aynen canım yaptığımda paylaşırım sizlerle sonucu tabi o zamana adet olmazsam ..bence daha erken canımm 3-4 gün kala başlarsın yapmaya
aaaaa amaa olumsuz düşünmek yoookkkkaynen canım yaptığımda paylaşırım sizlerle sonucu tabi o zamana adet olmazsam ..
rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder bizlerede bel ağrım hafifte olsa devam ediyo hala inşallah olmuştur.aaaaa amaa olumsuz düşünmek yoookkkkbnde senin peşindeyim. bende mayısın 10'unda olucam ama bu ay yumoş erken çatladı 1-2 gün öne gelebilir.
benimde bu ay farklı olarak karnım ağrıyor canım yaa. ovudan beri hiç geçmedi. arada bel ağrım oluyor. birde bende ovudan sonra hep meme ucu hassasiyeti olurdu ama bu ay o da yokrabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder bizlerede bel ağrım hafifte olsa devam ediyo hala inşallah olmuştur.
bndede hiç meme ucu hassasiyeti olmadı ama ucu baya belirginleşiyo bazen takılıyo kafasına göre iştebenimde bu ay farklı olarak karnım ağrıyor canım yaa. ovudan beri hiç geçmedi. arada bel ağrım oluyor. birde bende ovudan sonra hep meme ucu hassasiyeti olurdu ama bu ay o da yok
İnşallah canım ya. Olmazsa Yaz tatilinde asilama ya da tüp bebek işine başlayalım diyoruz.kızlar hakkınızda hayırlısı olsun. pes etmek yok. mayıs ayı bizim ayımız olur inşaallahh
canım bende tüpe geçicem. eğer maddi olarak sizi zorlamayacaksa aşılama hiç yaptırmadan direk tüpe geçin derim.İnşallah canım ya. Olmazsa Yaz tatilinde asilama ya da tüp bebek işine başlayalım diyoruz.
benimde bu ay farklı olarak karnım ağrıyor canım yaa. ovudan beri hiç geçmedi. arada bel ağrım oluyor. birde bende ovudan sonra hep meme ucu hassasiyeti olurdu ama bu ay o da yok
Bu şekilde güzel olmuş canım ellerine sağlıkKızlarrrr yeni bir tablo örneği hazırladım. Listeye bu şekilde mi devam edelim yoksa eskisi gibi mi? Ne dersiniz?
Sıra Nick Deneme Sayısı Durum 1 benkibele İlk deneme Kızı oldu 2 Menzil Gxuxlxux 2. deneme Oğlu oldu 3 Rockwell İlk deneme Düşükle sonuçlandı 4 Wannababy 3. deneme Oğlu oldu 5 Nequelen İlk deneme Kızı oldu 6 Nerili Belirtilmedi Belirtilmedi 7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu 8 Kursatim İlk deneme Kızı oldu 9 Durualya Belirtilmedi Oğlu oldu 10 sevcangoksel İlk deneme Kızı oldu 11 Jasmin77 İlk deneme Oğlu oldu 12 Bengusu İlk deneme Ailevi nedenlerden düşük 13 Duducan İlk deneme Oğlu oldu 14 Dila06 2. deneme Kızı oldu 15 babylove 2. deneme Kızı oldu 16 duyguby İlk deneme Kızı oldu 17 viana 2. deneme Oğlu oldu 18 DaddysFirstEye İlk deneme Belirtilmedi 19 shyqueen İlk deneme Kızı oldu
Canım morfoloji %2 bizde aşılama önermezler zaten değil micanım bende tüpe geçicem. eğer maddi olarak sizi zorlamayacaksa aşılama hiç yaptırmadan direk tüpe geçin derim.
Bu şekilde güzel olmuş canım ellerine sağlık
canım bende 2 defa aşılama yaptırdım. ama şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. bence hiç aşılama ile vakit kaybetme. o kadar ilacı alma boşu boşunaCanım morfoloji %2 bizde aşılama önermezler zaten değil mi
Kızlar bugün kontrolüm vardı yine kötü haberler aldım yumurta hâlâ catlamamis ve büyümeye devam etmişartik bu aydan umut yok dedi dr çok şiddetli ağrı yapabilirmis böyle durumda iğne ile bosaltacagini soyledi siddetli agrin olmazsa adetin 3. Günü gel testler yapalim ve dd.kontrol hapı başlayalım dedi eger o yumurta kaybolmazsa öyle olursa hem bu ay hem diğer ay umudumuz olmayacak nolur dua edin kızlar adetime kadar kaybolsun bugün mahvoldum gözlerim şişti aglamaktan ne umutlarla gittim ne buldum artık umutlarim kayboluyor neden böyle oldu anlamadim bu aydan umutluydum Rabbim bu sınavda koymasin kimseyi çok zor çok böyle bisey basina gelen varsa paylasin kizlar icime bi su serpin nolur tekrar o masaya böyle bi sebepten oturmak istemiyorum yine kürtaji hatirlatacak her gecen gun acim büyüyor ben kapamaya calistikca cok uzun oldu hakkinizi helal edin nolur
İnşallah dediğin gibi bişey olur da bi mucize olurda benim de yüzüm güler şimdi forumlara bakiyordum bende böyle bişey yaşayan varmi diye yüreğime su serptin Rabbim bin kere razi olsun canimm burdan böyle güzel destek verenler oldukça umudum tekrardan yeseriyor inşallah bi mucize olur yada adette kendiliginden giderde operasyona gerek kalmaz inşallahKendiliginden yok olur insallah . Uzüldükce vucut kimyamizi bozuyoruz. Burda bi forumda okumustum. Kadin doktora gorunuyor. Kocaman kist var diyor doktir sanirim yanlis hatirlamiyorsam o da yumurta buyutucu kullsnmisti. Meger hamileymis. Daha sonra cikmis ortaya. Mucize demisti. Kist bebege donusmus :)
insallahhhhh iyiye isarettir hersey.
Allahim dogru zamanda hayirli saglikli evlat verir hepimize innnsallahhhh. Umutlu ol Allah'tan umit ke sil mez...
Canım benim ya inşallah korktuğun gibi olmaz. Çok üzüldüm. Adetle gider inşallah. Öyle olumsuz düşünme.İnşallah dediğin gibi bişey olur da bi mucize olurda benim de yüzüm güler şimdi forumlara bakiyordum bende böyle bişey yaşayan varmi diye yüreğime su serptin Rabbim bin kere razi olsun canimm burdan böyle güzel destek verenler oldukça umudum tekrardan yeseriyor inşallah bi mucize olur yada adette kendiliginden giderde operasyona gerek kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?