Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canım yaptığımda paylaşırım sizlerle sonucu tabi o zamana adet olmazsam ..
aaaaa amaa olumsuz düşünmek yoookkkk bnde senin peşindeyim. bende mayısın 10'unda olucam ama bu ay yumoş erken çatladı 1-2 gün öne gelebilir.

rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder bizlerede bel ağrım hafifte olsa devam ediyo hala inşallah olmuştur.
benimde bu ay farklı olarak karnım ağrıyor canım yaa. ovudan beri hiç geçmedi. arada bel ağrım oluyor. birde bende ovudan sonra hep meme ucu hassasiyeti olurdu ama bu ay o da yok

benimde bu ay farklı olarak karnım ağrıyor canım yaa. ovudan beri hiç geçmedi. arada bel ağrım oluyor. birde bende ovudan sonra hep meme ucu hassasiyeti olurdu ama bu ay o da yok

Bende aynı durumdayım. Kasıklarım, göğüs ucum, belim hepsi bir arada. Bir de bazen yürürken kramp giriyor ne iştir anlamadım

Bu şekilde güzel olmuş canım ellerine sağlık

Kızlar bugün kontrolüm vardı yine kötü haberler aldım yumurta hâlâ catlamamis ve büyümeye devam etmiş artik bu aydan umut yok dedi dr çok şiddetli ağrı yapabilirmis böyle durumda iğne ile bosaltacagini soyledi siddetli agrin olmazsa adetin 3. Günü gel testler yapalim ve dd.kontrol hapı başlayalım dedi eger o yumurta kaybolmazsa öyle olursa hem bu ay hem diğer ay umudumuz olmayacak nolur dua edin kızlar adetime kadar kaybolsun bugün mahvoldum gözlerim şişti aglamaktan ne umutlarla gittim ne buldum artık umutlarim kayboluyor neden böyle oldu anlamadim bu aydan umutluydum Rabbim bu sınavda koymasin kimseyi çok zor çok böyle bisey basina gelen varsa paylasin kizlar icime bi su serpin nolur tekrar o masaya böyle bi sebepten oturmak istemiyorum yine kürtaji hatirlatacak her gecen gun acim büyüyor ben kapamaya calistikca cok uzun oldu hakkinizi helal edin nolur

Kendiliginden yok olur insallah . Uzüldükce vucut kimyamizi bozuyoruz. Burda bi forumda okumustum. Kadin doktora gorunuyor. Kocaman kist var diyor doktir sanirim yanlis hatirlamiyorsam o da yumurta buyutucu kullsnmisti. Meger hamileymis. Daha sonra cikmis ortaya. Mucize demisti. Kist bebege donusmus :)
insallahhhhh iyiye isarettir hersey.
Allahim dogru zamanda hayirli saglikli evlat verir hepimize innnsallahhhh. Umutlu ol Allah'tan umit ke sil mez...

İnşallah dediğin gibi bişey olur da bi mucize olurda benim de yüzüm güler şimdi forumlara bakiyordum bende böyle bişey yaşayan varmi diye yüreğime su serptin Rabbim bin kere razi olsun canimm burdan böyle güzel destek verenler oldukça umudum tekrardan yeseriyor inşallah bi mucize olur yada adette kendiliginden giderde operasyona gerek kalmaz inşallah

Canım benim ya inşallah korktuğun gibi olmaz. Çok üzüldüm. Adetle gider inşallah. Öyle olumsuz düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…