Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim ya inşallah korktuğun gibi olmaz. Çok üzüldüm. Adetle gider inşallah. Öyle olumsuz düşünme.
İnşallah canım adetle giderde diğer ay da boşa yanmaz üzülmemek elde değil canim yaa ne bekliyordum ne buldum hiç yaşayan yokmu böyle bişey nolur yazinda bi umut olun bana

İnşallah canım adetle giderde diğer ay da boşa yanmaz üzülmemek elde değil canim yaa ne bekliyordum ne buldum hiç yaşayan yokmu böyle bişey nolur yazinda bi umut olun bana

Canimm ben ayni sey diil belki ama bekarken bi kere cokk agrili bi adet olmustum. Doktora gittim kistin var dedi hatta belki de kistlerin... hatirlamiyorum... sonra evlenince gittim kistin falan yok dedi doktor. Kuzenime de sordum bazen oluyor sisiyor kist ve adetle gidiyor öyle olmustur demisti. K.dogumcu o da.
Yani sanirim bu tek seferlik kistler adetle atiliyor ama polikistik olayi biraz daha cetrefilli sanirim ama onda da sogan suyu cok ise yariyomus :)
Uzülmemek pek elde degil ama umut da çok tatli bisi :))) iyi ki umut etmek var

Canım çoookkk geçmiş olsunn. ayyy inşaallaahhh adetle birlikte kistin çatlayıp gider diğer aya bomba gibi hazırlanırsın. sen sıkma canını tatlım. umudumuzu ne olursa olsun kaybetmek yoookkkk

Sukret mrb canm. Dun doktorda ogrendiklerin üzücü evet ne umutlarla gidiyoruz ama ne öğrenip geliyoruz. . Sana diyeceğim şu ki hersey Allah tan canım hiiicc üzülme hatta dua et Allah daha beterinden saklasın diye onlara gire ben iy durumdaim diye.. en azindan hala hamile olma durumun var Allaha Şükür. Ha bir ay sonra olmussun ha iki ha uc ay sonra ne fark eder. Tamam sabirsisiz ama onemli olan zamanında ve sağlıkla olmasi insAllah. Hiic üzülme tatlim bizimde imtihanimiz bu napalım isyan etmek neden ben demek ne haddimize.. Allahim böyle bizi uygun gorduyse diyecek birsey yok duadan baska :)) bbak yaz geldi hava miss çık dışarı gez toz eğlen. Hic yumurtlama takibi vs yapma benim gibi yasa hayatını. Hayat kısa. . İleride keske dememek icin şimdi saglikliyken Allaha hergün sağlıklı oldugumuz icin şükür edip yola devam etmek gerekk :))) hepinizi seviyorum uzmeyin kendinizi. . ALLAH büyüüüük.. :))))))))))))))))

Canim benim Rabbim bin kere razi olsun çok güzel moral oldun bana sizlerin yazilarini gördükçe düştüğüm yerden kalkip tekrar dimdik durmaya calisiyorum bugün biraz daha iim dün çok kötuydum sirami beklerken bi hamile bayan vardı gününü doldurmuş benden önce girdi eşine nasil yalvariyor sende gir bebeğini gör diye adam girmedi nasil moralim bozuldu esimin gozleri doldu bana dönüp herzaman yanndayim dedi iste o an binlerce kez sukrettim nobetten bile zorla izin alip hic yalniz birakmaz bi kere o muayne masasinda yalniz birakmadi o yüzden daha iyiyim biliyorum nolursa olsun eşim hep yanimda kizlar hepiniz sağolun cok buyuk destek verdiniz bana

İnşallah oyledir canim artik onun için dua ediyorum adetle kaybolurda daha ugrastirmaz beni mayista devam ederim calismalara adetimin 3. Günü dr dediği gibi bi gitmek istiyorum en azindan durumu öğrenim sonrasina o zaman karar veririm

S sukret canım başta sen olmak üzere, kızlar hepiniz okuyun rica ediyorum.
yazının orjinal halini nasıl aratacağımı bilemediğim için ben özetliyorum mevzuyu.

kitabın ismini hatırlayamadım peygamberimizin hayatını anlatan bir kitaptan özetliyorum ,

çocuğu olmayan bir çift varmış. kadın bir gün peygamber efendimizi pazar yerinde görür ve yanıan gider "ey resul, soyle bana bizim çocuğumuz olmuyor bir türlü hangi duayı okuyayım ne yiyip ne içeyim" der. peygamberimiz ona derki sizin çocuğunuz olmayacak, kadın üzülür eğilir bükülür ve eve döner. 3 5 sene sonra kadının kocası özellikle peygamber efendimizi bulmak için yollara düşer ve karşısına geçip derki " ya Muhammed sen benim hanıma yıllar önce çocuğunuz olmayacak dedin ama sağsalim bir oğlum var nasıl bir peygambersin sen yalan söyledin" diyince Peygamberimiz gülümser... ve derki "eşin, imanı itikadı o kadar kuvvetli bir kadındı ki Allahın elçisi ona çocuğun olmayacak demesine rağmen o rabbinden ümidini kesmedi, güvendi yılmadı ve her gün dua etti istedi. öyle güzel istediki rabbim duasını karşılıksız bırakmaya kıyamadı, mesele tamamen budur!"

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu
14Dila062. denemeKızı oldu
15babylove2. denemeKızı oldu
16duygubyİlk denemeKızı oldu
17viana2. denemeOğlu oldu
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi
19shyqueenİlk denemeKızı oldu
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu
22Lapaİlk denemeKızı oldu
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu
26Selmas882. denemeOğlu oldu
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş
2935.ayİlk denemeOğlu oldu
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu
31Sezen10İlk denemeKızı oldu
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu
45Sensen99İlk denemeKızı oldu
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş
51Blume84İlk denemeOğlu oldu
52Sumakİlk denemeKızı oldu
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu
58Seyadeİlk denemeKızı oldu
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu
62Funda4İlk denemeKızı oldu
63Ezgi09095. denemeKızı oldu
64Durusel24İlk denemeKızı oldu
65Melinnazİlk denemeKızı oldu
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu
69gzm2628İlk denemeKızı oldu
70topidikİlk denemeKızı oldu
71serender0013. denemeOğlu oldu
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş
85zehselİlk denemeOğlu oldu
86zealea15. denemeOğlu oldu
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş
92Amazonİlk denemeOğlu oldu
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş
94naz8İlk denemeOğlu oldu
9535deniz2. denemeOğlu oldu
96burpİlk denemeOğlu oldu
97hican872. denemeBelirtilmemiş

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_timeBelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb87BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102eliziiİlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelengeİlk deneme21/11/2015
104sedebuİlk deneme23/11/2015
105funda16İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr842. deneme29/11/2015
107jeosevdaİlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimliİlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temizİlk denemeBelirtilmemiş
112kankamankaİlk deneme29/12/2015
113Piyensesssİlk deneme27/12/2015
114sevgi03İlk denemeBelirtilmemiş
115sirine82 BelirtilmemişBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickDeneme sayısıBAT
1aXhi1. deneme30 Nisan
2firuze895. deneme30 Nisan
3mavi-382. deneme30 Nisan
4hoppacuppa1. deneme2 Mayıs
5umutlu201. deneme6 Mayıs
6kimyager15083. deneme10 Mayıs
7sukret3. deneme10 Mayıs
8rima853. deneme11 Mayıs
9Amelie p2. deneme12 Mayıs
10agresifportakal1. deneme13 Mayıs
11ada_sahil1. deneme16 Mayıs
12sendenbebegimolsunesra3. deneme17 Mayıs (Bu ay dinleniyor)
13mibudi2. deneme17 Mayıs
14mini87 2. deneme24 Mayıs
15demir6133Belirtilmemiş25 Mayıs
16emkubBelirtilmemişBelirtilmemiş
17zmfazeBelirtilmemişBelirtilmemiş
18mina333. denemeBelirtilmemiş
]

Canım,

Geçmiş olsun. Hiç sıkma canını. Benimde öyle olmuştu 2 ay önce. Regl biraz gecikmeli oldu ama çatladı bir şekilde ve kayboldu yumuşum. Seninde öyle olacak inşallah, üzülme olur mu

Son düzenleme:
Canimm Allah razı olsun çok güzel bi anlatim ve yasanmis bi olay aslinda yapacagimiz tek sey sabirla beklemek belki bu kadar uzerine dustugumuz icin bunlar oluyor tedbirimizi alip tevekulle beklemek en güzeli aslinda bugün kendime kızdım çok dr gitmeme bile sinir oldum belki hic olmayacakti böyle Rabbim sabir eden kullarindan eylesin inşallah

Canım,

Geçmiş olsun. Hiç sıkma canını. Benimde öyle olmuştu 2 ay önce. Regl biraz gecikmeli oldu ama çatladı bir şekilde ve kayboldu yumuşum. Seninde öyle olacak inşallah, üzülme olur mu
İnşallah kuzum inşallah dediğin gibi olur bu arada ellerine sağlık çoook guzel olmuş listemizzz

aXhi durumlar nasıl gidiyo bebişim

Canım şu an için bir belirti yok ama dün gece ağrıdan uyuyamadım. Kasıklarım patlayacak gibiydi. Hatta bir ara acaba erken mi regl olucam diye bir kaç defa tuvalete gidip baktım ama gelen giden bir şey yoktu. Kıvranırken dalmışım. Şu an ara ara akıntı oluyor sadece o kadar. Ağrı, sızı hepsi geçti (göğüs uçlarımın hassaslığı dışında) İnşallah görmem kırmızı kartı

inşallah yavrum yaa hayırlı haberlerini bekliyorum cnm bnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…