inşallah cnm bnm inşallah yaaa...İnşallah bebisin tutunma ççalışmalaridir ağrılarınrandevum öğleden sonra canim haberleri yazarim buraya
aynen cnm inşallah yaaaVücudu dinledikçe belirtiler baş gösteriyor ister istemez, en ideali gözlemlememek fakat kendimden biliyorum ne mümküninşaallah miniğinizin habercisidir ...
İnşallah gelecek ama ne zaman gelecek keşke zamanını bilsek ve ona göre sabrimizi ayarlasakaXhi canım benim bat 25 mayıs eklersen sevinirim
yaa bide az önce farkettim koyu yumurta akı gibi akıntım olmaya başlamış olmamıştı böyle hiç..
Amiiiiiiinnnnnselam kızlarrrr tam ezan okunurken açtım siteyi..
inşallah rabbim şu ezanın yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
hepimize tez zamanda şu alttaki imza kısmına gebelik takvimi koymayı nasip etsin
Aminnnnselam kızlarrrr tam ezan okunurken açtım siteyi..
inşallah rabbim şu ezanın yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
hepimize tez zamanda şu alttaki imza kısmına gebelik takvimi koymayı nasip etsin
yumurtlama günü geçeli çok oldu cnm yaa hatta çatlatma iğnesinin 11.günü.CAnım,
Eğer parmaklarının arasında aldığında uzuyorsa yumurtlama günündesin demektir. Bu akşam çalışmayı ihmal etme
İnşallah gönlünce olur tatlım olabilir gebelikte ilk calisan hormonlardan biride süt hormonlari hadi hayirli haberler al inşallahSelamlar cemaat
adete son ikiiiiiii :)) sadece goguslerim diri hic boyle olmamisti bu belirti olablrmi acep :) adet olcagm zaman belirtim olmaz benm agrim sizim olmaz hic. Ama uzun zamandr farkettgm sey goguslerm dirii
İnşallah canım ya.İnsanın elinde değil üzülüyor işte. Bu arada Bat 24 Mayıs. Mayıs ayında mutlu haberler veririz İnşallah.Günaydın canlarrrrr
mini87 @demir6133 çok üzüldüm kızlar yaaa Ama umudunuzu kaybetmeyin olur mu? Bu ay veya sonraki ay o bebişler göbişlerimize gelecek
Slm canım seninle batımız aynı heyecan yine dorukta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah nisan ayını 2 hatta daha çok güzel haberle kapatırız :)Selamlar cemaat
adete son ikiiiiiii :)) sadece goguslerim diri hic boyle olmamisti bu belirti olablrmi acep :) adet olcagm zaman belirtim olmaz benm agrim sizim olmaz hic. Ama uzun zamandr farkettgm sey goguslerm dirii
Sıra | Nick | Deneme Sayısı | Durum |
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
Kızlar preseedi yeni duydum benim yumurtam oluşuyo ama çatlamıyor o yüzdende Döllenme olmuyor bu ürün sadece spermi koruyup iletiyo sanırım bana çare olmaz dmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?