sağlıklı evlatlar nasip et YaRab (aamin)

Benide uyku tutmuyor nedense.. Girdim erken hamilelik belirtileri topiclerine onları hatmediyorum

Veeeee dualarına kocamannnnn bir AMİNNNNNN diyorum

Sağol canim ama bu sabah itibariyle kırmızı kartı aldım nasip bir sonraki aya

Önümüzdeki ay Rabbimin izniyle güzel haberler alacağız inşaallah canım ...

Günaydın kızlar.
Ben kırmızıları gördüm bu ay da

Günaydın canım, tam gününde gelmiş aksamış olsaydı acaba mı soruları başlardı beklentiye girerdin bi de bu açıdan düşün ve olumlu olmaya çalış olur mu Rabbim, önümüzdeki ay hayırlısıyla miniklerimizi bizlere bağışlasın inşaallah ...

haberlerini bekliyoruz tatlııımmmm.

benim kasık ağrısı geçti bel ağrısı başladı bide yaa akşamdan beri rahatca duramıyorum durdgm yerde

İnşallah canım. Gecikmemesi iyi oldu. Daha çok üzülürdüm.

Günaydın canlarrrrr

mini87 demir6133 çok üzüldüm kızlar yaaa Ama umudunuzu kaybetmeyin olur mu? Bu ay veya sonraki ay o bebişler göbişlerimize gelecek
İnşallah gelecek ama ne zaman gelecek keşke zamanını bilsek ve ona göre sabrimizi ayarlasak aXhi canım benim bat 25 mayıs eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…