İnşallah canım adetle giderde diğer ay da boşa yanmaz üzülmemek elde değil canim yaa ne bekliyordum ne buldum hiç yaşayan yokmu böyle bişey nolur yazinda bi umut olun banaCanım benim ya inşallah korktuğun gibi olmaz. Çok üzüldüm. Adetle gider inşallah. Öyle olumsuz düşünme.
İnşallah canım adetle giderde diğer ay da boşa yanmaz üzülmemek elde değil canim yaa ne bekliyordum ne buldum hiç yaşayan yokmu böyle bişey nolur yazinda bi umut olun bana
Canım çoookkk geçmiş olsunn. ayyy inşaallaahhh adetle birlikte kistin çatlayıp gider diğer aya bomba gibi hazırlanırsın. sen sıkma canını tatlım. umudumuzu ne olursa olsun kaybetmek yoookkkkKızlar bugün kontrolüm vardı yine kötü haberler aldım yumurta hâlâ catlamamis ve büyümeye devam etmişartik bu aydan umut yok dedi dr çok şiddetli ağrı yapabilirmis böyle durumda iğne ile bosaltacagini soyledi siddetli agrin olmazsa adetin 3. Günü gel testler yapalim ve dd.kontrol hapı başlayalım dedi eger o yumurta kaybolmazsa öyle olursa hem bu ay hem diğer ay umudumuz olmayacak nolur dua edin kızlar adetime kadar kaybolsun bugün mahvoldum gözlerim şişti aglamaktan ne umutlarla gittim ne buldum artık umutlarim kayboluyor neden böyle oldu anlamadim bu aydan umutluydum Rabbim bu sınavda koymasin kimseyi çok zor çok böyle bisey basina gelen varsa paylasin kizlar icime bi su serpin nolur tekrar o masaya böyle bi sebepten oturmak istemiyorum yine kürtaji hatirlatacak her gecen gun acim büyüyor ben kapamaya calistikca cok uzun oldu hakkinizi helal edin nolur
Canim benim Rabbim bin kere razi olsun çok güzel moral oldun bana sizlerin yazilarini gördükçe düştüğüm yerden kalkip tekrar dimdik durmaya calisiyorum bugün biraz daha iim dün çok kötuydum sirami beklerken bi hamile bayan vardı gününü doldurmuş benden önce girdi eşine nasil yalvariyor sende gir bebeğini gör diye adam girmedi nasil moralim bozuldu esimin gozleri doldu bana dönüp herzaman yanndayim dedi iste o an binlerce kez sukrettim nobetten bile zorla izin alip hic yalniz birakmaz bi kere o muayne masasinda yalniz birakmadi o yüzden daha iyiyim biliyorum nolursa olsun eşim hep yanimda kizlar hepiniz sağolun cok buyuk destek verdiniz banaSukret mrb canm. Dun doktorda ogrendiklerin üzücü evet ne umutlarla gidiyoruz ama ne öğrenip geliyoruz. . Sana diyeceğim şu ki hersey Allah tan canım hiiicc üzülme hatta dua et Allah daha beterinden saklasın diye onlara gire ben iy durumdaim diye.. en azindan hala hamile olma durumun var Allaha Şükür. Ha bir ay sonra olmussun ha iki ha uc ay sonra ne fark eder. Tamam sabirsisiz ama onemli olan zamanında ve sağlıkla olmasi insAllah. Hiic üzülme tatlim bizimde imtihanimiz bu napalım isyan etmek neden ben demek ne haddimize.. Allahim böyle bizi uygun gorduyse diyecek birsey yok duadan baska :)) bbak yaz geldi hava miss çık dışarı gez toz eğlen. Hic yumurtlama takibi vs yapma benim gibi yasa hayatını. Hayat kısa. . İleride keske dememek icin şimdi saglikliyken Allaha hergün sağlıklı oldugumuz icin şükür edip yola devam etmek gerekk :))) hepinizi seviyorum uzmeyin kendinizi. . ALLAH büyüüüük.. :))))))))))))))))
Sağol canım inşallah kaybolur bidahaki ay umutla yine beklerim Rabbim kimseyi bu yolda koymasinCanım çoookkk geçmiş olsunn. ayyy inşaallaahhh adetle birlikte kistin çatlayıp gider diğer aya bomba gibi hazırlanırsın. sen sıkma canını tatlım. umudumuzu ne olursa olsun kaybetmek yoookkkk
İnşallah oyledir canim artik onun için dua ediyorum adetle kaybolurda daha ugrastirmaz beni mayista devam ederim calismalara adetimin 3. Günü dr dediği gibi bi gitmek istiyorum en azindan durumu öğrenim sonrasina o zaman karar veririmCanimm ben ayni sey diil belki ama bekarken bi kere cokk agrili bi adet olmustum. Doktora gittim kistin var dedi hatta belki de kistlerin... hatirlamiyorum... sonra evlenince gittim kistin falan yok dedi doktor. Kuzenime de sordum bazen oluyor sisiyor kist ve adetle gidiyor öyle olmustur demisti. K.dogumcu o da.
Yani sanirim bu tek seferlik kistler adetle atiliyor ama polikistik olayi biraz daha cetrefilli sanirim ama onda da sogan suyu cok ise yariyomus :)
Uzülmemek pek elde degil ama umut da çok tatli bisi :))) iyi ki umut etmek var
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|
98 | only_time | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | İlk deneme | 21/11/2015 |
104 | sedebu | İlk deneme | 23/11/2015 |
105 | funda16 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | İlk deneme | 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | sirine82 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|
1 | aXhi | 1. deneme | 30 Nisan |
2 | firuze89 | 5. deneme | 30 Nisan |
3 | mavi-38 | 2. deneme | 30 Nisan |
4 | hoppacuppa | 1. deneme | 2 Mayıs |
5 | umutlu20 | 1. deneme | 6 Mayıs |
6 | kimyager1508 | 3. deneme | 10 Mayıs |
7 | sukret | 3. deneme | 10 Mayıs |
8 | rima85 | 3. deneme | 11 Mayıs |
9 | Amelie p | 2. deneme | 12 Mayıs |
10 | agresifportakal | 1. deneme | 13 Mayıs |
11 | ada_sahil | 1. deneme | 16 Mayıs |
12 | sendenbebegimolsunesra | 3. deneme | 17 Mayıs (Bu ay dinleniyor) |
13 | mibudi | 2. deneme | 17 Mayıs |
14 | mini87 | 2. deneme | 24 Mayıs |
15 | demir6133 | Belirtilmemiş | 25 Mayıs |
16 | emkub | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
17 | zmfaze | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
18 | mina33 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
aXhi çok güzel oldu ellerine sağlık canımcım...
listemiz o kadar uzun olucakki ellerin yorulucak yazmaktan (inşallah)
İnşallah oyledir canim artik onun için dua ediyorum adetle kaybolurda daha ugrastirmaz beni mayista devam ederim calismalara adetimin 3. Günü dr dediği gibi bi gitmek istiyorum en azindan durumu öğrenim sonrasina o zaman karar veririm
Canimm Allah razı olsun çok güzel bi anlatim ve yasanmis bi olay aslinda yapacagimiz tek sey sabirla beklemek belki bu kadar uzerine dustugumuz icin bunlar oluyor tedbirimizi alip tevekulle beklemek en güzeli aslinda bugün kendime kızdım çok dr gitmeme bile sinir oldum belki hic olmayacakti böyle Rabbim sabir eden kullarindan eylesin inşallahS sukret canım başta sen olmak üzere, kızlar hepiniz okuyun rica ediyorum.
yazının orjinal halini nasıl aratacağımı bilemediğim için ben özetliyorum mevzuyu.
kitabın ismini hatırlayamadım peygamberimizin hayatını anlatan bir kitaptan özetliyorum ,
çocuğu olmayan bir çift varmış. kadın bir gün peygamber efendimizi pazar yerinde görür ve yanıan gider "ey resul, soyle bana bizim çocuğumuz olmuyor bir türlü hangi duayı okuyayım ne yiyip ne içeyim" der. peygamberimiz ona derki sizin çocuğunuz olmayacak, kadın üzülür eğilir bükülür ve eve döner. 3 5 sene sonra kadının kocası özellikle peygamber efendimizi bulmak için yollara düşer ve karşısına geçip derki " ya Muhammed sen benim hanıma yıllar önce çocuğunuz olmayacak dedin ama sağsalim bir oğlum var nasıl bir peygambersin sen yalan söyledin" diyince Peygamberimiz gülümser... ve derki "eşin, imanı itikadı o kadar kuvvetli bir kadındı ki Allahın elçisi ona çocuğun olmayacak demesine rağmen o rabbinden ümidini kesmedi, güvendi yılmadı ve her gün dua etti istedi. öyle güzel istediki rabbim duasını karşılıksız bırakmaya kıyamadı, mesele tamamen budur!"
İnşallah kuzum inşallah dediğin gibi olur bu arada ellerine sağlık çoook guzel olmuş listemizzzCanım,
Geçmiş olsun. Hiç sıkma canını. Benimde öyle olmuştu 2 ay önce. Regl biraz gecikmeli oldu ama çatladı bir şekilde ve kayboldu yumuşum. Seninde öyle olacak inşallah, üzülme olur mu
inşallah yavrum yaa hayırlı haberlerini bekliyorum cnm bnm.Canım şu an için bir belirti yok ama dün gece ağrıdan uyuyamadım. Kasıklarım patlayacak gibiydi. Hatta bir ara acaba erken mi regl olucam diye bir kaç defa tuvalete gidip baktım ama gelen giden bir şey yoktu. Kıvranırken dalmışım.Şu an ara ara akıntı oluyor sadece o kadar. Ağrı, sızı hepsi geçti (göğüs uçlarımın hassaslığı dışında) İnşallah görmem kırmızı kartı
tatlım hiç test yapmadın mı?Ben burdayım tatlım heyecanla yarını bekliyorum ara ara karnıma ağrı giriyor inşallah gelmez kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?